הכינו לשיבת האבריל!

ערן1987

New member
הכינו לשיבת האבריל!

מתישהו באפריל הקרוב ייצא האלבום ה-3 והמצופה של אבריל לאבין,שייקרא The Best Dam Thing. הסינגל הראשון ממנו ייקרא Girlfriend והוא אמור לצאת בינואר-פברואר. אבריל אומרת שהדיסק החדש הוא האהוב עליה ביותר. לא ידוע אם Keep Holding On,שיר הנושא לסרט "אראגון",יהיה באלבום(אבל סביר להניח שכן).

patito ƒeo

New member
העעעעע ../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

השם של האלבום קצת מעפן >: וגם של הסינגל >: אבל אני הכי מחכה לזה בעולם.

ערן1987

New member
מהפורום בחו"ל שלקחתי ממנו את

התמונה חשבו בהתחלה שזאת הילארי דאף.. אני חושב שאבריל צריכה להבין את הרמז

AVRIL

טוב כמה דברים עליה וגם שאלות: דבר ראשון ממש יפה לה בלונד...היא מהממת עם בלונדיני דבר שני לגביי KEEP HOLDING ON זה 1 השירים ההכי יפים אם לא היפה מבין כולם שיצאו לה עד היום. עכשיו השאלה : כאילו מה אין קליפ??????????? חורשים חורשים עליו ברדיו ובלי קליפ בMTV? מעניין אותי... דבר שלישי השם של הדיסק יפה דווקא מאוד.. ולגבי הסינגל גירלפרנד אי אפשר להגיד שזה יהיה הסינגל הראשון ממנו כי אתם לא יכולים להעלים עין מKEEP HOLDING ON המהמם!!!

ערן1987

New member
"קיפ הולדינג און" לא בטוח שיהיה

בדיסק החדש,וגם אם כן הוא נכתב במקור ל"אראגון" ולא לדיסק החדש,ככה שאם הוא ייכלל בוא זה יהיה הרווח שלנו.. בקשר לקליפ אליו,יש לו קליפ-רואים רק קטעים מהסט והשיר מתנגן ברקע,לא משהו מיוחד

sbsp

New member
השיר דווקא כן בספקול

הנה קישור לקניית הדיסק http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12400 ומופיע למטה השיר.. דרך אגב השיר יכלל באלבום שיצא בקרוב לאבריל?

זה לא הקליפפפ

זה סתם עשו צרופי תמונות אין מצב שככה אבריל תעשה את החזרה שלה!@@! היא חייבת לעשות לשיר המהמם הזה קליפ!!

למעלה