הכו אותם בכיס!

הכו אותם בכיס!

מה אתם מאשימים את מורי הדרך? שנים ארוכות של אגודה עלובה (נכון רפי גלס-עלובה), שנים ארוכות שכל מי שניסה לשנות נבעט (ביידא ,ענת,צור,...) ושיטת בחירות נלוזה הכניסו את כולם לאדישות מייאשת. ולכן, קשה כל שיהיה צריך לעשות הכל כדי להכות במסגרת שגורמת לכולנו להרגיש ולהיראות עלובים. יש להשתמש באותם כלים שיצר הארגון, פשוט להתעלם או יותר מי זה לנהל קמפיין התעלמות. לא להשתתף בפורום באינטרנט לא לפרסם ולהיכנס לאתר האינטרנט. לא להשתתף בכנס ולא לשמוע את ההרצאה של יורם שוורץ (שמימן לאגודה ביתן). וחשוב מכל, לשכנע מורי דרך רבים ככל האפשר להקפיא את תשלומי דמי חבר (שבעצם לא נותנים דבר למורי דרך) עד שלא יתחולל שינוי מהותי ברעיון הארגון. לא הצלחנו לשנות מפנים יש להביא אותם על פי תהום. ואז ניראה את זיות מדושנת עונג בפגישות פוליטיות ומיחצנת את הקקל. או את רפי גלס עובד ללא משכורת (בארגון ארגון סביר מזמן היו מפטרים מנהל ברמת הצלחות 0)

שברו את הכלים ולא משחקים

זה מה שאתה אומר מר מיטרני להכות את האגודה בעצם אתה מכה את עצמך כן רפי גלס לא רפי גלס אם ההיית פרודקטיבי במעשך לא רק בדיבורך אולי היית מנסה לשנות דברים מה מפריע לך? שלאגודה יש אתר אינטרנט ואתה לא בלעדי? שהאגודה לא משתפת איתך פעולה ביוזמות עסקיות כי לא אני חושב כך אלה אחרים הם נכוו ממך בעבר. ליצור תחרות זה דבר חיובי אבל לללכלך זה בומרנג אתה לא רוצה לפרסם באתר האגודה או להשתתף בפורום שאני מנהל שם יבושם לך אבל תציג את הדברים בהגינות נכון יורם שוורץ ממן דוכן לאגודה בתערוכת התיירות כי הדוכן עולה סכום כסף שלאגודה אין להוציא וביחד עם מורי דרך שירצו לפרסם את עצמם ביריד דרך הדוכן האגודה תממן את הצבת הדוכן בשנה שעברה לא הינו שם וזו חובה להיות שם כולל למנף את המאבק בהדרכה לא חוקית דרך היריד ליורם שוורץ כסוכן ביטוח יש מוצר שמעניין מורי דרך ובנוי בשביל מורי דרך לעצמם ולעתידם דעתי היא שחשוב למורי דרך לקבל מידע וכל אחד יעשה עם זה מה שהוא שמבין לנכון אתה מבין שההתנהלות שלך חוזרת אליך כבומרנג נכון הצטערתי שפרשת אבל מעניין מה יגידו 80 הבוחרים בך שעבדת עליהם לא הצלחת לקדם את עצמך ואת עסקך דרך האגודה אז תזרוק רפש תשמיץ כן אגודה עלובה זו בשמצה לפחות אני שלם אם מה שעשיתי בשנה האחרונה ולא בכיתי כמוך שלא נותנים לי לעשות לדוגמא: אתר האינטרנט זה היה אחד ממטרות חברי ושלי יחצנות האגודה בפורומים רלוונטים- יריד תיירות , חסכון במקומות שהיה בזבוז -כיבוד בכנס ועוד מעמיד אני את עצמי לעשות בכוחותי הדלים למרות השמצותך למען מורי נדרך ללא חשבון עם הוא חבר אגודה או לא ומה אתה עשית אדרבא ספר לנו מה עשית בלי למכור את הסיפור שלא שיתפו איתך פעולה אז תפסיק את ההתבכינות שלך

אגודה "ראונד אפ" מוחק הכל

אח שלי, (או אדון בוכמן) במשך יותר מארבע שנים אני מפעיל עבור מורי הדרך אתר אינטרנט, כל הפעילות של האתר ממונת מסיכי הפרטי, יותר מאלף ממורי דרך פעילים נרשמו באתר ומקבלים דרך בסיס הנתונים הודעות. פרסמתי את מורי הדרך ,חלק ממורי הדרך קיבלו הזמנות עבודה דרך האתר והקישורים לאתרי הבית של חלק ממורי הדרך היו בחינם! אני שמח בכל ליבי שבשנים הקשות כל כך בתיירות הייתי אני מול מורי הדרך, עקבנו אחרי החלת, התווכחנו מול משרד התיירות והאגודה בנושאים שונים, העברנו שאלות לשר וקיבלנו תשובות. ומיד עם תחילת הפעילות הבינו במשרד התיירות וגם באגודת מורי הדרך שהמידע מגיע ומתפרסם! הכל הפך שקוף וידוע! חלק ממורי הדרך חשבו שהם מקבלים את המידע ומשווקים ע"י אגודת מורי הדרך , וכך גם אדודת מורי הדרך זכתה לקרדיט בזכות האתר הצנוע. מעולם לא רימיתי איש אדוני השוטר ,עמדתי במדויק בהסכם מול אגודת מורי הדרך. מעולם לא קיבלתי ולו הערה אחת (בדוק בפרוטוקולים של האגודה) על ההתנהלות של האתר מול ההסכם עם האגודה. לכן לא ראוי ולא מכובד שתעלה רמיזות על חוסר יושר. אני חוזר ומבהיר ,האגודה פשוא לא העבירו חומר לפרסום או למשלוח בפקס או בדואר אלקטרוני ,הבנת את זה מר בוכמן השוטר הגיבור (גם אני כיכול להשתמש בהגדרות ציניות) נכון לא הסכמתי למחוק הודעות שהתווכחו מול חוסר במעש של האגודה! גם לא תמורת ההכנסה של האגודה. את תודתם של מורי הדרך אנו מקבלים בתודות קטנות שמגיעות במייל חוזר אחרי הפצה של יום השתלמות . כיף! . את הרגשת הסיפוק לפעמים שמצלחים להרים אתר הנצחה למרות אגודת מורי הדרך(הללויה). אז נכון במקום לשתף פעולה אתה רוצים למחוק את האתר ולהקים אתר פרבדה , לא מגיבים לתלונות וטענות בדיוק כפי שאתם מתנהלים מול פורומים ואתרים אחרים. בקשר לתחרות אני לא מוטרד אחי : מחקתם את מורשת דרך, העלמתם את האתר הראשון שהיה למורי הדרך , לא הוצאתם סיורים חודשים , אתם פשוט לא מספקים ולו מוצר אחד רציני למורי הדרך. ומנסים למצוא פתרונות משכורות ליו"ר במכירת דפי אינטרנט שאף אחד לא רואה ב200$. שלש מאות ושלושים מורי דרך שילמו דמי חבר בשנת 2004 (ולא כולם תשלום מלא) שלש מאות פריירים שלא יודעים שהם מתחזקים מערכת פארש! אני אדאג לעדכן כל אחד מהם באופן אישי על עליבות של המערכת,

הערה אישית

1) אני מעריך מאוד את הכישורים המיקצועים של יורם שוורץ, אני שמח שדרכו מורי הדרך יכולים להיות מיוצגים בתערוכה. 2) בעולם המודרני המושג שקיפות מונע זילות ואפילו למועצה נמסר שהספונסר סודי- טיפשות מביכה. 3) אני מצטער שיורם שוורץ ייפגע מהוויכוח מול האגודה אבל אני מתכוון לנקוט בכל האמצעים כדי שמורי הדרך יתעלמו מהכנס ,לצערי יופתע מאוד יורם שרק מספר מורי דרך מצומצם(בעיקר פנסיונרים)-ישתתפו בהרצאתו (סיפרו לו כמה מורי דרך נוהגים להשתתף בכנס בדרך כלל) 3)עליבותה של האגודה שאינה מסוגלת להרים כנס ועידה ברמה השתלמות רצינית ברור למדי. אל תשכחו להוסיף נושא שמופיע בכל מסגרת של האגודה "חניות לרכב אשכול" הכי טוב חניות.

מיטראני - דעתי כדעתך. לנתק מגע.

האגודה לא מספקת שרותים למו"ד. האגודה פוגעת במעשיה ובמחדליה במו"ד לתיירות פנים. המסקנה: צריך לנתק ממנה מגע. אם אפשר להקים התארגנות אחרת - מוטב. ואם לא - אז מה זה משנה? ולך צביקה: ישר כח על מה שאתה עושה. מעשיך ראויים לכל שבח. אני בטוח שתתרום אותה תרומה גם מחוץ לאגודה, שמכשילה אותך על כל צעד ושעל. באירגון אחר היו ממנים אותך עכשו לסגן יו"ר עם סמכויות ביצוע. באגודה שלכם מתנהגים אחרת: הם יתנו לך להתרוצץ, להזיע ולהשיג, ואז יגזרו קופון וידאגו שתרד מהבמה. ככה הם מצליחים להישאר שם שנים. על גב של פריארים שמתחלפים. הכתובת היתה על הקיר לפני שנה. עכשו זה ירד מהקיר והגיע לשולחן היו"ר.

מוישלה ואחרים תקראו עד הסוף לפני

שתגיבו יש כמה דרכים להשיג השגים וכל אחד בוחר במה שהוא חושב שיקדם את המטרה הכי טוב אמרתי בעבר ואני חוזר ואומר נבחרתי לתקופה ובסיומה אעשה חשבון נפש לעצמי אני לא זקוק לחשבונאות של אחרים ואחת המטרות שלי ואני מצהיר כאן היא לקדם את הצעתו של מאיר שפירא לפחות בשלב הראשון הנסיון שלי להאבק בדרכים יצירתיות בהדרכה לא מוסמכת מוסדית את הפרטית נשאיר בשלב יותר מאוחר לא קשורה לחברי אגודה ולמי שאינם אלה לכולנו והנזק הנגרם לתדמיתינו נגרם בין היתר מהתנצחויות והתנגחויות כפי שאנחנו יודעים לעשות לא רע וכל מהלך שיוביל להגברת המודעות של הציבור בלגטימיות שלנו חשוב רק תראה מה אנחנו עושים לעצמנו כל עד מיטרני היה נבחר ציבור הפעולות שלא להביכת האגודה ללא לגטימית היו סמויות מיום שלישי הם הפכו גלויות ועל זה נאמר "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו" אני לא מיצג את האגודה בדברים הנאמרים כאן זו דעתי האישית ובכלל לא חשוב לי מה האחרים חושבים בנדון אבל לא יתכן או אולי כן אם יש מטרה נסתרת שאני עד לא הבנתי אותה שנגרום אנחנו בעצמנו את החוסר לגטימיות שלנו כלפי משרד התיירות וכבר אמר אחד מבכירי המשרד "מה אתם רוצים ממשרד התיירות מספיק לקרוא את הנאמר אצל מיטרני בפורום ולהבין הכל" לא חיפשתי תוארי כבוד ואין לי כוונה למצוא אותם אך גם אתה וגם אני יודעים שאין סיכוי להקמת אגודה חדשה אלה לשקם את הקיימת באופן שמורי הדרך יבינו שאין בררה קולקטיבית אחרת גם לי יש ביקורת על התנהלות ואני חושב שבמצב הנוכחי המועצה צריכה להצטמצם לפחות לחצי ופתןח את האגודה מחדש לכל מורי הדרך שבבחירות הבאות יוכלו לבחור הנהגה טובה שתוביל אותנו קדימה בלי אינטרסים אישיים

pinzo01

New member
בניגוד אליך אני חושב שזו טעות

להתחיל דוקא במוסדית ,אולם אברך על כל צעד שיעשה בכיוון הן במוסדית והן בפרטית בטח תרצה לדעת מדוע זו טעות התשובה היא בתיירות פנים מי שקובע את כללי השוק הן מחיר יום הדרכה והן חבות מעבידים עד כדי הסכם עבודה קיבוצי(שלא נחתם עקב התנגדות הפרטיים ) אלו הסוכנים הפרטיים בתיירות החינוכית בעבר היו החברות אגד תיור וטללים ולפיהן היה השוק מתיישר לעומת זאת הגופיים הממשלתיים ברגע שתצא הוראה הן ע"י השר או ממשרדו הם יקיימו אותה ,ואם הבנתי נכון מהדברים שלך בימים האחרונים המסמך כבר נחתם ועכשיו צריך לשולחו אל הגופים המוסדיים ולראות האם זה תופס בשטח עכ"פ אשמח לראות תזוזה בנושא

שמוליק, שיתחיל איפה שקל ונמשיך משם

יותר מכל דבר צריך להתחיל ממשהוא. נקוה ונתפלל שהמאבק ינוהל כמו שצריך, עם גיבוי תיקשורתי ועם גיבוי של אחינו למקצוע, ומזה נלמד. מה שנשאר עכשו זה לאסוף מידע איפה יש טיולים שמודרכים ע"י מדריכים לא מוסמכים ולהביא אותם לצביקה, שימשיך עם זה הלאה.

pinzo01

New member
נסה אתה לדבר על זה בתוכנית הרדיו

שאתה משתתף בה לעלות כדרך אגב תוך כדי שיחה על מסלולים את מצבם של מורי הדרך אני מאמין שיהיה לזה הד דבר נוסף קיבלת את תשובתי במסר עם שמו של "האקזמפלר"???

יענקיק

New member
מיטרני ידידי,"ההר הוליד עכבר"

ליעקב מיטרני שלום עברה חלפה שנה.שם ישבנו יחד בכנס השנתי של אגודת מורי הדרך,הכנס שהתקיים במוזאון ישראל בירושלים.מספר ימים לפני הכנס קבלתי בפקס שלי חומר כתוב עם תוכנית שלך לבחירה למועצה,וכמוכן על רצונך להיות היושב ראש החדש.אני יודע את הסיפור האמיתי שלך עם אגודת מורי הדרך.בגלל שאתה חבר אמיתי שלי שנים רבות לא הפרסם את זה כאן.כי כבודך שווה לי יותר,מאשר פרסום.לסכום חבל לי אישית שאתה לא ממשיך איתנו.אתה ילד גדול.תן כבוד לחברך בעבר.לי ניראה דרככה פוליטית לשינו דרך האגודה נכשלתה בגדול,כי היתה פזיז.וחבל לי אישית, שההר הוליד עכבר.יש אומרים"רעם,ברק,עננים,ורוח.וגשם לא יורד.בצלחה ידיד תמיד נפגש בכבישים,בצלחה בהדרכה,על תהיה קטן .היה גדול. בידידות יענקיק

למעלה