הכונף לואיס

B666ME

New member
הכונף לואיס

נכון שמייקל לואיס מכוער (כדוגמן) כל מי שפגשתי למעט מספר בנות מיתחת לגיל 14 חושב שהוא יאקי כאילו הבן אדם שבר את האף 3 פעמים!!! זה לבד אמור להרוס את סיכויו כדוגן (מי שלא ראה תמונה של האף... זה כמו ירידה תלולה ענקית בזוית לא ישרה (למרות שאני מפקפק שמישהו לא ראה) כאילו הוא יפה בצורה כלשהי שהיא שאני בחיים לא יבין אבל ממש ממש רחוק מיפה דוגמן... חושב שהוא יפה?! פרט! הייתי מעלה תמונה... אבל אני לא רוצה...

eranmc

New member
הייתי שמח לשהות עם שבור האף X3

במיטה יום יומיים ככה מחובקים, באמת שלא הייתי שלח ידיים, נשבע

fef24

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif

העובדה שקראת את ההודעה אחרי פראג קשור לזה
גם אני הייתי בפראג בשבת... פראג הקטנה באלנבי
שירות חרא, אוכל די טוב

probably

New member
לא, באמת שלא

הבנתי מה קשורה ההודעה הזאת לחיים, אבל, זה נכון, יש לו אף מזעזע. הוא בכלל מזעזע. יש לי גם גוף די מגעיל ופרצוף שבעוד 10 שנים יראה לכם כמו החבר העיראקי הכי טוב של אבא. :)

שעטנז

New member
אה. אז לא באמת הכרתי אותו...

לא שומע. גם כשאני שומע אני לא באמת מקשיב. נראה לי זה היה באיזה פרומו של יס דוקו. אז מה בר?! חבשת על מה שהצעתי לך
חחחח אני כזה יצור!

TheRainMaker

New member
קודם שאני אבין מה זה חבשת

אח"כ אני אחשוב על ההצעה שמעולם לא הוגשה לי... OO

שעטנז

New member
מלשון לחבוש. לחבוש כובע... על הראש.

שזה משליך לנו על מח = חשיבה = 'חשבת'! חתיכת קטנוני! יא מלגלגל עליי אחד
זהו - זו השעה שלי. ואני בהלם ששכחת. :-\

TheRainMaker

New member
אהההההההה... ערמומי!

זה לא היה ברור! קודם תראה טבעת ואז אני אחליט

שעטנז

New member
נחכה למענק... =]

אני לא אשכח כמה טבעות מפלסטיק היינו קונים כשהיינו קטנים. חחח כל יום היינו הולכים לקנות אחת כדי שנוכל לשחק קפטן פלאנט
GO PLANET! חחחחח

probably

New member
אה! ובאמת, בבקשה,

אל תעלה תמונה. זה יהיה מאד unpleasant לחברי הפורום.

Colfax

New member
רן בכור

אפרופו אף, לרן בכור יש גם אף בולט ולא ממש סימטרי, וזה לא מפריע לו להיות חתיך לא נורמלי. מה גם שהוא סקסי בסגנון של שחקני הקולנוע הצרפתיים הצעירים. ובקשר למייקל לואיס... מי מסתכל בכלל על הפנים? אף אחד. הוא קנה את תהילתו אך ורק בזכות הגוף (שרירי הבטן, ליתר דיוק), ולא משום דבר אחר. לפחות הוא מסמל תקופה: שטחיות ורדידות של כל הדור של ילידי שנות התשעים.

וווואאאאאאחד כונף. ../images/Emo153.gif

לא אוהבת בכלל את המראה שלו, הוא לא מתקרב אפילו ליפה או חתיך.. וזה עוד אחרי עבודות איפור / שיער / פוטושופ / עמידה בתאורה הנכונה.. זוועת עולם. אם היו מסדרים לי אותו, סביר להניח שהייתי צוחקת לו בפרצוף. מה שכן, הקוביות שלו די נחמדות.. אבל גם הן קצת מלחיצות - אפשר פאקינג לראות את המבנה שריר שלו דרך העור המתוח בצורה מוגזמת שלו :|

למעלה