הכול מכור

אבל ראית גם בסקרים שעשו פה בארץ

הדיימנוז והגיים בויז היו עים הכי הרבה ניקוד ואדי בלי ומי לקח בקדם?אדי.. אז אי אפשר לדעת! הכל מקרה נאחל לו הצלחה ושיביא לישראל דוז פואה! =]] אוקיי מתווקיםם שיהיה לכם לילה קסום אני פרשתתתייי אושריי לילה טוב מותתקק =]

Oshri siso

New member
כן.. נקווה שבאמת יביא לישראל את ה..

דוז פואאאאאאאאאאאאאאה
{משום מה המילה הזו מצחיקה אותי,אז לא להתייחס} ולילה טובבב מאמי

חחחח

יאאא תשבעו מקום 38?!? דווקא שיר חמודדד :] טוב נראה נקווה לטוב! חח בסוף כולם הצטערו שלא נתנו לגיים בויז את כל הנקודות

yuliamir

New member
כנס רגע

הרבה אומרים את זה שזה נראה מוזר כי הרוב הצביעו לגיים בויז ודיימונדז וגם דווקא אצלם היו בעיות בסאונד אבל רוברטו הוא סוכן גם של הבנים אז למה דווקא אדי יזכה??? נראה לי שערוץ 1 עשו שם משהו והם העדיפו את אדי פשוט כי הוא כבר היה באירוויזיון

מה עשיתם מאדי הוא לא כזה

גרוע..פשוט היו בקהל חבורה של זקנים שהחליטו להצביע לאדי והרסו הכל..ואל שכחו שירושלים גם לא נתנו לבויז נקודות אז זה כבר מוריד להם..

../images/Emo207.gif----><----../images/Emo207.gif

תקשיבו בנות בפורום הרישמי של אושרי יש קישור לסירטון של השיר החדש שלהם מישהיא יכולה לישלוח לי את השיר אני לא מצילחה להוריד אותו ואני ממש צריחה אותו בקשה נשמות תשליחו לי ....מקווה לתשובה אוהבת המון המון דקל..!

yafit93

New member
עלקקק מכוררר

אדי זמר מ=ע=ו=ל=ה מגיע לו לזכותתת ותתמודדו עם זה זהווו

יכול להיות מכורר

מי מכיר בכלל את האדי בטלר הזה ??!! יאא תשבעו מקום 38 . . . איזה באסס
נולי-->מתה עלייך !! אהבת חיי !!!

אי אפשר לדעת איזה מקום נזכה

בשנים האחרונות כל השירים הגרועים בצמרת והיו שירים באמת גרועים שקיבלו הרבה נקודות

Crazy Motek

New member
תקשיבווו!!!

אדי זכה וכנראה שאהבו את השיר שלו יותר משל הבנים!! אני אישים אהבתי מאוד את השיר של הבנים והכל הלך טוב איתם.. אבל.. אי אפשר לעשות כלום וגם אם הייתה רמאות, אי אפשר לדעת!! אם הייתה רמאות, לא יסכימו לקחת את זה בחשבון אם לא תיהייה להם הוכחה.. וכרגע אין כל כך הוכחה.. אז אם תיהייה.. סבבה.. אבל.. אין לנו סיבה עכשיו להתווכח על זה כל עוד אין הוכחה או משהו כזה!! אז תעשו טובה.. די.. זה רק גורם לוויכוחים בפורום וזה רק הורס אותו!! אז קדימה.. תעבירו נושא!! אוהבת תמיד.. Crazy Motek

למעלה