הכח הנשי

paloma blanca

New member
הכח הנשי../images/Emo8.gif

משהו נחמד על הכוח של הנשים: יום אחד הילארי וביל קלינטון נסעו במכוניתם ועצרו בתחנת דלק. בעודם מתדלקים הילארי לפתע שמה לב שהעובד בתחנה הוא חבר שלה מימי התיכון. היא יוצאת להגיד לו שלום, הם מתחבקים ומעלים זיכרונות מימים עברו. כשהם ממשיכים בנסיעתם ביל אומר להילארי:" תראי איזו בת מזל את. אם היית מתחתנת איתו, היית היום אשתו של מתדלק בתחנת דלק". הילארי מחייכת אליו בחזרה ואומרת לו: "לא יקירי, אם הייתי מתחתנת איתו, הוא היה היום נשיא ארצות הברית". בוקר טוב וספ"ש נעים לבית התקוות

ניקו 45

New member
הראש הנשי ../images/Emo68.gif

"אשה הדורה מחנה את מכונית ה"רולס רויס" המפוארת שלה, ליד המדרכה, מול סניף בנק במנהטן שבניו-יורק, נכנסת לסניף הבנק ומבקשת לדבר עם אחראי ההלוואות בסניף. תוך שהיא מתיישבת מולו היא מבקשת הלוואה בגובה של 5,000 $ לצורך נסיעת עסקים בת שבועיים לאירופה. מנהל ההלוואות אומר לה שישמח להלוות לה כסף כמבוקשה אך מאחר והיא איננה מוכרת בסניף, ייאלץ לבקש ממנה בטחונות הולמים, לפחות להלוואה הראשונה. " אין בעיה" אומרת הגב' ההדורה. בחוץ , מול הסניף חונה ה"רולס רויס" שלי. הינה המפתחות. קח את המכונית כבטוחה. מנהל ההלוואות נראה מופתע אך צועד החוצה ואכן רואה את המכונית, נותן את המפתחות לשומר הסניף ומבקש ממנו להחנות אותה בחניון התת-קרקעי של סניף הבנק. המנהל חוזר לשולחנו ומיד נותן לגב' את הסכום שבקשה תוך החתמתה על המסמכים המתאימים . כעבור שבועיים בדיוק חוזרת הגב' לסניף ומבקשת לפרוע את ההלוואה. עושים לה את חשבון הריבית שעומדת על: 19.5 $ וביחד עם הקרן: 5,019.5 $. הגב' פורעת את הסכום, מבקשת את מפתחות המכונית בחזרה ועומדת ללכת לדרכה. מנהל הסניף רץ בעקבותיה ומספר לה שבמהלך העדרה בדקו בסניף את יכולותיה הפיננסיות ומצאו שהיא עשירה גדולה ואם כך, אומר המנהל: "אינני מבין מדוע היית צריכה הלוואה בסך 5,000 $ ?" ואז עונה לו הגב' המהודרת:" כך אני שומרת על כספי- איפה עוד הייתי מוצאת בכל מנהטן חניה בטוחה למכונית שלי, לתקופה של שבועיים במחיר של 19,5 $ ?"

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ועל כל אלה ויותר מכך נאמר שהאישה היא זו שמניעה את העולם ועל כך אי אפשר ולא ניתן להתווכח רק טוב!!!

optimi10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא חשוב גבר

או גברת בענייני כסף , וחוכמה לעשות אותו תמיד מתגלה שזה יהודי/ה

ברק 188

New member
חזקה זקנה ומחשמלת...זאת אישה כלבבי...

זוג זקנים יושבים בפארק שכבר שנים הם לא ביקרו בוא, אומר הזקן לאשתו כבר כל כך הרבה שנים שלא היינו פה, את זוכרת שבפעם הראשונה שעשינו סקס עשינו אותה פה על הגדר ? אז הזקנה חייכה ואמרה שכן, וככה הם העלו זיכרונות, לפתע הציע הזקן שהם ינסו לעשות פה סקס עוד פעם, היא אמרה שהיא חלשה ושהיא לא יודעת אם היא יכולה אבל שהיא מסכימה לנסות, היא מורידה את המכנסיים והתחתונים, הוא ניכנס לה מאחורה והיא שמה את הידיים על הגדר, לפתע.... היא מתפרעת קופצת נאנחת צועקת, ומזדיינת בטירוף, הזקן גומר תוך 20 שניות, וכולו בפליאה אומר לה : לפני 40 שנה לא הזדיינת ככה ! אז היא ענתה לו : לפני 40 שנה הגדר הזאת לא הייתה חשמלית מוסר השכל(שלי) לא משנה מי את כאשר המשתנה הוא מי מחזק אותך . ולהבדיל תראו משהו יפה שמצאתי... אייך תינוקות באים לעולם תיאוריות ד"ר'בין מה {הוא מבין} פסה תיאוריה הברק IN (כמובן שבעזרת הברק'ים הם קיימים)

טליה1233

New member
ברקי ../images/Emo23.gif הסרטון נפלא ../images/Emo24.gif

והבדיחה? מגלגלת מצחוק
)))

למעלה