הכובע הצרפתי
^__________________^

הכובע הצרפתי../images/Emo70.gif^__________________^

הכובע הצרפתי מאוד אופנתי, רציתי לדעת אם אתם יודעים\יודעות איפה ניתן להשיג כובעים צרפתיים או אפילו לא כובעים צרפתיים אלא סיגנון כזה: http://www2.camila.co.il/pic/rebeldeway1641.jpg הנה דוגמא לכובע צרפתי::--------->

זה בכלל לא כובע צרפתי

כובע צרפתי זה ברט וזה לא ברט זה סתם כובע יש כמה סוגי כובעים מי כמוני יודעת יש את הקאפ שהוא כובע מצחייה בעברית יש את הוייזור שהוא רק עם מצחייה בלי כיסוי לראש ויש את הברט שזה כובע כזה רחב עם פונפון בטופ שלו ויש את הקסקט שזה מה שהזקנים הולכים איתו וזה נכנס עכשיו לאופנה בארץ גם לצעירים במיוחד עקב מוסיקת ההיפהופ ושכולם חובשים אותו באמטיוי ואת כל הכובעים הנ"ל אפשר להשיג בכל מקום תלוי איפה את גרה אם בת"א יש בשוק ממש כשיוצאים מהפינה של שנקין חנות של שני זקנים עם כל הסוגים אם את מחיפה אז בעיר למטה זה הכול תלוי ואל תלכי לאודם זה יקר לאללה

DREAM111

New member
כובעים

אני מניחה שבכל חנות כובעים שמכבדת את עצמה יש כובע מסוג זה או כל סוג אחר. אני יודעת על חנות גדולה מאוד באלנבי שיש להם שם מגוון רחב מאוד של כובעים זה אלנבי רח' העליה. ואני חייבת שאלה אליך ראיתי את כרטיסך ואמרת שאתה יודעת הכל באהבה אז חייבת לשאול למה האהבה כל כך כואבת

DREAM111

New member
לגבי הכובעים

אתמול הייתי בחוף הים בראשון ומה ראיתי כובע כמו שאת מחפשת. אז יש להם דוכן בחוף הים בראשון ובשבת הם שם אבל יש גם חנות ברחוב רוטשילד 81 ושם גם יש להם את הכובעים הללו. קניה מהנה.

CuRly GirlY

New member
היי גם אני מחפשת כובע כזה....כנסו

אבל האם הכובע הזה הולך גם בקיץ??? אני מחפשת בצבע -לבן ווורוד איפה באמת יש??.

ניראה לי שהוא ה- כובע לקיץ!

אני רואה מלא נערות עם כובעים כאלו בחיפה... בימים אלו

DREAM111

New member
אז כמו שאמרתי בחוף ראשון קודם כל

יש ויש בכל מיני צבעים. יש להם חנות בעיר כתבתי למעלה את הכתובת בהודעה הקודמת. ובכלל אני בטוחה שבכל חנות כובעים יש כובעים כאלו בכל מיני צבעים.

למעלה