הכוונה מקצועית

אורטל1410

New member
הכוונה מקצועית

הייתי מאוד רוצה שתעזרו ותכוונו אותי לבחור מקצוע או לימודים שיתאימו לי, איך עושים את זה....

AVPN

New member
אולי תרשמי על עצמך?

מה את אוהבת? במה את טובה?

איך בוחרים מקצוע?

שלום אורטל, מה נשמע? מכיוון שלא כתבת על עצמך, אני אנסה לתאר איך אני בחרתי את המקצוע שלי... כדי לבחור מקצוע שמתאים לי, ניסיתי להכיר את עצמי - במה אני טוב, מה אני אוהב לעשות, מה הדברים שאני חייב שיהיו בעבודה שלי ועל מה אני מוכן לוותר, מה הם הדברים שמעניינים אותי ומה לא, מה הדברים שגורמים לי לעשות ולהשקיע... במסגרת התהליך הזה, לפעמים השתמשתי בניסוי ותהייה...ולפעמים בחקר עצמי. קראתי וצברתי ידע בתחומים שמצאתי שמעניינים אותי וניסיתי לקבוע אם גם אחרי שאני יודע עליהם קצת יותר, אני מוכן להשקיע וללמוד אותם... בסוף התהליך שעברתי, גיליתי מה אני רוצה לעשות בחיים שלי. ואז הגיע השלב הפרקטי...לגלות איך אני מגיע לשם, למקום שאני רוצה, למקצוע שאני רוצה...אילו לימודים אני צריך ללמוד (אם בכלל...) וכיוצ"ב... בעיניי, היה מדובר בתהליך כיפי ומאתגר של הכרות עם נועם. על יכולתיו, על עוצמותיו, על רצונותיו... היום אני יודע מי אני ומה מתאים לי :) אהה...ואני מעביר את הידע שלי ומשתמש בו כדי לאמן אחרים לדעת מי הם ומה מתאים להם :) שיהיה המון בהצלחה בדרך שלך !!! נועם

הכוונה מקצועית

שלום אורטל ברצוני להמליץ לך על ספר שכתב בעלי, בשם: "לדעת להחליט". הספר נכתב במיוחד לאנשים צעירים, בתחילת דרכם, ועוזר מאוד בבחירות בחיים. את הספר לא ניתן להשיג בחנויות הספרים, ניתן לראות עמודים לדוגמא באתר: http://www.zoom-in.info באתר יש את כל הפרטים ליצירת קשר. בהצלחה ושנה טובה, שולה.

למעלה