הכיטוב סבא

m i c h a l i

New member
הכיטוב סבא ../images/Emo24.gif

כבר שלוש שעות שאני נסערת ממנו... מהסבא שלה, אבא שלי. כבר למעלה משנה הוא מלווה משפחה של חבר לעבודה שבנם חלה בסרטן.הם עברו לארה"ב בגלל הטיפולים שהילד מקבל וחיים על קו ת"א-ניו יורק מזה זמן מה. אבא שלי דואג לכל הסידורים והבירוקרטיה האינסופית. שולח פקסים,רץ,מתקשר,מסדר, מארגן,הופך שולחנות,מיישר פינות והכל מטוב ליבו ללא מחשבה על תמורה כי ככה הוא אבא שלי. השבוע קיבל הילד מתנה מעמותה שמגשימה משאלות לילדים חולים: חמישה ימים באורלנדו בדיסניוורלד. החבר מתקשר לאבא שלי ומזמין אותו להצטרף אליהם. "וכמובן שלא תעיז לבוא בלי הנסיכה". אחרי אורלנדו הם יתארחו אצל החבר לעוד שבוע בניו יורק. היום תוך 3 שעות כבר יש לה כרטיס
(דרכון וויזה יש כבר מגיל 3 חודשים.... שיהיה) ואני צריכה להתמודד עם הפרידה הכי ארוכה שהיתה לי ממנה בשש השנים האלו. שבועיים בלי הנסיכה אמאאאאאאאאאא.
טוב נו, אני אתמודד ( תכינו את הטישו) והיא תהנה עם סבא שלה לקראת יום ההולדת שלה. אחלה מתנה הכיטוב סבא
נראה לי שאני אשתגע משיעמום

mishele5

New member
הכי טוב שתהנה,והיא תהנה.../images/Emo47.gif

הכי טוב שתתגעגעי,ואת תתגעגעי[אוי,כמה] הכי טוב טישו,ואת תצטרכי הרבה. והחשוב מכל,שילכו בשלום וישובו בשלום,וחויות.[ויהיו חויות]

m i c h a l i

New member
אין אין אין כמוהו ../images/Emo24.gif

טיפ: תבואי קצת לבקר אולי זה מדבק

אחלה סבא../images/Emo24.gif

ולנסיכונת הרבה הנאה מיכלי יקירתי תתחילי להתרגל אמנם היא קטנה אבל בקרוב היא תהיה המון מחוץ לבית אחלה הכנה עושה לה סבא

m i c h a l i

New member
לא מתרגלת ../images/Emo88.gif

יש לי עוד כמה שנים טובות לפני שהיא תהיה מחוץ לבית... אגב מצוטטת , שמת לב איזה אייקון שמו לנו פה?
על האשששששששששש

הכנתי

מלאי של טישו, מגבונים לחים(למקרה שתתעלפי), אוזניים, כתף, והרבה מקום ב -
. והנסיכונת, לה מגיע הכל. שולחת לה נשיקות לכל יום. (לה לה לה...אני תפקידי לנגב לך את הדמעות, נו, תחייכי כבר
)

m i c h a l i

New member
בשבילך ../images/Emo25.gif

וגם בשבילה..כי היא כבר מכירה את השיר הבא..( אפילו אמרה שיש לשיר הזה מנגינה של מתח) ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי היא אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בין הבריות לא מתפתה לאחרות גלים עולים, חולות נעים אוושת הרוח בעלים. ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות וזרם דק קולח ותפילותי לרוח נענות. שקט עכשיו... וכל אחד עסוק בענייניו אל הרופא הכי טוב במדינה בכדי לחשוף עד הסוף אך התמונה לא משתנה מילים מילים ואת משמעותן יבוא לו גל לשטוף אותן אבל אני כרוך אחריה מחכה לי בלילות ללכת שבי אחריה לשמוע את הציפורים שרות. ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות...
אריאל זילבר

אiסי

New member
וואוו איזה כייף לה

אני בטוחה שהזמן יעבור מהר בינתיים אנחנו כאן איתך מיכלי
והיא תחזור במהרה עם חיוך ענקי

למעלה