הכותל המערבי!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הכותל המערבי!

the western slayer
עדיין תוקעים שם פתקים ? איך העסק מתנהל? מישהו כל לילה עובר ומוציא אותם כדי שהקיר לא יתמלא ? למישהו יש מושג? ואני זוכר גם היה פעם אמור להיות אתר שרושמים שם פתקים לכותל או משהו כזה?! --- עשו טובה לאייסי, שימו פתק בכותל אם כבר אתם לידו - שפיר פקטורי יבואו לארץ

IC4

New member
אהה לא שאני מתנגד שיפרסמו אתרים

שלהם אבל אשמח אם אנשים בין היתר גם יעזרו לשאלה

קישקשתא

New member
IC יקר

ראשית, לענת יש פה זכויות והיא (את
) מוזמנת לפרסם את האתר המקסים שלה מתי שבא לה (זה הרי היה רלוונטי). שנית, קונספיראציות זה לא פה.. אז תשובות על זריקת פתקים וכד´ - נו באמת

IC4

New member
IC נעלב קמעה !!!!!

קישקשתא למה לא לוקחים אותי נכון :( לא פה ולא בעוד מקומות רק שאלתי שאלה תמימה ורציתי תשובה אני לא יורד על אף אחד אני מאמין בזכויות של ענת
ואני חושב שזה היה מתאים לפרסם את האתר אני רק מביע את הצטערותי שלא נענתה שאלתי (STILL HAVENT :) ) וזה לא קשור לקונספירציות
מה את עוקבת אחריי לפורומים אחרים
רק התענינתי אני מתיחס לפורום הנהדר הזה AS A MATTER OF INNOCENT CURIOUSITY

גלי®

New member
קישה , סליחה שאני מתערבת ... אבל

גם אני שמעתי שפעם בכמה זמן , מרוקנים חלק מהפתקים בכותל , על מנת שיהיה מקום לנוספים ... אני משערת שמה שעושים איתם דומה למה שעושים לכתבי קודש פגומים : נדמה לי שקבורה בקרקע מיוחדת ... אשמח לקבל הבהרה לעניין ממישהו שמבין בדת ...

צומפי_2

New member
לפי מה שידוע לי.....

מרוקנים את הכותל אחת לכמה שנים ואת הפתקים באמת מביאים לקבורה. (קראתי את זה בעיתון לפני כמה זמן)

קישקשתא

New member
מה סליחה? וכו´

גלי - את יודעת שאת תמיד מוזמנת להתערב IC - ממש לא התכוונתי להעליב ואין לי מושג, אני מצטערת

גלי®

New member
הנה , מצאתי ... לא בקשר לפתקי הכותל

אלא בנוגע לתשמישי קדושה ... קוראים לזה "גניזה" ....

למעלה