הכימיה של האהבה

bhmi100

New member
אגב מצאתי בקבוקון של

2-פנילאתילאמין במעבדה שאני עובד בה. אפשר לקחת כמה טיפות ולשים את זה במשקה של .... ולחכות להתאהבות. :)ח [חיוך מרושע]

bhmi100

New member
ממממ אני יודע המולקולה הזאת מופרשת

בזמן ההתאהבות ,מה שלא בטוח היא האם בשתייה של פנילאתילאמין יקבל האדם אותה ישירות למוח ולא את אחד מהתוצרים המטבוליטים שלה או שבכלל היא תופרש בשתן. אני מניח שאם זה היה אפשרי מישהו כבר היה משתמש בזה [חיוך מרושע]

מוהאהאהאה! ../images/Emo191.gif

אולי אפשר..

להזריק/להסניף/לשים מתחת ללשון וכו'? D: "סליחה, מה אתה עושה עם המזרק הזה?" "ששש, שבי רגע, זה ייקח בדיוק שניה"

המ,

אהבה גורמת להפרשה של הכימיקל אבל לא נשמע לי הגיוני שזה עובד גם בכיוון ההפוך

deathcaster

New member
האמת ?

החומר הזה נמצא גם בשוקולד, ולכן הקשר בין שוקולד לאהבה. לא סתם אנשים/נשים עם לבבות שבורים מוצאים מפלט בשוקולד, אז כנראה שזה כן עובד כפיצוי כלשהו. ונעשו מחקרים על כך. אבל מכאן ועד להגדיר חומר זה כשיקוי האהבה ? הדרך עוד ארוכה

אבל

אם מה שאמרת לגבי השוקולד נכון אז זה עניין של הורמונים בטח: הכימיקל גורם להפרשה מוגברת של הורמונים מסויימים אצל אנשים מאוהבים וזה גורם להם לתחושת היפר, עליזות וכו'. הם מתמכרים לתחושה הזאת ואז כשנשבר להם הלב יש ירידה חדה באספקת הכימיקל, כלומר מצב של "קריז", והשוקולד, שמכיל את הכימיקל, מהווה אספקה חלופית. אם אתה מסדר את התהליכים לפי גורם ותוצאה זה הולך ככה: אהבה -> כימיקל שוקולד -> כימיקל אהבה ושוקולד מביאים לאותה תוצאה, אבל אין מצב כזה: שוקולד -> כימיקל -> אהבה

אליאב1989

New member
שאלה בבקשה תענו לי

מה באמת 2-פנילאתילאמין זה שיקוי התאהבות-לא נכון?...ואם כן אז במי האדם ששתה יתאהב?

למה אתה לא משרשר?..

נהוג לשרשר פה אז....לתשומת ליבך[ולמה זה טוב?כי ככה הפורום מסודר יותר,ופורום מסודר=פורום שנעים לגלוש בו,וגם יעיל יותר].

למעלה