הכינו את הממחטות!!!

Black Star

New member
הכינו את הממחטות!!!

עוד שנה, חמישה חודשים, ויום, בדיוק, אנוכי מתגייסת!!! כן כן, הצבא ראה לנכון ליידע אותי כבר היום שעוד שנה, חמישה חודשים, ויום, יחול תאריך הגיוס לי. לא רק זה, אלא גם סיפרו לי במה אני זוכה עם גיוסי לצבא הגנה לישראלנו. כנראה שגם הצבא למד את תרבות הרייטינג, השעשועונים והפרסים, ומנסה לפתות אותי עם מברשת שיניים (1) ושני זוגות גרבי צמר, יחד עם מגבת ועוד כמה דברים מלבבים. נו, מי יכול לעמוד בפיתוי? ברור שאני באה!!! אז יאללה, אנשים, מחר היום הראשון לספירה לאחור. מי בא איתי? יעלי.

Hell is beige

New member
מכין...

עוד שנה, 4 חודשים ו29 יום בדיוק אני בא לאחל לך דרך צלחה פנים אל פנים

kirk hammet

New member
לי יש לפי החישוב שלי

קצת יותר מארבע ..... כולי תקווה שעד אז הכל יסתדר ..... ואני אוכל לתרום את חלקי למדינה בלי למות או לסבול מאיזשהו סבל נפשי/פיזי ....

סופרמן18

New member
איזה כיף לך...

אני מתגייס בדיוק עוד 5 ימים. יום רביעי הזה אני אלבש מדים איזה שוק, אני נמצא בהליכי הכחשה מתקדמים אני מסרב להאמין שאחרי 7 חודשי בטלה אני מתגייס לצה``ל. לא סידרתי עוד כלום!!! ואני גם לא בטוח שהצבא רוצה אותי... הוא דחה לי את הגיוס כבר 3 פעמים... אה ויש לי שאלה אני מקבל מהצבא שלוש זוגות תחתונים... האם צה``ל חושב שהחייל הממוצע מחליף תחתונים פעם בשנה? ולמה בנות לא מקבלות תחתונים?

Black Star

New member
וואו- בהצלחה!

אז מה, you`re in the army now? או כמעט עכשו :) לפחות היה לך הרבה זמן בין בי``ס לצבא- לי כמעט לא יהיה חופש!! אררררר, מה הם חושבים לעצמם!?!?

snoway

New member
Don`t Worry...

אני לא אכתוב לך be happy כי זה בכל זאת צבא, אבל אין לך כ``כ מה לדאוג כי בד``כ אפשר לדחות את הגיוס. אף פעם לא הבנתי מה בוער להם לגייס מוקדם, אבל כמו שאומרים: למה מסביב ללשכת גיוס יש גדר? כדי שההגיון לא ייכנס פנימה.

lowealpine

New member
יו, בהצלחה!!

יום רביעי... ואו. בהצלחה.. ומה הביעה של כולם עם צבא? אני כבר מתה להתגייס! אני מניחה שאני אסבול שם, אבל זה לא משנה לי! לדעת שעשיתי משהו למדינה שאני חיה בה (וגאה בכך!!). לא משנה. בכל אופן, התאריך גיוס שלי זה באפריל 2002. אני בי``ב, אבל אני קטנה ( 8-( ) lowe

snoway

New member
הספירה שלי קצרה יותר. באסה לי.

אני מתגייסת עוד שבעה חודשים מהיום בדיוק. יודפויומאט.... B-(

לי נשארו עוד חמישה וחצי חודשים

ואני מתחיל לחשוב על תירוצים להורדת פרופיל. יש לי 97 ואני לא רוצה למות בצבא. בינתיים יש לי מים בברך. אני מקווה שזה יספיק.. אני פוחד מניתוחים.

וואו.....בואי נתלהב קצת.

אני עוד שלושה חודשים מתגייסת. אז את מעכשיו מתחילה להתרגש.. איזה עם.... :p

kirk hammet

New member
מה זה ?!!??!?!?

איכס ! תעופי מפה ! לא רוצה פה משתמטים ! (לא שיש לי איזשהי זכות להטיל וטו , אבל ...) !!! יש מכסה מסוימת , מאוד קטנה, של דברים שאת חייבת לעשות למען המדינה : לשלם מיסים ,(אני מתאר לעצמי שכולם שונאים את זה) לציית לחוקי המדינה ולשרת בצבא (אני משער שכאשר אתה מגיע לשם , אתה שונא את זה גם כן ...) !!!! לא מוצא חן בעייני אנשים שאומרים כאלה דברים ! כל אדם במדינת ישראל שהוא אזרח שלה , חייב לשרת בצבא (טוב , חוץ מהערבים , אבל טוב שכך.) ומי שמשתמט - סבבה , לא רוצה לתרום , לך מהארץ ... פשוט לך

N0

New member
באמת ?

רק הערבים לא משרתים בצבא ? מה עם ציבור די גדול של חרדים שלא רק שלא משרת בצבא גם לא משלם מיסים . ולא רק שהוא לא משלם מיסים הוא גם לוקח כסף מהמדינה כי הוא לא עובד. זכותה לא לשרת בצבאעם היא לא רוצה, כמו שזכותם של ערבים לא להצתרף לחמאס. N0

למעלה