הכוונה מקצועית

ימינה4

New member
הכוונה מקצועית

שלום אני בת 30 ולא עובדת שנה וחצי(מבחירה) אני מעונינת בהכוונה מקצועית באזור ב"ש אך איני יודעת לאן לפנות עד היום עבדתי כמזכירה ואינני מעונינת לעסוק בכך, אני מאוד רוצה לפתוח עסק מהבית אך איני יודעת מה?? קשה לי מאוד להחליט מה אני רוצה כי השיקול הראשון שאני חושבת אליו זה שעות עבודה(יש לי שני ילדים), נשארה לי שנה לתואר בספרות אבל לא נראה לי שאני אעבוד בתחום, אני כל פעם קופצת מדבר לדבר לפעמים בא לי ללמוד עיצוב בגדים ,הפקת אירועים,אומנות בזכוכית ,אבל אחרי תקופה אני יורדת מכל רעיון שהיה לי.... למישהו יש רעיון או מידע ???

הכוונה מקצועית

הי, נראה לי שבאמת כדאי שתפני למכון להכוונה מקצועית שיסייע לך בקבלת החלטה.את בחורה שנמשכת ליצירה ויצירתיות ועם זאת עוסקת היום כמזכירה ומתקשה לבחור. כמו כן, את מתקשה לקדם את עצמך מאחר ואת קופצת מנושא לנושא, מתקשה לסיים תהליכים שמתחילה. מתיאורך עולה תמונה שמזכירה קצת הפרעת קשב.. זה יכול להסביר חלק מהקשיים שיש לך. ההכוונה המקצועית תתייחס למכלול הנתונים- האישיות שלך, הכישורים שלך והנטיות שלך ותוכלי לקבל תמונה כוללת. נראה לי שאחרי ההכוונה המקצועית כדאי שתפני לקבלת סיוע ממאמן אישי באזור מגוריך. מאמן יוכל לסייע לך לממש את ההחלטה, לבנות איתך תכנית פעולה וללוות אותך בדרך, בצמתים, במקומות שקשה לך ובכלל. זהו שותף שהולך איתך יד ביד ובשבילך כדי שתממשי את החלום. בנוסף, את מוזמנת לפנות לפורום עסקים ועבודה מהבית. מאמינה ששם תוכלי לקבל תמיכה וגם רעיונות. חלומות נועדו כדי שנגשים אותם! בהצלחה ענקית!! אילת לבנון

למעלה