מסיבת העיתונאים הרשמית.
ב1.7 בבוקר לפי שעון ישראל נחתו חלק נכבד מכוכבי הסדרה הפופלארית דיג'ימון בארץ הקודש. על אף שזהו אינו הביקור הראשון ההתרגשות של הקהל ושל הכוכבים הייתה עצומה,המוני גדשו את נמל התעופה בן גוריון מתעלמים לחלוטין מהעובדה שהחופש הגדול נועד להשלמת שעות שינה,הכוכבים לעומתם נראו מותשים וביקשו לדחות את מסיבת העיתונאים מהשעה המיועדת 11 בבוקר לשעה מאוחרת יותר במהלך אותו היום. מתחקיר שערכנו התברר שכמה מהכוכבים נאלצו להגיע בטיסות מאוחרות יותר שלא נאמר בדרכים אחרות עקב סיבות אישיות. ככתבת העיתון נודבתי לסקר(יש!) את מסיבת העיתונאים ואת ההגעה לנמל התעופה בעוד כתבים אחרים נודבו לסקר את הכוכבים במקומות אחרים. בשעה חמש עדיין בהרכב חסר הגיעו הכוכבים אל מסיבת העיתונאים המרכזית(אני אגב הייתי במקום כבר שלוש שעות קודם!) הכוכבים הגיעו בבגדים רגילים,נוחים,ספורטיביים ופשוטים כאלה שלא מסגירים את העובדה שמדובר בכוכבים ברמה עולמית. כמו שציינתי קודם הכוכבים היו בהרכב חסר במיוחד ואלה שהגיעו היו ברובם נערי המשקפת טאי,דיוויס וטאקויה מלאי האנרגיות,אגומון,וימון,גוממון("ג'ו עייף הלך לישון רק עכשיו"),טנטומון, מימי,ג'יי.פי וזואי. קצת מאכזב לגלות שחלק מכובד כול כך מהכוכבים שכבר הגיעו בוודאות(הייתי וראיתי) החליטו להבריז לטובת השלמת כמה שעות שינה וגם אלה שכבר באו נראו לא הרבה יותר מאופסים,ג'ט לג אני מניחה... לגביי שאר הכוכבים טאי שהיה הכי חברותי ואנרגטי(למעשה בשלב מסוים השומרים נאלצו להעיף אותו החוצה...)מסר שכולם יגיעו והוא באמת מקווה שיהיה להם מגניב כמו שבשנה שעברה,בגלל שיצאתי אחריו מיד כשהשומרים העיפו אותו על הפרעה(כן,זה קורה גם לכוכבים הכי גדולים...)יצא לנו לנהל את השיחה הבאה: "היי טאי,מה נשמע?איך הייתה הטיסה?" טאי:"סבבה,מה קורה איתך?" "אתה יודע כרגיל צריכה לעבוד ולסקר אתכם..." טאי:"וואלה אני זוכר אותך מהשנה שעברה" "מה באמת?" טאי:"כן"(*חיבוק*) "טוב...אז מה קורה איתכם השנה?" טאי:"באנו לכאן לעשות לכם בישראל כיף ולהחזיר לכם על כול האהבה שאתם מרעיפים עלינו שנים" "נראה שאיכפת לך מהמעריצים" טאי:"אני נורא משתדל להיכנס לפורומים,לענות על כול המכתבים אישית בהזדמנות זאת אני רוצה למסור שאני מתנצל אם לפעמים זה לוקח לי הרבה זמן אבל אני בהחלט משתדל" "אגב פורומים למה אני לא רואה אותך לפעמים בפורום הישראלי באתר 'תפוז'?" טאי:"האמת שאני נכנס וגם אימא שלי ואני יודע שעוד כמה מאיתנו עוקבים אחרי מה שנעשה אצלכם אבל יש לי בעיה כול פעם אני מאבד את הסיסמה("גאון") ואני לא בטוח שיאמינו לי שאני באמת נכנסתי וזה לא מתחזה" "יש בזה משהו...אולי תכתוב את זה בטור שלך כדי שנדע שזה אתה?" טאי:"וואללה רעיון טוב" "אני יכולה לשאול אותך שאלה?" טאי בקריצה:"כבר שאלת..." "חחחחח...על מה אתה עובד אחרי שתחזרו ליפן?" טאי:"אני עוד לא יכול לספר פרטים אבל כנראה שאני אעשה עוד כמה דברים שקשורים לישראל..." "מה?
תנדב רמז אני סקרנית" טאי:"אין תגובה" "אוף איתך...נוותר לך כי אתה חמוד...עוד כמה זמן עד שכול ההרכב יגיע?" טאי:"אין לי מושג,היו כמה בלאגנים..." "למה שלא תפרט קצת..." באותו הרגע שומר הראש שהוציא את טאי החליט שטאי קצת נרגע(הייתם צריכים לראות אותו כדי להבין כמה זה רחוק מהמציאות...) וסימן לו להיכנס חזרה,טאי כמובן לא בדיוק הקשיב לו מיד... טאי:"אני אבוא עוד מעט אני מדבר כאן" השומר:"זאת הוראה מהאמרגנים שלכם,מסיבת העיתונאים עוד מעט נגמרת ויש לכם ארוחת ערב מפוארת במלון ופרטים על מה שתעשו בימים הקרובים" טאי:"טוב,אז רק רגע אני רק נפרד כאן ממישהי" טאי התקרב ונתן לי חיבוק לפרידה ונשיקה על הלחי טאי:"אנחנו עוד נתראה כן?אז להתראות בינתיים...בעצם כנסי לאולם הרי לא היית אמורה לסקר רק אותי,נכון?" האמת שזה נכון אבל למי איכפת מהדברים הרגילים שנאמרים במסיבת עיתונאים כשקיבלתי חיבוק ונשיקה בלי שבכלל ביקשתי מטאי קאמיה בכבודו ובעצמו,חייכתי ונכנסתי לאולם,מחיאות הכפיים הרעישו לי באוזניים,טאי התקדם לבמה קורץ אליי,מנופף ומפריח נשיקות לכול הנוכחים באולם. הכוכבים סיימו לדבר וירדו מהבמה ורק אני עוד נשארתי מחפשת את הפלאפון מצלמה(<*למי שתהה אגב,אין לי כזה,אני בקושי משתמשת בפלאפון שיש לי כי אני לא משתגעת על פלאפונים ואין לי קליטה בית,המקסימום זה בעיקר הודעות אס.אמ.אס אבל לצורך הדיווח...>*) שבדיוק שכחתי בבית... כמה טוב שאת המצלמה הרגילה לקחתי איתי כדי להביא לכם את התמונה הבאה-טאי ואגומון על הבמה בשנייה שהתחילה מסיבת העיתונאים. בקרוב עידכונים נוספים על טאי ה
(אני יודעת שעיתונאים צריכים להיות אובייקטיבים וכאלה אבל תוותרו לי הפעם...) ושאר הכוכבים...