הכה את המומחה אם המחשב שלי מחרחר, זה סימן ש - בא אביב? הוא אסטמתי? הוא כבר לא אוהב אותי?
א אפי לוג New member 14/4/02 #1 הכה את המומחה אם המחשב שלי מחרחר, זה סימן ש - בא אביב? הוא אסטמתי? הוא כבר לא אוהב אותי?
A ariegur New member 14/4/02 #11 המחשב שלי, למשל, כל הזמן מהרהר. לוקח לו המון זמן, יותר מדי זמן. חשבתי רבות על הנושא והגעתי למסקנה הבלתי נמנעת, שגם המחשב מזדקן. אריה
המחשב שלי, למשל, כל הזמן מהרהר. לוקח לו המון זמן, יותר מדי זמן. חשבתי רבות על הנושא והגעתי למסקנה הבלתי נמנעת, שגם המחשב מזדקן. אריה
ז זיוי בת New member 14/4/02 #20 אז אתה שומע? פתאום הוא עושה לי...ואז עשיתי לו.... אז הוא עשה לי........והייתי מה זה בשוק ממה שהוא אמר לי. זיוי [עשה זאת בעצמך]
אז אתה שומע? פתאום הוא עושה לי...ואז עשיתי לו.... אז הוא עשה לי........והייתי מה זה בשוק ממה שהוא אמר לי. זיוי [עשה זאת בעצמך]
ז זיוי בת New member 14/4/02 #22 אז אתה שומע? פתאום תקווה עושה לי: יואו, את לא יודעת מה למה לא אמר לי. אז עשיתי לה: אז תגידי. זיוי [מורה לחיים. בום]
אז אתה שומע? פתאום תקווה עושה לי: יואו, את לא יודעת מה למה לא אמר לי. אז עשיתי לה: אז תגידי. זיוי [מורה לחיים. בום]