הכוונה מקצועית

kikush4

New member
הכוונה מקצועית

שלום. אני בת 26, אמא לתינוק מתוק בן חצי שנה. כבר 4 שנים עובדת במקצוע שלמדתי. חשבתי לעשות השבה מקצועית. בעיה היא שאני ממש לא יודעת מה אני רוצה לעשות... איפה מומלץ לעשות?

Epona

New member
היי

אני חושבת שכדי להבין איפה, צריך להחליט קודם כל - מה. ברגע שתדעי מה ההסבה אותה את רוצה לעשות תדעי מה בעצם את מחפשת ויהיה קל יותר להחליט איפה. את כותבת שאת מתקשה להחליט מה את רוצה לעשות. זה טבעי וקורה להרבה מאיתנו אז ברוכה הבאה למועדון (גם אני הייתי במצבך עד לפני כשנתיים שלש ואז עשיתי תהליך פנימי כדי להבין מה באמת יעשה לי הכי טוב מבחינת אהבה למקצוע ויכולת להתפרנס. תוצאות התהליך הן שהיום אני מאמנת אישית לתחום קריירה. אחרי שבמשך 10 שנים הייתי אשת משאבי אנוש וגיוס עובדים) אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר מה את עושה היום ואיפה בדיוק ההתלבטות. אני אנסה לעזור.

meytab

New member
EPONA זה למעשה אני :)

בטעות התחברתי עם שם משתמש לא שלי

mosdan

New member
לעצור להתבונן ולתכנן

שלום לך! קודם כל מזל טוב! אני מקווה שאת נהנית מהתינוק המתוק! לפני שאת ניגשת לעשות הסבה מקצועית. אני מזמינה אותך לעצור לרגע, להתבונן, לחשוב ולתכנן! למה כוונתי? לעיתים אנחנו עושים דברים מהסיבות הלא נכונות, זה יכול לקרות בגלל שאנחנו לא מסוגלים באותו רגע לראות את מגוון האפשרויות העומדות לפניינו. לדוגמה נולד תינוק ועשינו לפני כן קריירה עם שעות עבודה רבות, מאד אהבנו ונהנו מהעבודה ומקום העבודה אך אנחנו לא רוצים יותר לעבוד כך, ואז מחליטים ללכת ללמוד משהו אחר,חדש. האם זה המקרה אצלך? במקרה וכן אם הייתה נפתחת אפשרות לעבוד בפחות שעות, או לפתח למשל עיסוק של פרילנסר האם מחפשת לעשות הסבת מקצוע? אם ענית לשאלתי לא! עצרי ונסי לבחון את מגוון האפשרויות של עבודה באותו עיסוק או עיסוק דומה בדרכים אחרות שלא חשבת עד עכשיו. במידה וזה לא המקרה אצליך נסי לברר מה את רוצה לעשות - אם הכל היה אפשרי עבורך במה היית בוחרת? נסי לראות למה החלטת ללכת ללמוד את המקצוע שבחרת? מה אהבת בו? מה הקריטריונים שלך היום? יש עוד כמה שאלות מעניינות שאת יכולה למצוא במסרים קודמים שרשמתי - אלה שאלות חשובות מאד לפני שאת נרשמת ללימודים נוספים! יום נפלא אריאלה מוזדן - קסיופיאה מאמנת קריירה ויועצת ארגונית הקשבה כבסיס להצלחה! נייד 0507877373 www.seastar.co.il

sariha

New member
שלום אריאלה

אשמח לקבל תגובתך להודעה שפירסמתי: "מבולבלת, אני לבד פה"?

למעלה