הכו את דוקטור היפו!!!

Just Hippo

New member
הכו את דוקטור היפו!!!

הפורום מעט מתפתח והכל - אבל לא תזיק פינה חדשה!!! D: תתנו לדוקטור היפו ( הלא זה אנוכי ) שאלות טיפשיות - ואני אענה לכם!!! D:

Just Hippo

New member
לא XP

אתם צריכים לתת שאלות שלא קשורות אליי. נניח... למה לצבים יש שיריון, למה בין צבי הנינג'ה אין צב שקוראים לו " בוטיצ'לי "... למה צ'לו נקרא ככה... דברים כאלה XD

Mana Sama

New member
אע XD

ובכן,איזה סם בדיוק לוקחים צבועים שגורם להם לפרצי הצחוק המטורפים?

Just Hippo

New member
ובכן...

שאלתך עוררה בי שאלה. באמת מהו הסם המדויק? אחרי מחקר רב שנערך בדירתו של ליאור אשכנזי, בו השתתפו אסי דיין ו-כמובן-אני... אני יותר ממאושר להודיע כי הסם המדויק הוא שילוב של אקסטזי, נרגילה, טיפקס ובמבה.

SaijinKun

New member
דוקטור היפו דוקטור היפו!!1

1. מה שמך? 2. למה? 3. מה זה שמוליק? 4. יש לך שיער קצר מגולח אסוף בקוקו בצורת תרנגול עם 21807634021 עיניים שצופר בקרון נוסעים? 5. מיאוווווווווווווווווו? 6. יש לך שמעון בן 80 יושב על גג של בית-שימוש פרטי לשימוש ציבורי על אדן החלון? 7. החבצלת שלך תקפה אותי אז ברחתי.

Just Hippo

New member
~תשובות+כנס לצ'אט~

1. דוקטור ארנון היפו בל, או בקיצור - א.ה.בל 2. כי אני היפופוטם, ושמי הוא ארנון בל. 3. שמוליק זה דולפין בלתי נראה, עם כובע מצחייה עם פרופלור ^_^ 4. לא D: 5. האווווווו? 6. לא D: 7. חבצלת רעה!!!! פויהההההההה!!!!!!

Lust chan

New member
לא שאלה אבל בקשה 3=../images/Emo135.gif

אנא הסבר את תופעת המלודי המתפשטת בצ'אט שלנו P= בתורה מראש, אחת שאכפת לה [באמת? םם]

Just Hippo

New member
התופעה מוסברת בקלות

חיידק המלודי מסתובב בצ'אט כי מישהי נדבקה בו במהלך השפעת האחרונה שלה, ואז התעטשה בצ'אט וכך מלודי נוצר P:

למעלה