איזה חוקים אחרים? על מה אתה מדבר?
טוויטר זה טוויטר. לשאק יש חשבון אישי. הוא כתב הודעה דרך החשבון האישי שלו, ובתקשורת דאגו לנפח את זה בגלל שאקובי. ביג פאקינג דיל. איך הייתי מתנהג אם קובי היה כותב בטוויטר? קובי לא שולח הודעות בטוויטר. אל תקבע בשבילי מה הייתי חושב אם הוא היה כותב בטוויטר. מבחינתי יש הבדל עצום בין הודעה בנוסח:
thats right i am saying it today and today only, i want kobe bryant to get number 4, spread da word 11:22 PM Jun 3rd from TweetDeck
לבין מה שקובי אמר למצלמה על ביינום לפני שנתיים והמניפולציות שעשה על הלייקרס. אין מה להשוות בכלל. שאק לכלך על הווארד במהלך הפלייאוף? באמת? כנראה שפספסתי את זה. הוא העלה תמונה של "התינוק שלו ושל SVG", אבל הוא מעלה כל מיני תמונות ל
twitpic. הוא לא בהכרח משקיע בתמונות, פשוט מעלה אותן מה'שאקברי' (הבלאקברי שלו). אתה יכול לראות שם את שאק עם פאה בלונדינית, שיניים מעוותות וכו'. הטוויטר של שאק לא הופך לטור בעיתון. זכותו לכתוב מה שבא לו שם כל עוד הוא לא מפר את התקנון של טוויטר ועם כל הכבוד, אני לא חתום על חוזה עם הפורום וזכותי לא להיות אובייקטיבי. זה לא אומר שאני מעוות את המציאות, אבל מותר לי להביע את דעתי.