הכוח *שלכם* :)

keoser

New member
הכוח *שלכם* :)

ברוכים הבאים הביתה \ סטיב רות'ר והקבוצה. "אנו גם מבקשים מכם לשחרר את החזונות שלכם באשר למה שאתם חושבים על עבודה זאת. כמה מן החוזים הדגולים ביותר ניתנים להשלמה - וחלק מן העבודה הנהדרת ביותר כבר הושלם - באמצעות חיוך פשוט אל הולך רגל ברחוב. לעתים קרובות שרשרת אירועים אדירה מנועת באמצעות חיוף פשוט. אתם יכולים למצוא את עצמכם בחנות המכולת פונים בחיוך אל האדם העומד מאחוריכם. ייתכן כי לעולם לא תדעו שאדם זה חווה יום קשה מאוד ומנסה להחליט לאן חייו מובילים. אותו חיוך בודד במקום המאים יכול לחולל הבדל עצמום. חיוך זה שלכם יכיל את כל מאפייני האור החדש." עד כמה אתם משתמשים בכוח שלכם? אילו שרשראות אירועים אתם מייצרים - אתם לבדכם, בעצמכם? שמתם לזה לב עד עכשיו? אוהב, יוסי :)

kung fu

New member
ואוו זה מדהים ../images/Emo23.gif

עושה כל מיני דברים שתורמים לאחרים, אבל לא מודעת בדרך כלל לשרשרת שיכולה להיווצר מכך
תודה יוסי
המון אהבה אושר ועוצמה

פעם מזמן קראתי שיר שילדה בת 13

כתבה, על כוחו של חיוך. אני לא זוכרת את מילות השיר בדיוק אבל הוא סיפר על ילדה שמחייכת לאיש זר ברחוב וזה ממלא את ליבו בשמחה והוא מחייך לקבצן ברחוב וכך מתגלגל החיוך ועושה להרבה אנשים נעים בלב. השיר הקטן הזה השפיע עליי ומאז אני מודעת לכוחו של חיוך ומבינה עד כמה אני מסוגלת לשמח מישהו בהקשבה לסיפור שלו, בחיוך אליו, ואפילו במעשה קטן כמו להחזיק את הדלת בכניסה לקניות לאשה עם עגלת תינוק.

keoser

New member
יש את השיר הזה

בפורום פה אחורה
לא זוכר מתי פרסמתי אותו :) אוהב, יוסי

שלום לכולם!

המון זמן לא הייתי כאן. ההצעה של יוסי נכנסה ללבי... אני מחפשת עבודה אבל מפחדת למצא.... מפחדת שזה ילחיץ אותי. ייקח ממני את החופש שלי. אשמח לשמוע הצעות בעניין.

למעלה