הכה את המומחה!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
איך זה שמיסטיק הייתה צריכה לשכנע

את רוג שהיא הייתה האמא המאמצת שלה? איך זה שרוג לא זוכרת שהיתה לה אמא מאמצת? ואיך בכלל מישטיק נצלה את רוג? בכלל אני לא מבין את היחסים בין רוג למיסטיק ואיך רוג הגיע לאקס-מן.

DDN

New member
תשובה של בערך.

ממה שאני יודע, כשהכוחות המוטאנטים של רוג פרצו, היא ברחה מהבית. מיסטיק גילתה אותה, גידלה אותה ולימדה אותה להיזהר על הכוחות שלה. מתישהו רוג גילתה שמיסטיק היא לא הבחורה הכי נחמדה בעולם ומצאה את אקסוויר. בזמן שהותה אצל מיסטיק, רוג שאבה הרבה מהכוח של גברת מארוול (קרול דבנרס), ומשם היכולת תעופה והכוח הפיסי.

tnadav1

New member
לי יש שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

מי זה ניק פרי
. מה זה secret wars
. יש לבאטמן אישה
. בספידרמן,מי זה פומה ואיך הוא נהיה רשע ופגש את ספיידי
. ומי זאת באטגירל
.

DDN

New member
בקצרה, כי צריך לקום מוקדם מחר.

ניק פיורי (NICK FURY) הוא סוכן קשוח שעמד בראש של SHIELD (מעין גוף דמוי שב"כ בעולם מארוול. רק שהשב"כ הזה מגן מפני כל איום שהו, ממש שירות ביטחון). יצא סרט בכיכובו של דיוויד הסלהוף על ניק פיורי. SECRET WARS - צריך לברר על זה יותר. אם אני לא טועה, זו סאגה בעולם מארוול, שבה היו מעורבים הרבה גיבורים, והמלחמה הייתה נגד חייזרים מסויימים. אם אני לא טועה, בסאגה הזו השיג פיטר פארקר את החליפה השחורה, וכולם יודעים מה נהיה ממנה. ברוס וויין אינו נשוי, אבל השמועות והרמיזות הן שיש לו ילד/ה מרומן ממושך שהיה לו עם טליה, ביתו של ראס אל גוהל. פומה בספיידרמן? הפעם הותקלתי ואין לי מושג. באטגירל - נכון למה שאני ידעתי, באטגירל הייתה ביתו/אחייניתו של קומישינר גורדון - ברברה. בשלב מסויים, הג'וקר פרץ לבית משפחת גורדון וירה בה. היא נפגעה בעמוד השדרה ושותקה לכיסא גלגלים. הג'וקר מעולם לא ידע שלמעשה הוא זה שהביס את באטגירל. מכיסא הגלגלים שלה, הפכה ברברה לאורקל, מקור מידע עצום בעולם DC, בעזרת הידע שלה במחשבים. סדרה בשם BIRDS OF PREY, עוסקת באורקל וב"ביתו" של באטמן. הסדרה אינה מצויירת ושרדה רק 13 פרקים. לדעתי הייתה סדרה חמודה.

tnadav1

New member
עוד שאלות../images/Emo19.gif

מי זה הידרו מן ואיך הוא נוצר
. מי זה הסאב מרינר
. ההוב גובלין קשור לגובלין הירוק
. מה השם האמיתי של קאטוומן והיא קשורה לסרט קאטוומן עם האלי ברי
. יש עוד אויבים לפנטסטיק פור
. וזה לא קשור,נכון היית בפורום סמ"ו
.

DDN

New member
תשובות

הידרו מן - נוצר עקב תאונה שערבה מים וחומרים אחרים, הוא עובד על העיקרון של סאנדמן (של מארוול), הוא יכול לשנות את צורתו למים, יכול להפוך לשלולית, וכו' וכו'. נראה לי תמיד כמו סאנדמן וואנבי. נאמור, הסאב מארינר, הוא המוטאציה הראשונה הידועה בציבור (בתכלס, אפוקליפס הוא המוטציה הראשונה), הוא "נסיך אטלנטיס". לא קראתי עליו יותר מדי, אבל ממה שקראתי יש לו אישיות מעצבנת משהו. היה יחד עם קפטן אמריקה והלפיד האנושי בקבוצה שנלחמה במלחמת העולם השנייה. כמובן, הלפיד האנושי לא היה ג'וני סטורם אלא מישהו אחר. הגובלינים למיניהם הם סיפור מוזר ומסובך, כעיקרון, את הטכנולוגיה והרעיון הוא שאב מהגובלין. אם אני לא טועה, הארי אוסבורן היה גם גובלין ירוק וגם הובגובלין מתישהו. השם האמיתי של קאטוומן הוא סלינה קייל, וכידוע לי הסרט לא קשור בכלל. עוד אוייבים חוץ מד"ר דום וגלקטוס? לא מספיק? אם אני לא טועה, גם איש השומה (MOLE MAN) הוא אוייב של הפנטסטיק פור. אני מניח שאתה מתכוון לפורום סרטי דיסני? כן. הייתי שם לזמן קצר, לנסות לעזור לאליאור

Evil Beast

New member
קצת טעית..

האויב שלהם הוא לא איש השומה, זה איש החפרפרת. והוא בעצם היה האויב הראשון שלהם. יש גם את אניהיילוס, והשני ששכחתי את שמו, שניהם באו מהN-ZONE.

DDN

New member
לא טעיתי. זה נאמר בצחוק.

חשבתי איך לתרגם את MOLE, והגעתי למסקנה שלפרצוף שלו יותר מתאים "שומה".

knite

New member
ההוב-גובלין הוא בעצם...

ההוב גובלין הוא הבן של הגרין גובלין (או להיפך) אם אני זוכר נכון! מה שקרה זה שאחרי שספיידי הרג את הגרין גובלין, הארי לקח על עצמו לנקום והפך להוב-גובלין...

Evil Beast

New member
לא.

הגרין גובלין הראשון: נורמן אוסבורן השני: הארי אוסבורן הובגובלין--> בנאדם שבכלל לא קשור אל שניהם.

knite

New member
לגבי הבת של באט-מן

עפ"י הסדרה ציפורי הטרף שהתייחסת אליה קודם, הבת של באט-מן נולדה לו עקב יחסיו עם אשת החתול... אגב, אני מסכים עם כך שהסדרה הייתה חמודה!

Aeon

New member
כן אבל לגבי הקומיקס ../images/Emo26.gif

הסדרה הזאת חסרת משמעות.

עזוב שטויות...

אתה יודע מה הולך להיות בסרט הבא של אקס-מן אם בכלל? ראיתי בקולנוע איזה רמז בפוסטר...

למעלה