הכוון תעסוקתי

Digale

New member
הכוון תעסוקתי

שלום לחברי הפורום, אני נמצא כעת בצומת דרכים בחיי המקצועיים והגעתי למסקנה שכדאי לי לעבור תהליך ייעוץ במכון להכוון תעסוקתי. אני מתלבט בין המכונים השונים ורציתי לשמוע אם יש לכם המלצה לגבי מכון זה או אחר. בהנחה והתוצאות המתקבלות הן "איכותיות", אני מוכן לשלם גם מחירים שנחשבים גבוהים, ולכן עלות היא לא שיקול בנושא הזה. מה שכן חשוב עבורי הוא, מלבד מבחנים ושאלוני נטיות ואישיות, שיהיו שיחות עם פסיכולוג/מומחה בתחום ושתהיה חשיבה משותפת על מסלול עתידי (ולא רק דו"ח התאמה). מה דעתכם? יש המלצות? תודה מראש!

הכוון תעסוקתי שלום. אני מצרף לך מאמר שיכול לעזור לך לבצע את ההכוונה הנכונה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1624&aId=99853 מבחינת מחיר, המכונים כולם (אדם מילוא, קינן שפי, פילת, מכון הדס ועוד) הם, פחות או יותר, סביב אותם המחירים ובאותה האיכות. בכולם אין רק דוח התאמה אלא גם שיחות עם פסיכולוג.

כירולוג

New member
נסה אבחון עמוק ושונה

שלום, ישנו כלי חזק ומדהים שלמדתי: אבחון דרך כפות הידיים- זהו כלי שמאפשר לך לראות את עצמך כבמראה ובייחוד את האירועים והצדדים הלא מודעים לך. האבחון משולב עם נומרולוגית והוא מאוד מדוייק ונותן לך תמונה ברורה של מפת הפוטנציאלים שלך- כל החוזקות והכשרונות המבוטאים והלא ידועים עדיין, וגם מראה מה הסתיר את העוצמות שלך מהילדות וממה נמנעת לגעת ואייך לפתוח את אותם מקומות עוצמתיים . ז"א ניתן לך לא רק להבין מי ומה אתה ומה הכי מתאים לך אלא נותן גם מפתחות לעוצמות שבך. מומלץ, מדוייק ונותן תשובות!

למעלה