הכוכב הבא של שנה שעברה (לאירוויזיון2025)

אני מרגישה שעונה קודמת הייתה חזקה יחסית לכל העונות שלהם
האם אתם מרגישים כמוני?
יש לכם מועדפים משנים קודמות?
ביצועים שאהבתם במיוחד?
שתפו

(אני אוהבת תוכניות מוזיקה, אז עד שיש לי איזה חלק במוזיקה הישראלית...אני מנסה לדסקס...)

נערך לאחרונה ב:
אני מרגישה שעונה קודמת הייתה חזקה יחסית לכל העונות שלהם
האם אתם מרגישים כמוני?
יש לכם מועדפים משנים קודמות?
ביצועים שאהבתם במיוחד?
שתפו

(אני אוהבת תוכניות מוזיקה, אז עד שיש לי איזה חלק במוזיקה הישראלית...אני מנסה לדסקס...)
בהחלט, השנה היא חלשה במיוחד מכל העונות עד כה!

feldman89

Well-known member
אז שנה שעברה באמת היתה עונה חזקה אבל לטעמי העונה הכי חזקה היא עונה 9 עם הזכייה של אליאב זוהר,נופיה ידידיה,מיטב שרמן, ליבי פנקר, ינאי בן חמו ועוד הרבה.דווקא כיוון שזה לא היתה עונה לאירוויזיון 2022 דווקא זה הביא כמה וכמה ביצועים בלתי נשכחים.

אז שנה שעברה באמת היתה עונה חזקה אבל לטעמי העונה הכי חזקה היא עונה 9 עם הזכייה של אליאב זוהר,נופיה ידידיה,מיטב שרמן, ליבי פנקר, ינאי בן חמו ועוד הרבה.דווקא כיוון שזה לא היתה עונה לאירוויזיון 2022 דווקא זה הביא כמה וכמה ביצועים בלתי נשכחים.
לא ראיתי את העונה של אליאב. קצת רפרפתי בעונה של תמיר גרינברג כי הביצועים שלו היו מאוד מיוחדים ואני חושבת שהוא אחד המוכשרים שיצאו מהכוכב

מי שאהבתי מאוד בשנה שעברה זה אודי שניידר, יובל גולד, דולב מנדלבאום (אם כי הוא היה צעיר מידי אבל יכולות ופוטנציאל), נתי לויאן
היו עוד טובים שגם אם פחות התחברתי לסגנון אבל הם חזקים-רד בנד ומורן אהרוני, עידו מלכה, ואלרי, דניאל וייס
וואללה תכלס כל החבר'ה שנכנסו ל"הנבחרת" היו תותחים

וכמובן יובל-נשמה טהורה!

אתם תמיד יכולים לכתוב על הביצועים האהובים עליכם מכל העונות אבל אשמח אם תשתפו גם אלו ביצועים אהבתם מהכוכב הבא לאירוויזיון 2025 -שנה שעברה
(פשוט לא מכירה את כל העונות הקודמות רק ביצועים מסויימים פה ושם...)

נערך לאחרונה ב:
המועדף שלי מכל השנים: תמיר גרינברג

סופר סטאר, וירטואוז, מוכשר, מטורף
והמוזיקה שלו הכי קרובה לסגנון שאני אוהבת....

ואני גדלתי על Boney M אז אחד הביצועים שהעיפו אותי:

וגם מאוד אהבתי את:

הכוכב הבא זכו שהוא הגיע מהם

נערך לאחרונה ב:
למעלה