הכוכב הבא לאירוויזיון 2026

גם אותי לא.
אבל אודישנים תמיד רפרפתי
לפי דעתי התוכנית תמיד מתחילה באמת לאחר הסינון
מאוכזבת קשות מבחירת ה-21 לנבחרת, כי לא ברור לי, איך אחת שקיבלה פול האוס, עם שבחים מכאן ועד אושואיה ועם ציון כולל של 90 לא נמצאת בנבחרת ואילו בררות שבקושי עברו את ה-70 נמצאים, כמו למשל סער הדר, בנו של צביקה הדר שקיבל 77.
באמת מזל, שהדיחו אותו אתמול בתוכנית הראשונה של הנבחרת.
כנ"ל, גלי גבעון עם ציון של 72 ועוד ...
בושה וחרפה|!|

ady18

Well-known member
מאוכזבת קשות מבחירת ה-21 לנבחרת, כי לא ברור לי, איך אחת שקיבלה פול האוס, עם שבחים מכאן ועד אושואיה ועם ציון כולל של 90 לא נמצאת בנבחרת ואילו בררות שבקושי עברו את ה-70 נמצאים, כמו למשל סער הדר, בנו של צביקה הדר שקיבל 77.
בושה וחרפה|!|
יופי לשמוע שהודח ממש לא היה ביצוע מפיל.

אני לא זוכרת את השמות שהזכרת חוץ מהבן של צביקה הדר (אני לא זוכרת כמה טוב הוא היה אבל זוכרת שהיה לו משהו ייחודי שזה מאוד מדבר לשופטים)
רפרפתי על האודישנים אז לא זוכרת בדיוק את כל המתמודדים חוץ מאלו שבלטו כמו נועם בטן ושירה זלוף...
אבל בסינון הם לא הראו את כל האודישנים האקוסטיים וכנראה שהיו כאלה שבמבחן הזה הם הצליחו או שלא
ולדעתי זה מבחן טוב שבאמת נותן אינדיקציה לרמה של מתמודד.

כן התאכזבתי שהחבר של יובל רפאל (ההוא שניגן לשורדי הנובה) לא נכנס לנבחרת כי התחברתי לסגנון והיה לו משהו מאוד מיוחד. אבל אין לי מושג מה קרה באודישן האינטימי.

בושה וחרפה|!|

ady18

Well-known member
נכון

כרגע מי שאני הכי אוהבת זאת שירה זלוף
לא יודעת אם היא פוטנציאל בחירה לאירוויזיון כי אני לא מומחית לאירוויזיון.
אבל בתור אומנית היא ממש שבתה אותי ופשוט הלכתי לערוץ היוטיוב שלה. יש שם יצירות מדהימות שלה ואני אוהבת אותה כבנ"א וכאומנית. היא ממש מתוקה.
ובלי קשר לאירוויזיון בא'לי שתהיה לה קריירה טובה בישראל-היא כל כך אמיתית שהיא אפשר לעמוד בזה...

מה דעתכם עליה?

זה שיר שלה על תקיפה מינית. ממש צמרר אותי (אולי כי קרוב משפחה שלי מתמודד עם הטראומה בתחום הזה):

וזה עוד שיר שמאוד התחברתי למילים שלו:

feldman89

Well-known member
כרגע מי שאני הכי אוהבת זאת שירה זלוף
לא יודעת אם היא פוטנציאל בחירה לאירוויזיון כי אני לא מומחית לאירוויזיון.
אבל בתור אומנית היא ממש שבתה אותי ופשוט הלכתי לערוץ היוטיוב שלה. יש שם יצירות מדהימות שלה ואני אוהבת אותה כבנ"א וכאומנית. היא ממש מתוקה.
ובלי קשר לאירוויזיון בא'לי שתהיה לה קריירה טובה בישראל-היא כל כך אמיתית שהיא אפשר לעמוד בזה...

מה דעתכם עליה?

זה שיר שלה על תקיפה מינית. ממש צמרר אותי (אולי כי קרוב משפחה שלי מתמודד עם הטראומה בתחום הזה):

וזה עוד שיר שמאוד התחברתי למילים שלו:
מסכים איתך, שירה ונועם בתן הם היחידים שממש הרשימו אותי בצורה ניכרת

הקטע שמחפשים לאירוויזיון משהו "חו"לי" נראה לי שגוי
למרות שאני אחת ששומעת רק מוזיקה מהעולם ולא מכירה כמעט מוזיקה ישראלית, אני חושבת שנציג צריך לייצג את המדינה שלו
לייצג את ישראל והתרבות הישראלית ולא להביא משהו שהוא לא מרגיש אנחנו...

לדעתי צריך שילוב-משהו שמתחבר לישראליות אבל יתאים לאירוויזיון.

למשל הלהקה פורטרט -אני לא מכירה אותה אבל היא מאוד ישראלית ויחד עם זה התיאטרליות שלה מאוד מתאימה לאירוויזיון. והם כייפיים ומאוד בולטים
וכבר היו אמנים מבוגרים באירוויזיון. ואני אומרת את זה בתור אחת בת 20+.
הלהקה משוודיה שנה שעברה -למשל-מאוד בלטה...

אפשר גם משהו עם אנגלית אבל עדיין איזשהו חיבור כלשהו לתרבות הישראלית שירגיש נציגות ישראלית.

ady18

Well-known member
הקטע שמחפשים לאירוויזיון משהו "חו"לי" נראה לי שגוי
למרות שאני אחת ששומעת רק מוזיקה מהעולם ולא מכירה כמעט מוזיקה ישראלית, אני חושבת שנציג צריך לייצג את המדינה שלו
לייצג את ישראל והתרבות הישראלית ולא להביא משהו שהוא לא מרגיש אנחנו...

לדעתי צריך שילוב-משהו שמתחבר לישראליות אבל יתאים לאירוויזיון.

למשל הלהקה פורטרט -אני לא מכירה אותה אבל היא מאוד ישראלית ויחד עם זה התיאטרליות שלה מאוד מתאימה לאירוויזיון. והם כייפיים ומאוד בולטים
וכבר היו אמנים מבוגרים באירוויזיון. ואני אומרת את זה בתור אחת בת 20+.
הלהקה משוודיה שנה שעברה -למשל-מאוד בלטה...

אפשר גם משהו עם אנגלית אבל עדיין איזשהו חיבור כלשהו לתרבות הישראלית שירגיש נציגות ישראלית.
נכון

למעלה