הכוונה

ממי קטן

New member
הכוונה

שלום קרן, אנני יודעת אם תוכלי לכוון אותי אבל אשמח אם כן. כרגע אני עובדת מהבית בעבודה שאינה מכניסה הרבה ובמקביל מחפשת עבודה בחוץ. אנני מוצאת עבודה בעיר מגוריי דבר שחשוב לי מאוד כי איני ניידת ויש לי הגבלה של שעה לאסוף את הילד מהגן וכו'... בנוסף אנני מרוצה מהעבודה שאני עובדת בה מהבית דבר לשלא הפריע לי קודם לכן. בתקופה באחרונה אני מרגישה חסרת אנרגיה ומוטיבציה בכל מה שקשור לעבודה. מה יהיה איתי? האם יש סיבה לחוסר האנרגיה והמוטיבציה? האם יש משהו טוב באופק או שמצב זה הולך ללוות אותי לאורך זמן? בנוסף אם לפי הפרטים הבאים תוכלי לכוון אותי אל מקצוע שכדאי לי לעסוק בו ואפילו ללימודים אודה לך מאוד. שמי: רוית שם משפחה: 3 ת.לידה 4.10.1976 ת.לידה עיברי: י' בתשרי תשל"ז שם אימי: 7 שם אבי: 3 אשמח אם תוכלי לעזור. רוית

שלום רוית

דבר ראשון אני ממליצה לך במקום לחשוב על כל מה שאת לא רוצה כרגע להתחיל להתמקד במה את כן רוצה . כי כשאת חושבת על כל הדברים שאינך רוצה בהם - את יוצרת עוד מהם ולכן חשוב קודם כל להבין על מה את מתמקדת . את אישה מאוד רצינית,אחראית,עקשנית שרוצה מאוד להיות עצמאית או עצמאית במסגרת ולכן כל עבודה חייבת להיות מסגרת בין אם עצמאית בבית ובין אם בחוץ אך חייבת לעבוד לבד . האתגר שלך בחיים מתמקד בשינויים ובתקשורת ולכן הנושא הזה לא קל . קשה לך ליצור שינויים ומצד שני זה גורם לפחד ממחוייבויות ומשינויים . השנה את עסוקה בבית,במשפחה,בזוגיות ובמחשבות שלך על כל הנושא הזה ולא רק בעבודה . הרבה מלחמות ,מחשבות ופחדים את שומרת בפנים ולא מוציאה החוצה . האם את עוסקת במכירות,שיווק וטלמרקטינג ? את מאוד חייבת ספייס וחופש פעולה . קחי את הזמן כי אני לא רואה עוד שינוי . מתאימים לך מקצועות הטיפול וההדרכה בכל התחומים ואני ממליצה ללמוד בשנתיים הקרובות . בברכה,קרן

למעלה