הכוונה מיקצועית

ממי קטן

New member
הכוונה מיקצועית

לפני הכל המון איחולים לתפקיד החדש!!! נולדתי בתאריך 4.10.1976 בן זוגי נולד ב 8.11.1976. (אם יש צורך בשמותינו או שעת הלידה אני אוסיף לבקשתך) נשואים + 1 עד היום אין לי מקצוע וכרגע אנני עובדת מבחירה. רציתי להיות עם הבן בשנה הראשונה לחייו. כרגע אני מאוד מעוניינת לעשות עם עצמי משהו, ללמוד... להתמקצע. לאיזה כיוון לדעתך עליי לפנות מבחינה מקצועית? מה לדעתך יכול להתאים לי? ובנוסף האם ישנה איזשהי התקדמות בחיינו מבחינה כלכלית בשנה הקרובה? אשמח לתשובה ושוב איחוליי לתפקיד החדש

בוקר טוב ממי קטן ,

אינני עונה על שאלות בנוגע להתאמה זוגית . ואני כן עונה על שאלות של הכוונה מקצועית . לקראת מרץ עומד להתרחש שינוי אצלך שיוביל בעצם להתחלות חדשות במשפחה ושינוי או שיפור מגורים וזה אומר שיש עוד הריון השנה ויש עיסוק עם הבית (שיפוץ או מעבר ). השנה את תחווי שינויים ולמרות שאת לא עובדת בחוץ - את מאוד פעילה ועסוקה והראש עובד כל הזמן , הרבה מחשבות ,ספקות ,רצונות . את בעיסוק חייבת להיות עצמאית ומצד שני חייבת מסגרת ובטחון ובלי קשר לזה את מאוד רוצה חופשיות .. ולכן אני מאמינה שהדבר שאת תגיעי אליו בסופו של דבר הוא להיות יצירתית בצורה עצמאית . אך יש לזה זמן ועדיף לתת קצת חופש למחשבות כי ממרץ והלאה - אסימונים יחולו ליפול ולשנות את המחשבות ואת הרצונות . בהצלחה,קרן

למעלה