הכינו את הטישו

MIRUSH8

New member
הכינו את הטישו ../images/Emo8.gif

אוף...
איזה עניין...
החל מהימים הקרובים אאלץ להעלם לכם קצת מהאופק למשך חודש (אולי אפילו חודש וחצי) הבאים. פשוט... זכיתי בתענוג להשלח להשתלמות לימודית של עובדים סוציאלים שתערך חודשיים... וזה אומר... בחזרה למסלול ה"חרישה"... (כשרק לפני שנייה וחצי סיימתי את התואר... והדיו עוד לא התחיל להתייבש אפילו...) למה...?
לא חבל עליי...?! סתם.... האמת היא שפשוט... אתגעגע קצת... (אבל אל תדאגו בהחלט אקפוץ מדי פעם במהלך החודש לראות מה עניינים ולבדוק שאורן לא עושה פה יותר מדיי צרות, ודואג לשמור על כבודו של פיל עבורי...)

greenzg

New member
זה אומר שסוף סוף תפוז החליטו לעשות

פה סדר ולשלוח לנו עובדת סוציאלית ?

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif ככה ../images/Emo35.gif..........

ככה הולכת מאיתנו
לא בסדר
בכ"מ, יש לי משהו בשבילך שכבר רציתי להעלות לך ועוד לא יצא לי. זו גרסת אקפלה לשיר שאת בטח מכירה "EASY LOVER".
הלהקה ששרה אותו נקראת Montezuma's Revenge. להקת אקפלה הולנדית, שלצערי כל כמה שנים משנה את ההרכב שלה. באתר שלהם כרגע בתמונה של הלהקה, לא נמצאים הזמרים ששרים את הקטע הזה, חוץ מהשמאלי, Paul Klooté ששר בס נמוך. הדרך שבא הגעתי אליהם היא המעניינת. לפני 6-7 שנים הייתי בבית ובעלי לעתיד (דאז) נסע למילואים. יום שישי, דפדפתי בין הערוצים השונים והגעתי ל3SAT הגרמני. הם הופיעו שם. חמישה גברים לבושים בערבוביה של שחור ולבן שרים שירי שנות השמונים. אחרי שיר אחד התעשתתי והתחלתי להקליט. ההופעה שלהם קומית ומאד מינית. לא הרבה אחרי גם הזמנתי ברשת את הדיסק שלהם ,Best of Live, שהוא סיכום של הופעות חיות, והוא הגיע בדיוק יום לפני החתונה. (אי אפשר לצרף קישור... אבל אפשר למצוא אותו באתר שלהם תחת MEDIA). בגלל שזה שיר חביב וקליט, ובלי הרבה רעש של מחיאות כפיים, אז הוספתי אותו למקבץ השירים בשבלב הבליסה
... אני מאד אוהבת את הגרסה הזו. מקווה שתהני. תחזרי לבקר מידי פעם
BAV.

MIRUSH8

New member
ואגב... חשוב לציין...

שזה לא כזה טראומתי. זה בסה"כ חודש/חודש וחצי וגם בו אשתדל לקפוץ מדי פעם... אל תדאגו... בהחלט עוד תצטרכו לסבול אותי פה...

למעלה