ראיתי את ההודעות שלך כמה פעמים פה מודה שלא עניתי להם כי לא היה לי איך לענות ואיך לעזור כי אני לא מכירה מקומות שמחפשים עובדים בתחום שדיברת עליו ואני לא מכירה את האזור אז השארתי לצפוניים שיענו לך ואומנם אני לא יודעת מה קרה אח"כ אבל ראיתי שענו לך ושאלו אותך שאלות בשביל לדעת יותר וראיתי שגם בשרשורון על הצעות עבודה שני אנשים ענו לך ואמרו לך איפה באזור שלך אתה יכול לחפש עבודה בתחומך וקלרה ראיתי שהיא אמרה שתבדוק עוד אבל אולי היא לא הספיקה? אולי היו לה התחייבויות קודמות שבגללן היא לא יכלה לענות לך או לבדוק? דברים לא תמיד קורים מעכשיו לעכשיו ואף אחד פה עדין לא סופרמן ויכול תמיד לעזור במיידי מאחלת לך שהכל יסתדר ושתמצא עבודה ומצבכם ישתפר בהקדם!
דברים שראיתי תשובה מLILO (מקווה שלא טעיתי בשם) שמדברת על מקום שיכול להתאים לתחום שלך והתשובה מקלרה כמו כן מצרפת לך קישור לכל מיני אתרי דרושים וחברות כוח אדם שמצאתי דרך אתר נטקס, תבדוק משם באיזה אתר יכול להיות שתמצא משהו שמתאים לך בהצלחה!
ומצוקה גדולה ואין שופטים אדם בצערו. אז, מציעה לך להתאזר בסבלנות ולנסות להבין שעקב מיקומך המרוחק לא קל לעזור באופן מיידי. מי שהבטיח - סביר להניח שיקיים גם אם יקח עוד כמה ימים.