הכוונה מקצועית...

efr131

New member
הכוונה מקצועית...

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה אני חושבת ואני מקווה שמישהו יוכל לתת לי על כך תשובה... אני עומדת עכשיו לפני מבחן פסיכומטרי, ושנה הבאה אני רוצה כבר להתחיל ללמוד. חשבתי בהתחלה על ריפוי בעיסוק אבל נכנסתי לכמה אתרים של אוניברסיטאות והחומר הלימודי לא כ"כ מדבר אלי. ואז חשבתי על תרפיה באומנות, אבל בשביל זה צריך ממש ללמוד אומנות, ואני ממש לא בעניין... אבל אז עלה לי רעיון חדש- אני מתעסקת בתחום צדדי בתור תחביב בעיצוב ובתפירת בגדים. אני מאוד אוהבת לעצב בגדים, רק שאני לא רוצה את זה בתור מקצוע. אבל אז חשבתי שאולי אולי קיים דבר או שאני אוכל להמציא משו בסגנון של תרפיה ע"י עיצוב, שיפנה בעיקר לבנות מתבגרות שתחום האופנה מאוד מעניין אותם וקשה להם להפתח לפסיכולוג/ית. חשבתי שאוכל נגיד ללמוד משהו שקשור לחינוך כגון ייעוץ חינוכי ומדעי ההתנהגות או משהו בסגנון, וללמוד עיצוב בצורה מקצועית ולשלב ביניהם. האם הדבר נשמע מופרך מדי או הגיוני? האם יש סיכוי קלוש אפילו? סליחה על החפירה הארוכה, אך אשמח לעצות בעניין... תודה וחד שמח!

רעיון מקסים! זה מה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא!

מרגש לקרוא את ההודעה שלך. את יודעת מה את אוהבת ומה פחות והיצירתיות שלך מעוררת הערכה! את רוצה לעבוד עם אנשים, עם מתבגרות ורוצה לשלב בין האהבה שלך לעיצוב ובין הטיפול. עיצוב ותפירה היא סוג של אומנות ולכן זה מאד מתחבר לתרפיה באומנות. האם ביררת במקומות שמלמדים תרפיה באומנות, האם אפשר לשלב עיצוב ותפירה בלימודים כתחום האומנות העיקרי? יש את לזלי קולג' והייתי מרימה לשם טלפון או ניגשת להתייעץ. יש עוד מקומות כמובן.. אם אפשר לשלב בין הדברים בלימודים בתחום זה נפלא ואם לא, אין לי ספק ,שאת תוכלי ליצור נישה מקסימה של טיפול. אני מאחלת לך בהצלחה גדולה!!! אילת לבנון

למעלה