הכה את התמונה

תום116

New member
מה מצחיק בזה שהבחור לא מפסיק

לעשות מעצמו צחוק? אותי זה לא מצחיק בכלל, יותר בכיוון עצוב.

Orenseg

New member
אתה יודע מי לא מפסיק לעשות מעצמו צחוק?

סשה וויאצ'יץ'. מה אכפת לך מה שאק עושה? יש לו את הקטעים שלו נגד המג'יק, SVG והווארד. הוא בן 37, זכותו לכתוב בטוויטר שלו מה שבא לו. לא מבין למה אתה צריך להזכיר את זה בכלל.

תום116

New member
לפחות הוא עושה את זה על המגרש

איפה שאק בדיוק נמצא בחודש וחצי האחרונים?
ככה זה שאתה אפילו לא מגיע לפליאוף, יש לך את ה"לגטימציה" ככל הנראה לפתוח את הפה על כל העולם. פשוט מגוחך האיש הזה. לא ייאמן, כמה בנאדם יכול להיות דו פרצופי מגעיל. לא יכול לראות אותו. רק בשביל לגרום לו לשבת בשקט קצת אנחנו חייבים לזכות באליפות הזאת.

Orenseg

New member
כאילו ששאק אשם במה שהלך השנה בסאנס

יש לו את הלגיטימציה להגיד מה שבא לו בטוויטר. כל אחד עושה את זה. שחקני ספסל בקינגס עושים את זה. אפילו אני עושה את זה. אני לא טופ5 סקורר בהיסטוריה של הNBA, ואני עדיין כותב מה שבא לי. ואם אתה עדיין מתעסק בטוויט של שאק על כך שהוא מעדיף לראות את קובי מנצח, אז אתה המגוחך.

אם קובי היה רושם דברים בטוויטר לא היית עוזב א

אותו לשנייה. אם קובי היה שולח הודעה בטוויטר לפני 5 שנים שהוא חושב שאריזה חרא של שחקן ושאין סיכוי שהוא אי פעם ייקלע שלשה, היית מציג את ההודעה פה אחרי כל שלשה של אריזה... למה לשחקנים שאתה אוהב יש חוקים אחרים מלשחקנים שאתה שונא? אתה יכול לפחות לנסות להיות אובייקטיבי בעניין. שאק מתנהג כמו ילד קטן, מתבכיין על שטויות ותכלס, העובדה שהוא לא הגיע בכלל לפלייאוף (לא באשמתו) רק מחזקת את הסיבה שהוא צריך לשבת בשקט ולא לצאת בהצהרות. כל פעם הוא מזיין בשכל על זה שהוא רוצה שקובי ייקח את הרביעית או שהווארד עוד לא למד מה ששאק שכח וכל מיני הערות ילדותיות בשקל... אש ככשאק רושם משהו זה מצחיק ועניינו הפרטי? אבל אם קובי או לא יודע בואן או מישהו היה רושם משהו היית נכנס בו? קצת אובייקטיביות, אפילו אם אתה שונא/אוהב אותו

Orenseg

New member
איזה חוקים אחרים? על מה אתה מדבר?

טוויטר זה טוויטר. לשאק יש חשבון אישי. הוא כתב הודעה דרך החשבון האישי שלו, ובתקשורת דאגו לנפח את זה בגלל שאקובי. ביג פאקינג דיל. איך הייתי מתנהג אם קובי היה כותב בטוויטר? קובי לא שולח הודעות בטוויטר. אל תקבע בשבילי מה הייתי חושב אם הוא היה כותב בטוויטר. מבחינתי יש הבדל עצום בין הודעה בנוסח:
thats right i am saying it today and today only, i want kobe bryant to get number 4, spread da word 11:22 PM Jun 3rd from TweetDeck​
לבין מה שקובי אמר למצלמה על ביינום לפני שנתיים והמניפולציות שעשה על הלייקרס. אין מה להשוות בכלל. שאק לכלך על הווארד במהלך הפלייאוף? באמת? כנראה שפספסתי את זה. הוא העלה תמונה של "התינוק שלו ושל SVG", אבל הוא מעלה כל מיני תמונות לtwitpic. הוא לא בהכרח משקיע בתמונות, פשוט מעלה אותן מה'שאקברי' (הבלאקברי שלו). אתה יכול לראות שם את שאק עם פאה בלונדינית, שיניים מעוותות וכו'. הטוויטר של שאק לא הופך לטור בעיתון. זכותו לכתוב מה שבא לו שם כל עוד הוא לא מפר את התקנון של טוויטר ועם כל הכבוד, אני לא חתום על חוזה עם הפורום וזכותי לא להיות אובייקטיבי. זה לא אומר שאני מעוות את המציאות, אבל מותר לי להביע את דעתי.

למעלה