הכיניו שלי זה:...תכנסו

דייייייייייייי שבעוו ליייי../images/Emo2.gif

באמתת יש פורום כאלהה שלל פאקצווות?!?!?! מהההההההה?! חשבתי עבדוו עלייי?! ט'חחחחחחחח
על מה אתם מדברים פה אנשייםםםםם?! אויישש חסריי חיייייייייייםםםם מסכנוניייםם.. עלובים קטניםם
חח אשכרה ל=ר=ח=ם עלייכםםםםםםם!!

Marble Arch

New member
לרחם עלינו,

על שלמדנו את חוקי התחביר!!! מאוהבת יקרה, נוחי. שתי כוס מים ותביני שאת חלק מזן הפקאצות הנרחב.

שגיא 1991

New member
שיוווווווווווווווו את בסדר??????

תראי כאילו אני בא אליך בפוזה טובה, אבל תיזהרי ממני אני מסוגלת למרוח עלייך ליפסטיק בעיניים. עכשיו יאהבלה קחי את עצמך ולכי מכאן את פשוט בושה למין הנשי. רואים שאת יותר טיפשה ממנה

בזה שאת מורחת אותיות...

בזה שאת מורחת אותיות רואים שאת עוד יותר פקאצה, ב=א=ר=ו=ר שווה שלי כפרע??? בייוש בובע!!
Get Real! אה, ואגב... הפקאצות של היום מעריצות את
רוני סופרסטאר, הגיים בויז, מזרחית, פופ, טראנס, שרית חדד, סאבלימינל וכל השיט הממוסחר הזה... יווו נפלת ח=ז=קקק להודעוננתתת שליייי חחחחחחעחעחעעעע מסכנה יענייייי לרחםםם עליך כל שניההה בובע שיליייייי מאמי לכי שיגי חייים ב=א=רור [?!] קולטת [?!] יופייי [!!]
עכשיו, רציני... את הטיפוס הכי מוזר שפגשתי... בטח... בטח עשית פסים בלונדים לבתמצווה ואת ח=ו=ל=ה בטירוףףףף על מגפי בוקריםםם אבל הם מזה אאוטטטט!! עכשיו מה שIN זה מלאאאןןן מלאאאןןן גופיותתת בצבעים מזהה בהייריםםם אההה מאמייי?? *יש לציין שכל מה שכתוב פה (מריחת אותיות, ה --> [?!] וה --> [!!] המוזרים, מילים כמו 'מאמי' 'כפרע' 'בובע' 'נשמה' והשפה ההמונית) נאמר בציניות וזאת לא אני!

למעלה