עדידס../images/Emo99.gif
כמה שאלות
מה המצב?עייפה. מה קורה?אני רטצה לרקודץ מה שלומך?דווקא בסדר נכון ששלושת השאלות אותו דבר?כן
מה שלום קהלני?גם אני תוהה
אני דואגת לו! ואשתו?יימח שם שתמות אני שונאת אותה עד מאוד
[המסמורטטת הזו!] את אוהבת אותי?בארור! את סוגדת לי?לא..אני סוגדת רק לעצמי נכון שזה מעצבן שעבדתי גם אתמול ואני עובדת גם היום?אבל היום יום שבת איך?! אני לא אשאל איזה קו/נהג את אוהבת כי כולם שאלו אז אני אשאל- את מעדיפה אוטובוס קצר או ארוך (עם ה"אקורדיון" באמצע)?לא שאלו נהג..אבל אני בהחלט מעדיפה קצר
נמוך? או גבוה?האוטובוס
?רגיל! ואיזה צבע אוטובוס?אדום
מהו הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?הנרקוד
מה הסרט האחרון שראית?הנרקודXD מהו הספר הכי טוב שקראת לאחרונה?הזר.היחיד שקראתי ב3 שנים האחרונות ועוד לא סיימתי
. מהו הספר האחרון שקראת?הזר
איזה סדרות טלויזיה את הכי אוהבת?מירוץ לאתמול ז"ל..מכושפות..ככה זה בחיים..תשוקות..לא דעת כל מיני מהי הסדרה האחרונה שראית?פליסיטי מיהו הבנאדם האחרון שדיברת איתו לפני שענית על השאלון?במסן?מורני וקוקי שלי..בטלפון?אני חושבת שאמא או נועה. מיהו הבנאדם האחרון שהתנשקת איתו?(חח איזה מסדר חקירות)דורון[איכ לא מחשיבה אותו,אז קהלני
את ארזת את המזוודות לבד או שעזרו לך? (סורי זה פשוט משעשע אותי)אני תמיד אורזת לבד. נכון ששרית (רוני1002) שולטת?מי? ונכון שגם דורין שולטת אבל פחות כי היא רוצה להעיף את לילי?
נכון שאת לא רוצה שלילי תעוף?כ"כ!!!! את רואה עונה 8 של מכושפות?לא.לא עושה לעצמי ספויילרים. את עונה 7 ראית?עוד לא

.לא עושה לעצמי ספויילרים. ואת עונה 5 של ככה זה ראית? (אל תספיילרי אני מתכוונת לראות בסטאר)כנראה שלא. את רואה סופרנטורל?לא אם לא אז כדאי לך!!!טוב
את רואה ג'ואי?לא
יש לך יס או הוט?סתם רגיל;[ מה את מעדיפה?הוט מה את אוהבת לאכול?במבה ולשתות?מיץ ואיפה את אוהבת לבלות (חוץ מאוטובוסים)?איפה שיש בגדים ואיפה שיש מוזיקה כמה שעות ביום את בתפוז?לפחות שעה שעתיים,ובימי שבת אווילים יותר ובמחשב בכללי?תלוי ורואה טלויזיה?יש ימים שלא יוצא אפילו איך בבצפר?נחמד איך החופש?איזה חופש?מחר יש בצפר! נכון שאת אוהבת לענות אותנו עם שאלונים ארוכים בפורום תשוקות?בהחלט
נכון שאני נוקמת בך על זה בשאלון הזה?לא,אני אוהבת שאלונים בכל הסוגים
אבל אני לא העתקתי אני הקלדתי הכל-סליחה?חלק מהשאלונים הם חצי העתקה חצי הוספה שלי... נמאס לך מהשאלון?לא טוב אני לא שואלת אותך אז עוד שאלות:יש
את משתמשת בחוט דנטלי?במה? את מתאימה את הלק בידיים לרגליים?איכ לק אוהבת להתאפר?בקטנה מתאימה את האיפור לבגדים?לא. מה את הכי אוהבת ללבוש?מחשופים וגופיות מה תקחי איתך לאי בודד?רק את קהלני. על איזה שירים את הכי חורשת?כרגע על השירים של קלי קלארקסון ששלחו לי
יש לך שיר/ים שגורמים לך לזכרונות? אם כן פרטי...שירים משנת 1999 עבדת פעם איפשהו?חילקתי פלייארים:S איפה?במרום נווה[זה מרכז מעפן מאוד] היית רוצה לעבוד בחצי חינם?לא
טוב גמני לא אבל אין ברירה;[ מה בא קודם הביצה או התרנגולת?מה את שואלת אותי שאלות כאלו אני לא חכמה;[ קראת את המאמרים בפורום?עיינתי
קראת את חוקי הפורום?עיינתי באלגנטיות איזה פינה בפורום את הכי אוהבת? (סיכום שבועי, כיסא הריק, ציטוט יומי, חוליה חלשה, GFW, GFC, מי אמר את זה, עיוותים, GFF, שרשור חיובי)?חוליה חלשה?[
] איי לוב יו
!!