הכול מכור

הכול מכור

הכול מכור בקדם אירוויזיון האחרון קודם כל המנהל של אדי בטלר זה רוברטו המאפיוניר ושמתם לב שכל השופטים נתנו לאדי בטלר-12 נקודות? ורוב הצופים לא נתנו לאדי בטלר הרבה נקודות הכול מכור

טוובב טוובב מכורר ייאאלה עלק מכור

זה שהוא זמר אלוףףףףףףףף!זה לא אומר שזה מכור!

חחח.....

יש לי משהו להגיד האירווזיון לא היה מכור לאדי בטלר היה מגיע לזכות למרות שהייתי מעדיפה את גיים בויז........... בפורום של דיימונדז הוספים חתימות כדי לאדי בטלר ליצג אותנו באתונה אלה הדיימונדז בגלל שהן זכו מקום שני.....

טובב מה שתגידד!מה הקשר למה

רוברטו לא הסוכןן של הבנים גם?! וראיתי את הקדם! ואדיי זמרר אלווף!יש לו קולל אמיתייי ויפה!וכולם מאחלים לא בהצלחה ורברטוו הסוכןן הכי טוב בארץ!נ-ק-ו-ד-ה!

ניראה לכםם????

ניראה לכם הגיוני שאם יש כל כך הרבה בנות שאוהבות את הגיים בוייז ובטוחח הצביעוו הם לא היו אמורים לזכותתתת??????????? דוגריי אבלללל זה לא קשור אפילו להצבעה של הביתת כי 100% זה מכור כי אם היום באמת נותנים את התוצאותת האמיתיות הגיים בוייז היו זוכים ישר.....

KiSs KiSs KiSs

New member
חמודי-לא כל השופטים נתנו לאדי 12..

הכי הרבה נתנו גם לגיימבויז וגם לאדי!!! ואדי הוא זמר טוב ואני מאחלת לו בהצלחה בארוויזיון למרות שאני מעדיפה ת'גיימבויז
אבל לא חשוב-כלום לא מכור ולא היתה רמאות או משו (אז אני רגועה...)

למה את חושבת שמאיה בוסקילה פרשה?

בגלל שכולם אמרו שבטוח שהיא תזכה בגלל רוברטו המושחט המאפיוניר הזה ובגלל זה היא פרשה שזה לא יהיה יותר מידי ברור

KiSs KiSs KiSs

New member
הגיוני..אבל באינטרנט פירסמו ש..

שלא הייה לה שיר...בגלל זה היא פרשהה... אבל גם הגיימבויז היו יכולים לזכות אם רוברטו הייה מושחט.. כי הוא המנהל גם שלהםםםםם

עזבו אותה..

אל תתיחסו אחר כך סתם יהיה ריבם ובלאגנים :\ בא לה לחשוב שזה מכור אז סבבה לה אנחנו יודעות שזה לא מכור וזהו

Oshri siso

New member
אתם יודעים שנערכו הצבעות

באירופה.. אחרי ששומעם את השירים.. וישראל במקום ה-38
!!!

Oshri siso

New member
חח כן גם אני הייתי קצת בהלם...

אני לא חושב שהוא יצליח לשחזר את ההצלחה של שירי משנה שעברה, אבל אמרתי לפחות אולי ייתנו לנו 8,10 אבל 38?! מפחיד... עם זה יקרה באמתצ בסוף ירחיקו אותנו מהתחרות של שנה הבאה
תאמת באירופה ממש העדיפו תגיימבויז והדיימונדז, קצת יותר לדיימונדז אבל את שניהם ממש הרבה יותר העדיפו, כמה שאדי זמר טוב לדעתי, אני חושב שישראל כן עשתה טעות בבחירתו.

למעלה