הכוכבים נחתו הרגע!

gill142

New member
הכוכבים נחתו הרגע!

אז ככה, גילמון וכל השאר הגיעו, כאן גיל מעדכן אותכם ישירות משדה-התעופה, שבו אני נמצא יחד עם נדב ומאיה, ולורי שהלכה לקנות לה לשתות. הכוכבים כרגע נחתו, אני חוזר! *מאיה מתפרצת*: "וואי, טאקאטו הגיע! אני נראת טוב???, אני לא רוצה לעשות בושות!" *נדב נדחף*: "אני לא מאמין, ריינמון וטריירמון הגיעו, איזה ענק!" אני: "איי, טאיצ'י, יאמאטו וסורה הגיעו!!!!, איזה כיף אדיר!!!" וכמובן שלפני שהם הגיעו, עמדנו להתפגר תוך כדי צפייה בדיג'ימון-הסרט, הכוכבים עוד לא ירדו והם ירדו עוד כמה דקות, השארו אתנו לעדכונים, ותודיעו אם אתם באזור או בבתי החולים!, שאליהם הכוכבים יגיעו ב-7.

gill142

New member
כל הגוגל-בוי ירדו!

אני חוזר, כל הגוגל בוי ירדו, טאיצ'י, דאיסקה, טאקאטו וטאקויה ירדו! טאיצ'י ודאיסקה מאוד כועסים על הגרסה העברית של הסרט שלהם! טאיצ'י: "הם הרסו לי תקול!" דאיסקה: "לא רק שדובבו את וויליס איום!, חתכו מלא סצנות טובות חוץ מסצנה שהיו צריכים לחתוך שהיקארי שלי וטיקיי המעצבן היו בניו יורק עם מימי, הם גם שילבו מדובבת מסופר פיג בתפקיד מימי" דאיסקה מסר שהוא והיקארי התנשקו במטוס, כשהיא תרד נראה אם תהיה עוד נשיקה או סטירה, האמת תכף תתגלה!

קורורו

New member
חחחח... אני פה (לא להרבה זמן ../images/Emo3.gif)

ואני מתלהבת מטאקאטו?! X_X...

gill142

New member
הבנות ירדו!

הבנות ירדו, והיקארי הרגע נותנת לדאיסקה סטירה כפולה על השקר, "אני התנשקתי עם טיקיי לא איתך", דאיסקה בתגובה, "יחסית להיקארי היא מרביצה די חזק". סורה הודיעה שהיא נפרדה מיאמאטו ועכשיו היא עם טאיצ'י, ושהיא כועסת עליו שהוא לא הודיע את זה, "אבל זה כתוב באינטרנט, סורה שלי (שמיים שלי)" יולי מסרה שהיא וכל הבנות מצטערות על העיכוב: "מאבטחים מפגרים! הם חשבו שאנחנו מחבלות מתאבדות או מה?!?!", הדיג'ימונים עוד לא ירדו, המטוס שלהם כרגע נוחת, השארו עמנו לעדכונים נוספים, ואגב, מאיה הלכה כרגע לטאקאטו לשיחה אינטימית (האם יצא מהם זוג? דיג'יגורל ובת-אנוש-תמותה רגילה ונחותה) אז, השארו עמנו!

gill142

New member
הודעה מרעישה: זו לא הייתה ש"א

זו לא הייתה שיחה אינטימית (ש"א) כמו שהייה נדמה, מאיה רק רצתה את המתכון ללחם גילמון! טעות שלנו!

קורורו

New member
XDDDDD

יופי של תיקון גיל!

gill142

New member
יאמאטו איורי טיקיי טומי והנרי נחתו!

כן כן, עוד נחתו, יאמאטו, איורי, טיקיי, טומי והנרי נחתו הרגע! יאמאטו אמר שייתכן שהוא יבקר בפורום, והוא לחש לנו "נראה לי שאני ואורנית = אהבה), טיקיי הודיע שהוא והיקארי מאוהבים, ובכך חזר על דבריה. איורי עוד מחכה לארמדילומון ומודיע שהוא וארמדילומון יפתחו בימים שהם פה חוג מזורז ביותר לקנדו, ייתכן שהוא יישאר ויהיה יו"ר אגדות הקנדו הישראלי, ייתכן! טומי עוד מחכה לאמא שלו והודיע שאחרי ביקור החולים הוא יישא לחרמון להנות קצת שם! השארו עמנו לעוד עדכונים!

gill142

New member
פלמון, מימי, אגומון וקושירו נחתו!

כן כן, הם נחתו פלמון ומימי, אגומון וקושירו נחתו! קושירו הביא את המחשב שלו (כמה צפוי) ומסר לנדב, שהצליח להגיע לפה, החלמה מהירה. פלמון ומימי הלכו ללורי ונתנו לה כמה מתנות מאמריקה! ואגומון, הודיע שיכתוב לעיתון שייצא מחר כנראה, על-ידי כל חברי הפורום פרט אליי וליסטה, כי אנחנו לו פה. "אני אפתח טור סדנט-אפ!, אני מיקי גבע הדיגיטלי הבא!"

gill142

New member
ולעדכון קל מבתי החולים:

וכעת, לעדכון קל מבתי-החולים שם נמצאות שתי חברות-הפורום, מון וריי. מון נמצאת כעת עם 92 פיצולים ואופיר בבלינסון, וריי עם ליסטה באיכילוב, לנדב היה מותר ללכת לשדה-תעופה אז הוא איתי, עם לורי ועם מאיה, ועם אורנית שהגיעה רק עכשיו. וכעת, למון, "מון את שומעת אותנו" "כן גיל, אני נמצאת עם חברתי הטובה אופיר ו92 הפיצולים שלה, אגב, תמסור לדאיסקה, טיקיי והיקארי ד"ש ענק ממני! וכעת אופיר את יכולה להגיד לגיל מה קורה?" אופיר: "איי, דאיסקה נחת! כאילו זה הדבר הכי טוב שיכל היה לקרות כל החיים שלי! וגם טיקיי נחת! איי!, והיקארי בחרה בטיקיי! חצופה, היא פגעה כל כך בדאיסקה המתוק ועוד נתנה לו כאפה, אני אתן לה כאפה, סתם! צוחקים, אני אחבק אותה" היקארי ודאיסקה דרכנו: "תודה אופיר ומון, אנחנו גם אוהבים אותכן, תכף מגיעים! מוסרים לך
" אופיר מתעלפת, מון: "אוי, כרגע אני הולכת לקרוא לרופאים, ביי!" אנחנו: "ביי" וכעת לריי שנמצאת עם ליסטה: "ריי, את שומעת אותי" "כן גיל, אני שומעת אותך, אני אמסור את דבריה של ליסטה כדי שלא תרדמו" אנחנו מחכים דקה: "כן גיל, ליסטה מוסרת שכשאימפמון נוחת לצלצל לפה, בסדר?" אנחנו: "אוקיי ריי, מה מצבה כעת?", ריי: "מצבה די קשה עדיין, היא מדברת מלא מלא ולי קשה שלא להתפגר או להרדם, אבל בכל מקרה תמסור לטאקויה המתוק ולאיזומי שהם צריכים להיות זוג!" איזומי בתגובה: "אין סיכוי שאני אצא עם מוח אפס" טאקויה בתגובה: "גם אין סיכוי שאני אצא עם בלונדינית ושחצנית" עד כאן העדכון, מבתי החולים.

gill142

New member
עדכון חשוב מאוד: אני חייב

ללכת עכשיו לצערי, מאיה ואורנית ולורי הם הקרייניות שלכם מעכשיו, אני חייב לנסוע לגבעת זאב עכשיו מהשדה-תעופה, טוב, המונית מחכה לי, אני יהיה בפורום בסביבות 8-9, ומחר אני לא יהיה כי אני אצל חברים של ההורים שלי, בצפון, ליד עפולה. אז תהנו!

ביי ביי

נסיעה טובה ותהנה!תחזור מהר! ולא נראה לי שאני אוכל להיות קריינית....אולי אחר כך....

למעלה