הכול חרטה

23דני

New member
הכול חרטה

כן צר לי להגיד לכם כמה שפירסמתי המון הבטחות התארגנות ומה יצא בטטה סליחה

blue skies

New member
אני אישית

ראיתי את ההודעות שלך כמה פעמים פה מודה שלא עניתי להם כי לא היה לי איך לענות ואיך לעזור כי אני לא מכירה מקומות שמחפשים עובדים בתחום שדיברת עליו ואני לא מכירה את האזור אז השארתי לצפוניים שיענו לך ואומנם אני לא יודעת מה קרה אח"כ אבל ראיתי שענו לך ושאלו אותך שאלות בשביל לדעת יותר וראיתי שגם בשרשורון על הצעות עבודה שני אנשים ענו לך ואמרו לך איפה באזור שלך אתה יכול לחפש עבודה בתחומך וקלרה ראיתי שהיא אמרה שתבדוק עוד אבל אולי היא לא הספיקה? אולי היו לה התחייבויות קודמות שבגללן היא לא יכלה לענות לך או לבדוק? דברים לא תמיד קורים מעכשיו לעכשיו ואף אחד פה עדין לא סופרמן ויכול תמיד לעזור במיידי מאחלת לך שהכל יסתדר ושתמצא עבודה ומצבכם ישתפר בהקדם!

blue skies

New member
הנה מספר

דברים שראיתי תשובה מLILO (מקווה שלא טעיתי בשם) שמדברת על מקום שיכול להתאים לתחום שלך והתשובה מקלרה כמו כן מצרפת לך קישור לכל מיני אתרי דרושים וחברות כוח אדם שמצאתי דרך אתר נטקס, תבדוק משם באיזה אתר יכול להיות שתמצא משהו שמתאים לך בהצלחה!

רותם111

New member
דני, אני מבינה שאתה כותב מתוך כאב

ומצוקה גדולה ואין שופטים אדם בצערו. אז, מציעה לך להתאזר בסבלנות ולנסות להבין שעקב מיקומך המרוחק לא קל לעזור באופן מיידי. מי שהבטיח - סביר להניח שיקיים גם אם יקח עוד כמה ימים.

qt1

New member
שמעתי שבמושב ציפורי מישהו מחפש

נהג. אם אתה רוצה פרטים תפנה אלי במסר אני אתן לך את השם שלו. ויש לו משק אורגאני אולי תמצא אצלו משהו למרות שזה רחוק לך.

למעלה