הכוון לעתיד

חח כמוני

אני מחפש שכל שמוק יאהב אותי, וזה לא קורה אני עצוב נורא, אני מתאהב בכל מה שזז,ורוצה לזיין את כולם, זה נורא חיים מסיוטים לגמרי .

גור4242

New member
נכון. גם אם פעם הייתי בגישה של "אני אהיה חבר של כולם"

ולא כי הייתי "נואש", אלא כי הייתי תמים וחשבתי שאם אפתח את ליבי אז אנשים ישר יפתחו את הלב החזרה.

אבל כמו שבעלי ניסיון יכלו לצפות מראש, זה לא הסתדר כל-כך טוב (בלשון המעטה). כשזה מגיע לליצור קשרים מהותיים עם אנשים, אין קיצורי דרך.

זה, אגב, גם גרם לי להבין את המקור לחלק גדול מהטקסים החברתיים של הנ"טים. זו הדרך שלהם לגשש אנשים שהם לא מכירים. כמובן שאני לא מחקה בדיוק את מה שהם עושים (לא מתאים לי) אבל הרעיון הכללי של גישוש זהיר לפני שקופצים לקשר הוא בהחלט דבר חכם.

אני לא חושב שאפשר לשנות את זה ...

אם אתה באמת רגיש ורוצה קשר עם כולם אז תמיד תרצה בזה, גם אני מנסה לסנן אבל אני לא מצליח .ותמיד מתאכזב, נראה לי אי אפשר לפתור את זה ואולי בכלל לא כדי, זה חלק מאנושי, חלק מהטבע האנושי, וזה תכונה מאוד מאוד יפה..

arana1

New member
גם לדעתי

אבל אפשר ללמוד עם הזמן לא לממש מייד את האהבה שאתה רוחש לכולם,
אולי,
ואולי לא,
ובגלל זה לאווטיסטים אין באמת ברירה אלא לחיות ולמות כמפגרים מיוסרים ומוטרפים בעולם נורא רע

העולם רע במיוחד לאוטיסטים ולחרגים

כל השאר די חוגגים על התחת שלנו, איזה נבלות ,לא מבינים מזה כאב אמיתי, חיים בלה לה לנד,קקות.

arana1

New member
לא בטוח שזה קיצור דרך

אוטיסטים, מסיבות מסויימות, נוטים להיות פתוחים יותר מהממוצע,
הלב והגוף שלהם פתוח לכולם כל הזמן,
זה די מאוד שונה מהמצב הנורמטיבי,
וזה ממש לא נסיון לקצר דרך,
זו דיספוזיציה מסויימת, מערך רגשי, פיזי נפשי, שאדם נולד איתו ואליו.

באמת לוקח זמן להבין שרוב הנ"ט לא בנויים להגיב לזה או אפילו ומגיבים לזה בצורה שיכולה להיות גם הכי קשה ומבזה ופוגעת,
בכל מקרה,
לדעתי ומנסיוני הדרך שבה הנ"ט מגששים ממש לא רלוונטית לאדם פתוח באמת,
ואוטיסט הקשוב לעצמו יכול לדעת את כל מה שהנ"ט מגששים דרך סמול טוק או פולחנים אחרים למפרע

חסוי 29

New member
הנה עכשיו העליתי דרגה

אני מתלבט אם לשדך ( לתת טלפונים של בחורות וכו'... ) למכרים שלי כדי לנסות לעזור להם למצוא בנות זוג או לא ? האם אני יטפח עם המכרים האלה חברות ? ויותר מכך - האם לדעתכם הם גם יחזירו לי טובות לאחר מכן שהם ישדכו לי בנות זוג או לא ?

חסוי 29

New member
הם טוענים שגם ההוסטל יסרס אותי

כי אם אני יהיה בהוסטל לפי אבא שלי אז לא יהיה לי כסף לקנות את כל הדברים האלה ( כולל מין ) כי הקיצבה תעבור להוסטל בין היתר...

חסוי 29

New member
רק האספרגריות לא אוהבות מגע ?

והאספרגרים בדיוק להפך ?

אני אספרגר מאוד מתקדם ואמיץ מאוד לעומת כל האספרגרים, נתתי מין אוראלי בראשונה ובשנייה קיימתי חדירה וגינאלית ללא קונדום

arana1

New member
כולם אוהבים מגע

ואוטיסטים במיוחד,
אלא שבדיוק בגלל זה הם קצת יותר סלקטיבים מהממוצע,
ואז אנשים בלי שכל חושבים שהם לא אוהבים מגע.

זה לא עניין של אומץ והתקדמות,
אהבה אינה תחרות,
ובניגוד למה שמוצג לך כאן היכולת לאהוב אינה הישג שיש לנפנף בו לעיני כולם,
הרבה פעמים האומץ הוא לא לגעת כי סוג כזה של גישה מנוגד למוסכמה ולמקובל.

איפה שמעת שאספרגריות לא אוהבות מגע ?
לדעתי ומנסיוני הן אוהבות מאוד מגע ממי שאוהב אותן ושונאות מגע ממי שלא
ובחברה מבוססת זנות, כמו החברה הנורמטיבית, עצם הנטיה לסוג כזה של דיוק רגשי וגופני מייצרת חריגה מאוד קשה,
שעליה מענישים אותך נורא

חסוי 29

New member
ההורים שלי אשמים בפעילות ההרסנית שביצעתי

בעיקר בנערת הליווי השנייה שאיתה שכבתי בלי קונדום ולקחת סיכון אדיר ! בפעם הראשונה המוגנת מבחינתי אין כל כל חשש.
אני מנתח את הבכי של אמא שלי עד עמקי נשמתה באותו יום שסיפרתי על הפגישה עם העובדת בכך שהיא מאשימה גם את עצמה.
מה הם ציפו ? שאשאר ללא XXX עד גיל 50 או אפילו אמות ללא XXX ? לא פלא שבפורום אחר אמרו לי שיש לי הורים רעים.
לדעתי הם חשבו רק על עצמם. רק על חיי המין שלהם.
מה הם חשבו ? שאני לא רציני בכוונות שלי לקיים יחסי מין עם מישהי ? שאני רוצה לשחק עם מישהי דוקים ?
נכון אני צודק שהם אשמים ?
אני מגדיל לעשות וטוען שגם, ואולי יותר מהם, אח שלי ודודה שלי ומשפחתה אשמים בכך שלא הכירו לי בת זוג, אפילו שזה קשה. בשביל זה יש אח ובני דודים, לא ?

נ.ב. : אבא שלי יודע גם להסתכל על היתרון במה שעשיתי, הוא אומר שאני מגיע עם ניסיון מיני לבת הזוג שתהייה לי.

arana1

New member
אתה אשם באותה מידה, אפילו יותר

ואשמה זה לא הקטע כאן בכלל,
פשוט לא מבין אנשים שסומכים או מתייעצים עם הורים או משפחה על חיי האהבה שלהם.
מה הקשר בכלל, נראה לי הזוי שמישהו יצפה ממשפחתו לעזרה בחיי אהבה.

זו תפישה שאולי הולמת רק מגזרים מאוד מסורתיים ונכשלים, כמו החרדים או הטליבאן או פונדמנטליסטים נוצריים או מוסלמים.

כל חיי הפרדתי לחלוטין בין משפחתי לבין הזוגיות שלי,
לא עניינם בכלל,
הם גם לא מבינים בזה דבר,
ובוודאי אם אתה אוטיסט שאז בוודאות אין להם מושג.

למשלי אני גם בא ממשפחה שאף אחד לא יעלה בדעתו לפשפש ולחטט בהיבט האינטימי של קיומי,
פשוט לא ראוי.

חסוי 29

New member
אני אשאל את זה אחרת

ראיתם מישהו שלא חווה מגע כל ימיו בגלל ביישנות יתר - ביישנות קיצונית ?

הנה למשל עכשיו ירדתי עם הכלב שלי שיעשה את צרכיו וראיתי בחורה יושבת ליד הפח השכונתי. בחורה צעירה לדעתי. רציתי להתחיל איתה ולא יכולתי. תאמינו לי, לא לשכב איתה ממש עכשיו ולא ידעתי איך. אולי גם חוסר ביטחון שהיא לא תבין מאיפה נחתתי עליה.

אתם לא רואים שאני זקוק לתיווך של מישהו או מישהי עבור בת זוג ?

arana1

New member
יש לא מעט כאלה

ניוטון למשל מעולם לא נגע באשה,
הרבה אוטיסטים הם מאוד ביישנים לכאורה,
גם אני מעולם לא "התחלתי" עם בחורה למרות שכמוך אני חרמן בטירוף ונכון שזה בעייתי כי נשים מושכות נורא אבל לדעתי ביישנות אינה מכשול ואינה מקרית אלא חלק ממהותך ובסך הכל גיליתי שכצפוי מופנמות גדולה דווקא מאוד טובה לזוגיות טובה ולדעתי טוב שאוטיסטים התברכו בנטיה לכך.

תיווך לא יעזור לך אלא רק יפריע,
כי זה רק אתה ודרכך היחודית שיעבדו באמת לטובתך ולטובתה,
אחרת הכל יצא לך הכי מעוות

חסוי 29

New member
לא יודע מה להגיד לך, חמוד...

ושאמא שלי לא תנסה לשגע אותי עכשיו...
סיפרתי לה ביקשתי ממנה שתירד למטה שתתחיל איתה בשבילי...
מעבר לך היא אומרת שזה לא נורא שלא התחלתי איתה. היא אפילו שאלה אותי
" מאיפה לך לדעת מה היא מו היא " כלומר שוב היא עם הפראנויות שלה לא נותנת לילד שלה לנשום. אמרתי לה שלא יכול להיות שמדוברת במחבלת פה בישוב שלי...

arana1

New member
מי שכתב לך להוריד לחץ לא לגמרי טעה

לי היו חברות, וגם מגע לא רע עם נשים, יש לי גם ילדה קטנה כתוצאה מכך, ומעולם לא ביקשתי תיווך, נתתי לחיים לקרות

חסוי 29

New member
איך אתה יכול לטפל בילדה ?

והאם היא ילדה ביולוגית שלך או מאומצת .ץ

למעלה