הכוון לעתיד

חסוי 29

New member
הכוון לעתיד

אני הבחור עם התסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה ) מהכמה הודעות מלמטה שהדייט ( או לפי רובכם ה " כאילו דייט " ) שלו נכשל. קיבלתי הודעה מפסיכיאטר שהוא דווקא תומך בסקס בתשלום, שלדעתו זה דווקא כן נורמלי. אז לדעתכם הפיתרון היחיד עבורי הוא רק סקס בתשלום ?
אני יילך עם אמא שלי בקרוב לשדכנית שמתמחה בבעלי מוגבלויות. מה קורה אם השדכנית תאבחן אותי כאחד שלא יכול לקיים זוגיות נורמטיבית ? יש לציין שהוריי מסרבים שאפגש עם נערות ליווי, אבל מסכימים לכך רק אם אגור במקום אחר. במצב שאני מאובחן כאחד שלא יכול לקיים קשר רציני אז האם אתם ממליצים לי לעזוב את בית ההורים כדי לקיים יחסי מין קבועים בתשלום ללא הפרעה ?

גור4242

New member
תלוי מה אתה מחפש. אתה מחפש סתם סקס? או קשר אמיתי עם מישהי?

אם אתה מחפש סתם סקס, אז הפסיכיאטר שלך צודק. אין לך מה לצאת לדייטים, אם הדבר היחיד שמעניין אותך זה סקס.

מצד שני, אם אתה רוצה קשר חברי/זוגי אמיתי עם מישהי, אז אין בין זה לבין סקס שום קשר (לפחות בהתחלה). למעשה, אין הרבה הבדל בין זה קשר ידידות עמוק בין בנים (או בין בנות). הפירוש של קשר כזה, זה שאכפת לך מהאדם השני ולאדם השני אכפת ממך. שאתם יכולים לסמוך זה על זה ולהתייעץ זה עם זה, ונהנים לבלות יחד. נכון שבסופו של דבר זה גם יכול להוביל לסקס, אבל לא זו המטרה של לצאת לדייט (וכן, אני יודע שיש כל מיני עארסים מאצ'ואים שחושבים אחרת. ממליץ לך בחום לא ללמוד מהם, אם אתה רוצה להיות מאושר בחיים)

חסוי 29

New member
אבל גם פסיכיאטר לא יצליח לגרום להורים שלי לפקוח את העיניים

זה כאילו שאמא תאסור על הבן שלה לעשן או לשתות וודקה. אותו הדבר בדיוק, בגלל החשש מהסכנות.

חסוי 29

New member
כאן

אני מוכן לצאת לדייטים אפילו כל יום כדי שזה יהיה יותר מכובד מסקס בתשלום. הבעיה שאין לי כל כך גם את מי להזמין לדייטים וקח בחשבון שאף אחת אולי לא תרצה לשכב איתי בעולם הזה חוץ מנערת הליווי.

גור4242

New member
כבר אמרתי לך: תוציא לך מהראש את הקשר בין דייטים לסקס

תקלוט:

גברים שרק מחפשים סקס, יש המון. ואין דבר שמבריח נשים מהר יותר, מגבר שמנסה להכיר אותן רק בשביל הסקס.

לעומת זאת, כאספרגר אתה אדם עם ייחוד. אני בטוח שיש המון אנשים (ונשים בכללם) שהיו שמחים/שמחות להכיר אותך כאדם אילו רק היית נותן לזה הזדמנות. אולי אפילו כאן בפורום היית מקבל הצעות להיפגש. הבעיה היא שכל הקטע של "סקס, סקס, סקס!" תקוע לך מעל הראש כמו ענן שחור שמוציא לאנשים את החשק.

וזה נכון גם אם אינך אומר דבר. נשים למדו לקלוט את הכוונות של גברים גם בלי שהגבר יגיד מילה. אין להן ברירה, כי בעולם יש המון גברים חולי סקס שיודעים לדבר יפה. אז אם אתה בא לדייט מתוך מחשבה של "מקובל להגיע לסקס בדייט השלישי" (שזה שטות מוחלטת, אגב) אז באותה המידה יכלת כבר להישאר בבית.

גור4242

New member
כי זה לא משהו שאפשר להסתיר (אצל רוב האנשים)

כפי שכבר אמרתי, בנות פיתחו את חוש הזה מתוך הכרח השרדותי. כי יש המון גברים שרוצים את מה שאתה רוצה, ולחלק לא קטן מהם גם אין שום עכבות לקחת את מה שהם רוצים בכוח.

ואם כבר מדברים על זה: עד כמה אתה משוכנע שברגע האמת לא תמעד? אתה אומר "אני מוכן לחכות" אבל אתה נשמע לי די נואש. עם יד על הלב, מה לדעתך יקרה אם מישהי תזמין אותך אליה הביתה ואחרי שהשתעשעתם קצת ביחד היא אומרת לך "עדיין מוקדם בשביל סקס"? האם בלהט הרגע תוכל לשלוט בעצמך ולעצור?

תחשוב על זה. כי אם תאבד שליטה ברגע כזה, אתה עלול למצוא את עצמך בכלא על אונס. ולכן, אולי, עדיף לא להיכנס לעניין הזה בכלל מלכתחילה.

arana1

New member
סקס חשוב מאוד, הכי, ובמיוחד לאוטיסט

שלא במקרה רבים מהמאפיינים הקשורים באוטיזם מבטאים רגישות יוצאת מהכלל למגע וקשורים מאוד לתחושת גוף שחורגת לכן מהנורמטיביות שרואה בתשוקה משהו צדדי וזניח או אפילו מלוכלך.

בגלל זה לצערי אין לסמוך לא על ההורים ולא על הסמכויות המקצועיות,
פשוט אין להם מושג,
אלה מגזימים לצד אחד והאחרים מגזימים לצד אחר.

זנות אינה הפתרון (בוודאי לא בשביל הזונות עצמן) וגם וויותור על קשר גופני משמעותי אינו פתרון כי דווקא אצל אוטיסט יתכן מאוד קשר מאוד חזק בין הגופני לנפשי.

הבן אדם גם לא אמור להתפשר רק בגלל שסביבתו משדרת לו כל הזמן שהוא סוג ז'
להפך,
הוא צריך להיות סלקטיבי יותר,

ולהיות סלקטיבי יותר זה גם פחות לנסות להרשים את הבחורה (יש לי אוטו והסעה ובלא בלא בלא) ולהיות כנה ועצמו ככל האפשר.

ולא להקשיב לאמא, לעולם, אמא לא יודעת כלום,
אם יש דבר קטלני לאוטיסטים זה השפעת ההורים, התלות בם, קולה של אמא זה קול השטן, בוודאי לאוטיסט, ולא בגלל שהיא רוחשת רע אלא מסיבות מורכבות יותר, ואפילו נורא

גור4242

New member
סקס זה חשוב. "סתם סקס" - לא.

סקס בלי חיבור אמיתי וכבוד הדדי, לא שווה שום דבר. ונדמה לי שגם הניסיון האישי שלך לימד אותך מה המחיר היקר שמשלמים עם חיפוש קשר גופני בלי להניח קודם את היסודות, נכון? אז אתה רוצה שאחרים יחזרו על הטעות שאתה עשית? באמת?

ובהחלט שווה גם להקשיב לאמא לפעמים. תתפלא, אבל הורים לא תמיד מדברים שטויות. ודווקא במקרה הזה, נראה שהגישה של ההורים של הבחור היא לגמרי נכונה. כן, גם זה קורה מדי פעם. אז חבל, בשם המרדנות והאנטי ואמירות גורפות בסגנון "הקול של אמא זה קול השטן", לעודד את הבחור לסתום את אוזניו לאנשים שאומרים דברי טעם.

וכמו שכבר כתבתי קודם: קל לתת עיצות אחיתופל כשמישהו אחר הוא זה ישלם בסופו של דבר את המחיר. מומלץ להבא לעצור, לקחת אחריות, ולחשוב לפני שכותבים דברים שעשויים לגרום נזק.

schlomitsmile

Member
מנהל

arana1

New member
בגלל זה כתבתי לא להקשיב לפסיכיאטר

ולא להורה

אז למה אתה חוזר ומסביר לי מה שכתבתי בלווא הכי, שסקס אינו סתם במיוחד לא לאוטיסט ?

ומה אתה יודע על הנסיון האישי שלי שאתה משתמש בו כאן בצורה כל כך מבזה ?
נדמה לך שזה שלך ושל אחרים עמוק יותר ורציני ומכבד יותר ?
אני חותם לך כאן שלא רק שאין מצב אלא שסביר שבדיוק ההפך (זה שאתה והנ"ט מדחיקים שאלות קשות לא אומר שפתרתן אותן, זה רק אומר שלעולם לא תפתרו אותן)

הגישה של אמו בעייתית, סמכותנית ומגוננת ומעליבה, מבטלת, זו תחושתי
היא נכונה כי היא נגד דבר רע אבל היא לא מציבה ולא מאפשרת שום אלטרנטיבה אנושית אלא רק חוסמת אותה

העצות שלך הן הגרועות לדעתי אז תפנה גם את זאת קודם כל לעצמך

ובחיי, אמור להיות איזה שהוא גבול לנפיחות

גור4242

New member
אתה באמת רוצה שאפרט על הדברים שנכתבו בקומונה שלכם, כאן?

טוב, גם אם אתה רוצה, אני לא.

רק אומר שאם הברירה היא בין מה שתואר שם לבין "ויתור על קשר גופני" (באופן זמני), עדיף לוותר.

אמנם תשוקה זה לא "דבר מלוכלך", אבל היא יכולה להיות דבר מסוכן עד מאוד עם לא נזהרים איתה. מדובר ביצר הכי קמאי והכי חזק שנמצא באדם (פרט ליצר ההשרדות) ואין לנהוג בו בקלות ראש.

ולגבי ניסיון החיים שלי: יש לי שותפה לחיים כבר יותר מעשר שנים, ויש ביננו קשר מדהים. אז עם כל הכבוד, כן, ניסיון החיים שלי בעניין הספציפי הזה בהחלט יותר רציני ומכבד מזה שלך.

אגב, אם עצה כלשהי שנתתי היא בעיניך "עצה גרועה", אתה יותר ממוזמן לפרט למה. סתם להגיד "לדעתי אתה נותן עיצות גרועות" לא מקדם אף-אחד לשום מקום.

arana1

New member
התנסות, חיפוש, אמיתי, כולל גם דברים קשים

לדעתם של אנשים צבועים ושטחיים ומזוייפים עדיף לוותר מראש כל כל מה שלא נראה כמו הגלויה הכי קיטשית אבל לדעתי מי שזקוק לקשר בין הגופני לרוחני, בין האהבה לתשוקה, לא ירתע מהתנסויות בעייתיות ופינות קשות, כי בניגוד מוחלט לדעתך הקלושה בלי האומץ ולגעת בפינות החדות ביותר ובאמת אי אפשר לגעת בכלום.

בגלל שזה אני כל כך סולד מאמני העמדת הפנים
ודי לחכימא

וגם ממש לא סופר את דעתך והערכתך לגבי איכות הקשר של אחרים
ולא
משך זמן לא אומר דבר
רוב הזוכות חיים ביחד כל החיים
אבל זה יחד ריק, אטום, חסר תנועה
מי שלא רואה את זה כנראה שהוא בעצמו חלק מזה
כמותך

מי שבאמת מבין וחווה גם יודע עד כמה מופרך להבחין ולהבדיל בין הישרדות ותשוקה,
כי חלק מהותי מהנסיון לישבה עם אהבה נוגע גם לזיקה בין הדברים

גור4242

New member
לשיטתך, כל מי שטוען לזוגיות עמוקה ואמיתית הוא "מעמיד פנים"?

איזו גישה צינית ומדכאת לחיים.

מי קבע מהו הזמן ? הנכון ?

הורים שלי נשואים שלושים שנה,ואמא שלי אמרה שאבא שלי הוא אהבת חיה ( כן ממש) ,אבל זה לא הפריע לו לשגע אותה, עד שהיא התאשפזה בבית חולים למשוגעים , ונהייתה גמורה לגמרי, עזוב אלימות פיזית,ומלולית, אז מזה אומר ? לא מכיר אותך ואת אשתך ,אבל ארנה צודק, משך זמן לא אומר כלום, אני מכיר בחורות עשר שנים , ויש קשר טוב, אבלזה לא כמו שהיה לי עם מעיין שאפילו לא נפגשתי איתה, ורציתי למות כי לא יכלהלדבר איתי ,הזמן לא קשור, בכלל לא ...יש אהבה של יום גדולה מכל אהבה של כל החיים, תראה אתת דנטה כתב את פאר היצירה העולמית בשירה על מפגשים סתמים עם בטארצה , אז מה אומר האהבה שלך ?הזמן לטא קשוראלא הרגש, ולטעמי ארנה אהב יותר ממך ובטח יותתר ממני, וגם קיבל אהבה, מהיכרות איתו קצרה .

arana1

New member
פסואה למשל כתב את זה בכשרון רב

אבל אולי בגלל זה רק מעטים האנשים שבאמת מבינים מה גאוני בו כל כך

לפעמים את רואה וחווה במבט, ברגע, מה שאנשים לא רואים חיים שלמים

אנשים משלים את עצמם שהם מכירים את הקרובים להם
הם לא
מה שהם רואים זה שיווי משקל מסויים,
שנשמר מכל מיני טעמים,
רובם הרבה יותר אינסטרומנטלים ותועלתנים מהסרטים שאנשים מריצים לעצמם בראש,
וגם בגלל זה הנורמה לא יכולה לסבול חריגים שמשקפים את הבקיעים המאיימים על אשליית החברה והדימוי העצמי הנפוח של פרטיה

אני יודע מה גאוני בו נראה לי

הוא הכל מהכל אני די מאוהב בו למען האמת ,הוא אחד המשוררים שהכי ריתקו אותי, קראתי עליו המון ויש לי ביוגרפיה עליו מרתקת, איש מסקרן נורא, ממש כמו שאמרת האיש בעל אלף הפרצופים...

arana1

New member
זו לא שיטה, זו רגישות, כושר אבחנה

ולהאשים את המראה זו תחבולה מעולה רק שהיא לא באמת עובדת אלא אם אתה לגמרי נרקסיסט

גור4242

New member
הלהיטות שלך להטיל באחרים דופי כדי לסגור חשבון, זו בהחלט שיטה

למעלה