הכוון לעתיד

arana1

New member
ביולוגית. אתה חושב שאספים הם מפגרים ?

למה שאספי לא יוכל לטפל בילדה,
אני דווקא נחשב להורה טוב מאוד והילדה מאוד אוהבת אותי וקשורה אלי מאוד

חסוי 29

New member
זה לא קשור שאתה כשיר להורות

אך האם התכונות הגנטיות השליליות שלך בתור חולה אספרגר לא עברו אליה וכך היא ילדה בעייתית קצת ?

גם לי אמא שלי הציעה לי לגדל ילדים, אבל רק ילדים מאומצים...

arana1

New member
התכונות החיוביות שלי בתור אדם המחונן באוטיזם עברו אליה

אולי הוריך, בדומה לרוב ההורים, ובדומה לרוב האנדים, כולל אלה המתחרים לבעלי מקצוע ואקדמאים חושבים שאספרגר זה מחלה(שזה גם לא נכון רפואית ומדעית) אבל לי אין ספק שאוטיזם זו מעלה ואספרגר מתבטא כסבל ובלבול רק בגלל שהסביבה הנורמטיבית היא הכי שטוחה, חסרת מודעות, מכוערת ורעה.

הילדה שלי דומה לי ולדעת כולם היא יצור יפה להדהים, מקסים רגיש וחכם ושובה לב בטירוף,כמו אוטיסטים רבים,
אני לא אאבחן או
תה לעולם כי כל המאבחנים וכל מי שעוסקים באוטיזם אקדמית או פדגוגית או טיפולית לא רק שאינם מבינים כלום אלא שהם הכי רעים והכי טיפשים ומכוערים שאפשר
.

הילדה היא חלום של בן אדם, ברכה לעולם ולחברה,גם בגלל שיש לה כמובן קווים אוטיסטים שירשה ממני ומאמאשלה

חסוי 29

New member
הלוואי עליי שהוריי היו מרשים לי להביא ילדים לעולם

לפעמים אני לא מבין את ההורים שלי...
לא אמור להיות להם רצון לנכדים ממני , במיוחד על רקע העובדה שגם לאח שלי אין ילדים, שיגבר על תפיסתם כקושי שאני אדם חריג שיהיה לו קשה לטפל בילדיו ושאף תועבר אליהם התסמונת בגנטיקה ואז כל הנטל של גידול הנכדים יהיה עליהם ?
ברצינות שאני שואל - אפילו אם הייתי מרוויח 20 אלף שקל בחודש ויכול לפרנס את הילדים שלי ! באמת !

arana1

New member
אסביר לך למה הורים הם השטן

אתה למשל ממש דוגמה מעולה לאדם שבבסיסו ומהותו הוא מקסים ונפלא, פתוח, כנה, לא נפוח ולא יומרני, אמיתי, נתי קלט את זה, אותך,
אלא מה, בדיוק בגלל זה כשאדם רגיש ופתוח כמותך נאלץ לחיות מיום היוולדו כשדמויות ההזדהות הכי מהותיות וקרובות וטבעיות לו, הוריו, כמו כל סביבתו, מתייחסים אליו כל הזמן כמחלה מהלכת, הפגום, כתת אדם בעל זהות מקולקלת, חולה... מקבלים אדם שלא מסוגל לחיות את עצמו ולבחור כפי תבונתו ויופיו כראוי לו, ואז הנבואה מגשימה את עצמה.

הורים הם השטן לא בגלל שהם רעים או רוצים ברכתך, להפך, רוב ההורים לאוטיסט הם אנשים מאוד רגישים וטובים בעצמם, אלא מה, הם נורמטיבים, וככאלה לא יכולים לשאת ולהבין ולאהוב ולו סממן הכי קטן של אחרות ושונות מהממוצע הקדוש על הנורמה יותר מאלוהים .

אני מת על השונות והיחוד והאחרות שבילדתי, וגם על מה שרגיל אצלה, ובגלל זה אני כאוטיסט הורה טוב יותר מכל הזבלים הנורמטיבים
גם אתה, כאדם כנה, פתוח, לא נפוח ולא מתנשא, לא היררכי. יכול להיות הורה הכי מעולה, גם תחת השלטון הפשיסטי של הנורמה המטורפת.

גור4242

New member
אבל באמת: מאיפה לך לדעת, מה מי מו היא?

ראית מישהי יושבת על ספסל שאין לך מושג מי היא, ופתאום בא לך להתחיל איתה.

למה, בעצם?

אתה יודע עליה משהו? מכיר את האופי שלה? איזו סיבה בעולם יש לך לרצות להתחיל עם מישהי שאינך יודע עליה שום דבר?

ולגבי החשש שלך שהיא לא תדע מאיפה נחתת עליה: זה כנראה נכון. נשים שיושבות להן סתם ככה על ספסל ברחוב, בדרך כלל לא מחפשות שגברברים אקראיים יתחילו איתם. ואתה יכול להיות בטוח, שאינך הראשון שראה את הבחורה הספציפית הזאת והחליט ששווה להתחיל איתה. סביר להניח ממש, אבל ממש נמאס לה מכל החבר'ה שמציקים לה.

גור4242

New member
אילו היא היתה "אהבת חייך" - היית יודע את זה

אל תבקש ממני להסביר את זה, כי זה לא הגיוני. אבל זו האמת.

גור4242

New member
אילו היא היתה "אהבת חייך" - היית יודע את זה עוד לפני שפנית

אני יודע, נשמע מטורף.

אבל ככה זה.
(הזהרתי אותך שזה לא הגיוני)

גור4242

New member
ויש עוד הרבה מאוד כמוהו. בדיוק בגלל זה, זה רעיון גרוע.

בעיני בחורה כזאת, אתה פשוט תהיה מציק #371 (כי כבר היו 370 חבר'ה אחרים שעשו את זה לפניך).

חסוי 29

New member
אפילו ביקשתי מאמא שלי שתירד למטה ותתחיל איתה בשבילי

אבא שלי דווקא חושב שאם לא הייתי אספי הייתי מצליח להציע לה משהו...

חסוי 29

New member
ומה עכשיו עם התאקל ביני לבין אחי ?

אני בן 29 עם תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה , הפרעת תקשורת ). אתמול אני אמרתי לאח שלי, שהוא סכיזופרן בן 31 שאם אני יבקש ממנו לשמור סוד מאוד קשה ביניינו ולא לספר על זה להורים שלנו אז לדעתי הוא לא ישמור עליו וכן יספר להורים שלנו ( שאנחנו גרים אצלם ), גם אם אאיים להרוג אותו יספר... "... מדובר בסוד שעלול לפגוע במקומי בבית ולגרום לי לנתק עמוק ביני לבין ההורים שלי.
כנראה שמחלת הסכיזופרניה משבשת לו את החשיבה והוא חושב שאני מאיים עליו כבר עכשיו ברצח והוא אף שוקל לפנות למשטרה. אני מסביר לו שהוא לא מבין את המשפט הזה שאמרתי לו. מה לעשות ?

למעלה