הכיסא הריק

RoRiL

New member
דרי../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

איך זה להיות אישתי?
מה האייקון האהוב עלייך? ספרי לי משהו שאנלא יודעת עלייך.. יש דבר כזה?
הקו האהוב בשבוע האחרון: אדם אהוב: אתר אהוב: חיה אהובה: שיא אהוב בשבוע האחרון: תמונה שעשתה לך את השבוע: לאביו

Sinner Girl

New member
קוקי שלי

איך זה להיות אישתי?פשוט אגדי מה האייקון האהוב עלייך?
ו
ספרי לי משהו שאנלא יודעת עלייך.. יש דבר כזה?לא נראלי
הקו האהוב בשבוע האחרון:מזה פה כולכם נגדי;[ 60 ו61! אדם אהוב:קהלני;[ אתר אהוב:דן חיה אהובה:קוצ'י שיא אהוב בשבוע האחרון:הא
..אמ הייתי יומיים בבצפר! תמונה שעשתה לך את השבוע:אין
לאביו-איי לוביו מור

Charmed Or

New member
דר../images/Emo47.gif../images/Emo112.gif

מקורה? ממצב? למה שאלתי פעמיים?! מה התחביב שלך? מהי הלהקה השנואה עליך? נכון שגבעתיים זאת עיר מעפנה? נכון שהקניון הוא פאקצי בטירוף? נכון משעמם לי? כע, משעמם לי, משעמם לך? נכון שאת מדהימה?
איך הולך עם רותם?
מה חדש עם הנהגים?
מה חדש עם האוטובוסים?
היה כיף לנהוג באוטובוס? אם היית יכולה לעשות נהג אוטובוס, במי היית בוחרת? את יודעת שאת שקסית?
מי הזמרת האהובה עליך? ולהקה? מה האייקון המועדף עליך מההבעות? ומהאוכל? ומהחיות? וזהו. ליל"ט

Sinner Girl

New member
אור../images/Emo41.gif

מקורה?אני עייפה ממצב?אני מאוד עייפה ואני רוצה לרקוד! למה שאלתי פעמיים?!זו באמת שאלה טובה מה התחביב שלך?נהגי אוטובוס[?] מהי הלהקה השנואה עליך?איו נכון שגבעתיים זאת עיר מעפנה?בהחלט נכון שהקניון הוא פאקצי בטירוף?עוד לא ביקרתי בו נכון משעמם לי?על זה את יכולה לענות
כע, משעמם לי, משעמם לך?לא נכון שאת מדהימה?|מסמיק||צחי| איך הולך עם רותם?הא
..אני מאוד אוהבת אותה מה חדש עם הנהגים?אתמול נסעתי פעמיים עם קופמן ואפילו הייתי אורחת כבוד במסוף.והנהג עם הפאה רוצה להיות אבא שלי:S מה חדש עם האוטובוסים?יש חדשים!בקרוב ישלבו אותם ויעיפו כמה עגלות היה כיף לנהוג באוטובוס?אבל אבל רק התנעתי
.זה היה חלומי
אם היית יכולה לעשות נהג אוטובוס, במי היית בוחרת?קהלני? את יודעת שאת שקסית?|מסמיק||צחי| מי הזמרת האהובה עליך?בריט ולהקה?אוו לשעבר מה האייקון המועדף עליך מההבעות?
ומהאוכל?
ומהחיות?איכ וזהו. ליל"ט.בוקר טוב

rivka155

New member
דרררררררררררררררררייייי../images/Emo99.gif

נכון את אוהבת אותי? מאוד מאוד? נכון את סוגדת לי? מאוד מאוד? את יודעת שאני אוהבת אותך? את יודעת שאת פשוט מותק של ילדה? מה שלומך? מה את עושה? מה את אוהבת לעשות? מי הזמר\ת\להקה האהובים עלייך? מהו הסרט האהוב עלייך? מהו הצבע האהוב עלייך? מהו הקו[אוטובוס] האהוב עלייך? מהו החדר האהוב עלייך בבית? מהו פריט הלבוש האהוב עלייך? איך השאלות שלי? איך אני? (לא רשמתי מלא בפורום התגעגתי.. המחשב הפוק שלי לא עובד גרררררררררררר)

Sinner Girl

New member
הלו בקי!

נכון את אוהבת אותי?
מאוד מאוד?
נכון את סוגדת לי?
מצטערת אבל זה רק לעצמי ולאוטובוסים מאוד מאוד?
את יודעת שאני אוהבת אותך?
את יודעת שאת פשוט מותק של ילדה?|צחי||מסמיק| מה שלומך?עייפה מה את עושה?מפנטזת על השוקפה שאני אכין לי בקרוב מה את אוהבת לעשות?נהגים,לרקוד,ולהוציא אנרגיה:] מי הזמר\ת\להקה האהובים עלייך?בריט ושון פול ומריו מהו הסרט האהוב עלייך?ריקוד צמוד מהו הצבע האהוב עלייך?אדום[בורדו סגול בהיר כתום] מהו הקו[אוטובוס] האהוב עלייך?תפסיקו להתקיל.זה גם 61 וגם 60. מהו החדר האהוב עלייך בבית?שלי
מהו פריט הלבוש האהוב עלייך?עכשיו זה קשה להחליט
איך השאלות שלי?מגוונות וחביבות. איך אני?את בקי

darklighter

New member
דררררר../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

מה המצב? מה קורה? מה שלומך? נכון ששלושת השאלות אותו דבר? מה שלום קהלני? ואשתו? [
] את אוהבת אותי? את סוגדת לי? נכון שזה מעצבן שעבדתי גם אתמול ואני עובדת גם היום? אני לא אשאל איזה קו/נהג את אוהבת כי כולם שאלו אז אני אשאל- את מעדיפה אוטובוס קצר או ארוך (עם ה"אקורדיון" באמצע)? נמוך? או גבוה? ואיזה צבע אוטובוס? מהו הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? מה הסרט האחרון שראית? מהו הספר הכי טוב שקראת לאחרונה? מהו הספר האחרון שקראת? איזה סדרות טלויזיה את הכי אוהבת? מהי הסדרה האחרונה שראית? מיהו הבנאדם האחרון שדיברת איתו לפני שענית על השאלון? מיהו הבנאדם האחרון שהתנשקת איתו?(חח איזה מסדר חקירות) את ארזת את המזוודות לבד או שעזרו לך? (סורי זה פשוט משעשע אותי
) נכון ששרית (רוני1002) שולטת? ונכון שגם דורין שולטת אבל פחות כי היא רוצה להעיף את לילי? נכון שאת לא רוצה שלילי תעוף? את רואה עונה 8 של מכושפות? את עונה 7 ראית? ואת עונה 5 של ככה זה ראית? (אל תספיילרי אני מתכוונת לראות בסטאר) את רואה סופרנטורל? אם לא אז כדאי לך!!! את רואה ג'ואי? יש לך יס או הוט? מה את מעדיפה? מה את אוהבת לאכול? ולשתות? ואיפה את אוהבת לבלות (חוץ מאוטובוסים
)? כמה שעות ביום את בתפוז? ובמחשב בכללי? ורואה טלויזיה? איך בבצפר? איך החופש? נכון שאת אוהבת לענות אותנו עם שאלונים ארוכים בפורום תשוקות? נכון שאני נוקמת בך על זה בשאלון הזה? אבל אני לא העתקתי אני הקלדתי הכל
נמאס לך מהשאלון? טוב אני לא שואלת אותך אז עוד שאלות: את משתמשת בחוט דנטלי? את מתאימה את הלק בידיים לרגליים? אוהבת להתאפר? מתאימה את האיפור לבגדים? מה את הכי אוהבת ללבוש? מה תקחי איתך לאי בודד? על איזה שירים את הכי חורשת? יש לך שיר/ים שגורמים לך לזכרונות? אם כן פרטי... עבדת פעם איפשהו? איפה? היית רוצה לעבוד בחצי חינם? טוב גמני לא אבל אין ברירה;[ מה בא קודם הביצה או התרנגולת? קראת את המאמרים בפורום? קראת את חוקי הפורום?
איזה פינה בפורום את הכי אוהבת? (סיכום שבועי, כיסא הריק, ציטוט יומי, חוליה חלשה, GFW, GFC, מי אמר את זה, עיוותים, GFF, שרשור חיובי)? טוב כואבת לי היד ואני צריכה לעבוד
אז בואי נסיים ונגיד שאני אוהבת אותך

Sinner Girl

New member
עדידס../images/Emo99.gif

כמה שאלות
מה המצב?עייפה. מה קורה?אני רטצה לרקודץ מה שלומך?דווקא בסדר נכון ששלושת השאלות אותו דבר?כן
מה שלום קהלני?גם אני תוהה
אני דואגת לו! ואשתו?יימח שם שתמות אני שונאת אותה עד מאוד
[המסמורטטת הזו!] את אוהבת אותי?בארור! את סוגדת לי?לא..אני סוגדת רק לעצמי נכון שזה מעצבן שעבדתי גם אתמול ואני עובדת גם היום?אבל היום יום שבת איך?! אני לא אשאל איזה קו/נהג את אוהבת כי כולם שאלו אז אני אשאל- את מעדיפה אוטובוס קצר או ארוך (עם ה"אקורדיון" באמצע)?לא שאלו נהג..אבל אני בהחלט מעדיפה קצר
נמוך? או גבוה?האוטובוס
?רגיל! ואיזה צבע אוטובוס?אדום
מהו הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?הנרקוד
מה הסרט האחרון שראית?הנרקודXD מהו הספר הכי טוב שקראת לאחרונה?הזר.היחיד שקראתי ב3 שנים האחרונות ועוד לא סיימתי
. מהו הספר האחרון שקראת?הזר
איזה סדרות טלויזיה את הכי אוהבת?מירוץ לאתמול ז"ל..מכושפות..ככה זה בחיים..תשוקות..לא דעת כל מיני מהי הסדרה האחרונה שראית?פליסיטי מיהו הבנאדם האחרון שדיברת איתו לפני שענית על השאלון?במסן?מורני וקוקי שלי..בטלפון?אני חושבת שאמא או נועה. מיהו הבנאדם האחרון שהתנשקת איתו?(חח איזה מסדר חקירות)דורון[איכ לא מחשיבה אותו,אז קהלני
את ארזת את המזוודות לבד או שעזרו לך? (סורי זה פשוט משעשע אותי)אני תמיד אורזת לבד. נכון ששרית (רוני1002) שולטת?מי? ונכון שגם דורין שולטת אבל פחות כי היא רוצה להעיף את לילי?
נכון שאת לא רוצה שלילי תעוף?כ"כ!!!! את רואה עונה 8 של מכושפות?לא.לא עושה לעצמי ספויילרים. את עונה 7 ראית?עוד לא:p.לא עושה לעצמי ספויילרים. ואת עונה 5 של ככה זה ראית? (אל תספיילרי אני מתכוונת לראות בסטאר)כנראה שלא. את רואה סופרנטורל?לא אם לא אז כדאי לך!!!טוב
את רואה ג'ואי?לא
יש לך יס או הוט?סתם רגיל;[ מה את מעדיפה?הוט מה את אוהבת לאכול?במבה ולשתות?מיץ ואיפה את אוהבת לבלות (חוץ מאוטובוסים)?איפה שיש בגדים ואיפה שיש מוזיקה כמה שעות ביום את בתפוז?לפחות שעה שעתיים,ובימי שבת אווילים יותר ובמחשב בכללי?תלוי ורואה טלויזיה?יש ימים שלא יוצא אפילו איך בבצפר?נחמד איך החופש?איזה חופש?מחר יש בצפר! נכון שאת אוהבת לענות אותנו עם שאלונים ארוכים בפורום תשוקות?בהחלט
נכון שאני נוקמת בך על זה בשאלון הזה?לא,אני אוהבת שאלונים בכל הסוגים
אבל אני לא העתקתי אני הקלדתי הכל-סליחה?חלק מהשאלונים הם חצי העתקה חצי הוספה שלי... נמאס לך מהשאלון?לא טוב אני לא שואלת אותך אז עוד שאלות:יש
את משתמשת בחוט דנטלי?במה? את מתאימה את הלק בידיים לרגליים?איכ לק אוהבת להתאפר?בקטנה מתאימה את האיפור לבגדים?לא. מה את הכי אוהבת ללבוש?מחשופים וגופיות מה תקחי איתך לאי בודד?רק את קהלני. על איזה שירים את הכי חורשת?כרגע על השירים של קלי קלארקסון ששלחו לי
יש לך שיר/ים שגורמים לך לזכרונות? אם כן פרטי...שירים משנת 1999 עבדת פעם איפשהו?חילקתי פלייארים:S איפה?במרום נווה[זה מרכז מעפן מאוד] היית רוצה לעבוד בחצי חינם?לא
טוב גמני לא אבל אין ברירה;[ מה בא קודם הביצה או התרנגולת?מה את שואלת אותי שאלות כאלו אני לא חכמה;[ קראת את המאמרים בפורום?עיינתי
קראת את חוקי הפורום?עיינתי באלגנטיות איזה פינה בפורום את הכי אוהבת? (סיכום שבועי, כיסא הריק, ציטוט יומי, חוליה חלשה, GFW, GFC, מי אמר את זה, עיוותים, GFF, שרשור חיובי)?חוליה חלשה?[
] איי לוב יו
!!

coullette

New member
דר!

הידעת שאישתו של זובין מתה? ושריצ'רד גיר? ושאסף לוץ? וש...שמחה גורה גורש מהמשטרה? וש...אין לי יותר מה לשאול? וש..בא לי עוגה? וגלידה? ושוקולד? ופסטה? וחומוס? ופלאפל? ו.....חמוס! וג'יפה וליפה ופיפה ומיפה וכיפה
וזהו.

Sinner Girl

New member
את\ה!

ידעת שאישתו של זובין מתה?לא
ושריצ'רד גיר?ריצ'ארד מה?אישתו מתה?אז הוא פנוי בשבילי
? ושאסף לוץ?חעחע. וש...שמחה גורה גורש מהמשטרה?חבל. וש...אין לי יותר מה לשאול?חבל
וש..בא לי עוגה?אז תקחי:] וגלידה?יאמי,תקחי! ושוקולד?תקחי! ופסטה?תקחי! וחומוס?איכ לא כדאי לך! ופלאפל?מה שרמתי סעיף קודם ו.....חמוס!אוקיי
וג'יפה
וליפה
ופיפה
ומיפה
וכיפה
וזהו.
.

פנקיייייק!../images/Emo60.gif

קרב הק' - קופמן או קהלני? 'ככה זה בחיים' או 'החיים זה לא הכל'? באילו תנאים תהיי מוכנה לנסוע ברכבת?
את אוהבת פודינג?
take me away take me far away from here
[סתם קטע מעבר] מה את הכי אוהבת לאכול (חוץ מפודינג)? מה את הכי שונאת בעולם? מה את מעדיפה - להרוג 5 זרים או חבר טוב אחד? מלאך או בררווז?

Sinner Girl

New member
פודיננננננג!../images/Emo180.gif

קרב הק' - קופמן או קהלני?מזה הדבר הקשה הזה?
זה כמו לשאול אותי 60 או 61
..אבל ברגע זה אני חושבת שקהלני
,כי כי לא דעת..ושקופמן כפרעליו שייבדל לחיים ארוכים לא יעלב
. 'ככה זה בחיים' או 'החיים זה לא הכל'?האופציה הראשונה,הופקורס. באילו תנאים תהיי מוכנה לנסוע ברכבת?בתנאים שפודינג תסע איתי!!1 את אוהבת פודינג?אותך?בארור
take me away take me far away from here [סתם קטע מעבר] איי וויל ראן וויט יו דונט בי אפרייד בלה בלה
מה את הכי אוהבת לאכול (חוץ מפודינג)?במבה
ואתה קוצ'י מה את הכי שונאת בעולם?את שיא,את אבא ואמא שלו,ואת אשתו של קהלני
מה את מעדיפה - להרוג 5 זרים או חבר טוב אחד?שומדבר
זה מזכיר לי את מכושפות משום מה;[ מלאך או בררווז?בררווז

axnholic

New member
בסדר. אל תחכי לי.

דר! את יודעת איזה יום היום? [כנראה שלא... אני אשים תשובה למטה] מאיפה המדפסת [חברה]? גשם- ראית היום? תמונות- נוף או דיוקן? בכוס או בגביע? קומוניזם או קפיטליזם? פאשיזם או נאציזם? [כן, הם מאוד דומים]. ולגבי היום- היום זה היום הבינלאומי נגד מקדונלדס.

למעלה