חידודים לתשובות.
2. סופרמן שואב את כוחותיו מהקרינה של השמש הצהובה של מערכת השמש שלנו. הקריפטונייט למעשה מדכא את הקרינה של השמש הצהובה ומחליף אותה בקרינה שלו, וזה הנזק שלו. בKINGDOM COME, (איפה שסופרמן זקן), אומרים שהוא ספג כ"כ הרבה קרינת שמש צהובה, שהקריפטונייט כבר לא מזיז לו. 3. סופרגירל (וכידוע לי היו כמה) - היא בת דודתו של סופרמן, לפי אחד המקורות מעולם זה, לפי גלגול אחר, ממימד מקביל. לפני הCRISIS האחרון, היו לה כוחות שונים משל עכשיו (הייתה סוג של מלאך), ולפני זה הייתה טלקינטית, עכשיו נראה שהיא עם כוחות כמו של סופרמן. 4. סופרבוי (לפחות זה שאני הכרתי, לפני הCRISIS) הוא שיבוט של סופרמן, שנוצר למלא את החלל בזמן שסופרמן "מת". היו לו כוחות טלקינטיים ומשקפי רנטגן. 5. סיפור משעשע: לקס לות'ור חקר את הקשר בין סופרמן לקלארק קנט. ראש צוות המחקר שלו הגיעה למסקנה שקלארק קנט הוא סופרמן. לות'ור לא האמין לכך, פיטר את ראש הצוות של החוקרים ושכח מהעניין. רש"צ החוקרים שלחה את ממצאי המחקר אל קלארק קנט. קנט רצה לדעת מי חקר עליו, אז נתן לבלש הטוב ביותר שהוא מכיר, באטמן את החומר. באטמן הסיק מכך שקלארק קנט הוא סופרמן, ואמר לו (לסופרמן) סופרמן לא נשאר חייב, וניצל את ראיית הרנטגן שלו לראות מתחת למסיכה של באטמן (רמאי!) 6. אחד הדברים שמרגיזים אותי בסרטים ובסדרה המצויירת של ספיידרמן היא התעלמות מגוון סטייסי. גוון, הייתה בחורה שפיטר חיזר אחריה הרבה זמן. בסוף הם נהיו זוג. כשהם נהיו ממש רציניים, הגובלין חטף איזה אטרף וחטף אותה, וזרק אותה מבניין. ספיידרמן תפס אותה לפני שפגעה בקרקע רק כדי לגלות שהיא מתה. אחד הרגעים האכזריים ביותר של מארוול לדעתי. בקרבות הבאים הגובלין מת, ומרי ג'יין, שהייתה חברה של גוון, התקרבה יותר לפיטר. פיטר כמובן, מעולם לא שכח לגובלין את המוות של גוון.