"הכיבוש הזה משחית..."

א.א.אפל

New member
"הכיבוש הזה משחית..."

"שלום חברים? טוב אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתלוללת ונהיית נפוצה בימינון אלה.. טוב במקרה זה סיפור אישי שקרה עמי ועם משפחי הפעם : אז ביום שישי החלטנו המשפחה שלי ועוד 3 משחות שהם החברים שלנו לצאת לעשות פקניק בחוף הים וזה היה בחותף גבעת אולגה ליד חדרה והגענו לשם בשעה 3:00 ועשינו ברבי קיו והיה מאוד נחמד ולינו מאוד נשארנו שם עד מאוחר בלילה והנה בשעה 23:00 מגיעים 15 עד 20 פרחחים משוגעים שהם סתם צעירים יהודים ועמודים מולנו ופתאום אחד מהם שואל " אתם ערבים " ?! וכמובן עננו שכן אנחנו ערבים אז אחד מהם נתן בעיטה לחבר שלנו על החזה שלו ואחרי זה גם לאבא שלי ואז התחילה מהוםמה ושהמשיכה רק ל2 דקות לא יותר אבל בסוף אנחנו רואים שאבא מדמם ובסוף מסיכים שדכרו אותו בסכין והזעקנו אמבולנס וגם משטרה והמשכנו את כל הלילה בבית החולים ובמרכז המשטרה בשביל העידיות עם ילדים קטנים בני שנתיים ושלוש ילדים מאוד קטנים ...... עכשיו אחרי המקרה הזה אני מבינה מאוד מזה גזענות באמת ומאוד כועסת לא יכולה לסבול את המצב הזה המצב המגעיל הזה..... טוב חברים זה אחד הסיפורים שמראות את הגזענות בעניים אמתיים אז בבקשה תפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית ביי ביי" מתוך מכתב שהגיע לי לדואל דרך טלי... אתם מוזמנים לספר על גילויי גזענות נוספים כתגובה להודעה זו

א.א.אפל

New member
אני אתרום מנסיוני...

במהלך קייטנת רמלה ביקרנו בפארק "קיפצובה"... במהלך התור לאחד המתקנים, נשאל אָיוב, ילד ערבי תושב רמלה שהיה לידי אם הוא ערבי, ע"י כמה ילדים אתיופים מקייטנה אחרת. כשענה בחיוב, הסתודדו הילדים ביניהם והחלו להתרחק ממנו, עד לרגע בו הם ניסו לעקוף אותנו
מהות הישראליות.

Roobie

New member
"מהות הישראליות"!?!?!!?!

אני מסכים איתךשאלה מקרים מזעזעים, אבל אם הייתי מספר על פיגוע ואומר "מהות הפלשתיניות", מה היית אומר? אתה פשוט נהנה לשנוא את כל מה שקשור לישראל.

א.א.אפל

New member
הכוונה הייתה

להראות את האבסורד שבכך, שאותם ילדים התרחקו ממנו כי פחדו שמא הוא מחבל (למיש לא הבין קודם) אך שהחליטו לנסות לעקוף אותנו, התאווה לעלות על המתקן נצחה אתה הפחד. הביטוי מהות הישראליות נכתב בצחוק ובאירוניה.

adato

New member
הטרור הזה משחית

לי יש דוגמא לגזענות מתי פעם אחרונה ראית מה הערבים לומדים בבתי הספר שלהם? ושאני אומר ערבים אני מתכוון לכווווולם כולל אום אל פאחם לומדים אותם לרצוח שמים עליהם חגורות נפץ הורגים אותנו כי אנחנו יהודים ציונות=נאציזם (לפי ספר מתוכנית הלימודים) לזה קוראים גזענות מה רע בטרנספר??? מחכה לבחירות...

א.א.אפל

New member
לי יש דוגמה לטיפשות!

אתה בעצמך יודע שבעוד כמה שעות לכל היותר הודעתך תמחק. למרות זאת אתה הולך עם הראש בקיר ומשרשר תגובה לשרשור שלא מתעסק בנושא. הנושא שאתה מעלה הוא שווה דיון- תפתח אותו בשרשור אחר! (ובפורום מרצ בבקשה, הפורום הזה אינו פורום אקטואליה) אני ממליץ למחוק גם את הודעתי שלי...

Deathatred

New member
מה אתה רוצה ממנו?

הרי בהודעתך במפורש ביקשת: >> מתוך מכתב שהגיע לי לדואל דרך טלי... אתם מוזמנים לספר על גילויי גזענות נוספים כתגובה להודעה זו << אז הוא סיפר לך על גילויי גזענות. אתה ציפית למבול של סיפורים כיצד היהודים המרושעים והגזענים מתעללים בערבים התמימים ובמקום קיבלת את האמת בפרצוף: את הגזענות הרצחנית של הפלשתינאים.

adato

New member
אני יודע שההודעה

תימחק מעניין למה... רצית דוגמאות לגזענות ונתתי לך ואז אתה קורא לי טיפש אתה מבין אני טיפש אתה חכם ואני טיפש אתם מתדרדרים מיום ליום מה רע בטרנספר??? מחכה לבחירות...

בילוי בחוף אולגה

בילוי בחוף אולגה כן, אני ערבי ואני לא מתבייש ולא מתנצל ולא מתכוון להתחנף אליכם. אני פשוט אביא לכם עובדות איך ערבים חיים בארץ הזאת תחת שלטון מדינת ישראל, ערבים שהם אזרחי מדינת ישראל וערבים שגרים בשטחים הכבושים, זה הבדל לא כל כך גדול. יש לי הרבה חברים והרבה מכירים ואני אביא לכם כל מיני סיפורים על מה שקורה. תרצו - תקראו, תרצו - אל תקראו. אם תרצו תתקיפו ותקללו אותי בכל מיני עלבונות, או שפשוט תמחקו את המסרים שלי מהפורום אם זה ירגיז אותכם יותר מדי. אבל רק תזכרו שכל מה שאני מביא לכם זאת האמת ורק האמת. אז קריאה נעימה לכם. סיפור מספר 1: בילוי בחוף אולגה שלום חברים? טוב אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתוללת ונהיית נפוצה בימינו אלה.. טוב במקרה זה סיפור אישי שקרה עמי ועם משפחתי הפעם : אז ביום שישי החלטנו המשפחה שלי ועוד 3 משפחות שהם החברים שלנו לצאת לעשות פיקניק בחוף הים וזה היה בחוף גבעת אולגה ליד חדרה והגענו לשם בשעה 3:00 ועשינו ברביקיו והיה מאוד נחמד ונהנינו מאוד נשארנו שם עד מאוחר בלילה והנה בשעה 23:00 מגיעים 15 עד 20 פרחחים משוגעים שהם סתם צעירים יהודים ועמודים מולנו ופתאום אחד מהם שואל " אתם ערבים " ?! וכמובן ענינו שכן אנחנו ערבים אז אחד מהם נתן בעיטה לחבר שלנו על החזה שלו ואחרי זה גם לאבא שלי ואז התחילה מהומה ושהמשיכה רק ל2 דקות לא יותר אבל בסוף אנחנו רואים שאבא מדמם ובסוף מבינים שדקרו אותו בסכין והזעקנו אמבולנס וגם משטרה והמשכנו את כל הלילה בבית החולים ובמרכז המשטרה בשביל העידיות עם ילדים קטנים בני שנתיים ושלוש ילדים מאוד קטנים ...... עכשיו אחרי המקרה הזה אני מבינה מאוד מה זה גזענות באמת ומאוד כועסת לא יכולה לסבול את המצב הזה המצב המגעיל הזה..... טוב חברים זה אחד הסיפורים שמראים את הגזענות בעיניים אמיתיות אז בבקשה תפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית ביי ביי

´רופאים למען זכויות אדם´

פרסמו את פרטי האירוע הזה תחת הכותרת "מזכיר לכם משהו?".. הגזמה? לא בטוח.

מה הקשר לכותרת?

מדובר כאן על ערבים ישראליים, לא? חוץ מזה, אין כאן שום כיבוד. יהודה ושומרון שוחחרו מירדן וירדן כבר לא רוצה אותם. היא הפסידה אותם במלחמה שהיא כפתה על ישראל. אז איפה הכיבוש?

א.א.אפל

New member
הקשר לכותרת הוא

שהכיבוש ותוצאותיו ניכרות במדינת ישראל על האזרחים, על תרבות מדינת ישראל, ועל החינוך בארץ. לפחות לדעתי. אשמח לענות לך על השאלה שהעלת במסגרת פורום אחר. אתה לא נמצא בפורום אקטואליה.

למעלה