הכה את המומחה!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
הכה את המומחה!

יש לכם שאלות בנוגע לגיבור החביב עליכם ואתם רוצים תשובות? אתם רוצים לדעת את השם האמיתי של וולברין? לדעת מאיפה סופרמן קיבל את כוחותיו, ומי אלה סופרגירל וסופרבוי בכלל? איך סופרמן ובאטמן יודעים את הזהות האמיתית אחד של השני? מי היא אהובתו המיתולוגית של ספיידרמן ומה קרה לה? אתם מוזמנים לשרשר לכאן את השאלות שלכם. לאחר שיצברו שאלות, אנחנו נדאג שמומחים לדבר ידאגו לתשובות. נא לא לשרשר תשובות לפתיל זה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifבקשר לספיידי אתה מדבר על

גוון או מרי-ג'יין?

DDN

New member
כל מי שראה את הסדרה המצוירת ואת

הסרט, לדעתי חסר לו חלק גדול מהסיפור של ספיידי - אני לא מבין איך אפשר להגיע לדמות שלו בלי לדבר על גוון סטייסי. וכן, עליה דיברתי.

Tiki Torch

New member
אם ככה אז...

אז מה השם האמיתי של וולברין?מאיפה סופרמן קיבל את כוחותיו?מי אלה סופרגירל וסופר בוי בכלל??איך סופרמן ובאטמן יודעים את הזהות האמיתית אחד של השני?מי היא אהובתו המיתולוגית של ספיידרמן ומה קרה לה?

Evil Beast

New member
תשובות לרוב

1. ג'יימס יואיט. 2. השמש של שביל החלב מעניקה לו את הכוחות, בקריפטון לא היו לו כוחות. 3.סופר גירל היא בת דודתו של סופרמן. 4. מישהו שקרוב לסופרמן, לא זוכר איך. 5.לא זוכר. 6.גוון סטייסי, והגרין גובלין הרג אותה, אאל"ט.

DDN

New member
חידודים לתשובות.

2. סופרמן שואב את כוחותיו מהקרינה של השמש הצהובה של מערכת השמש שלנו. הקריפטונייט למעשה מדכא את הקרינה של השמש הצהובה ומחליף אותה בקרינה שלו, וזה הנזק שלו. בKINGDOM COME, (איפה שסופרמן זקן), אומרים שהוא ספג כ"כ הרבה קרינת שמש צהובה, שהקריפטונייט כבר לא מזיז לו. 3. סופרגירל (וכידוע לי היו כמה) - היא בת דודתו של סופרמן, לפי אחד המקורות מעולם זה, לפי גלגול אחר, ממימד מקביל. לפני הCRISIS האחרון, היו לה כוחות שונים משל עכשיו (הייתה סוג של מלאך), ולפני זה הייתה טלקינטית, עכשיו נראה שהיא עם כוחות כמו של סופרמן. 4. סופרבוי (לפחות זה שאני הכרתי, לפני הCRISIS) הוא שיבוט של סופרמן, שנוצר למלא את החלל בזמן שסופרמן "מת". היו לו כוחות טלקינטיים ומשקפי רנטגן. 5. סיפור משעשע: לקס לות'ור חקר את הקשר בין סופרמן לקלארק קנט. ראש צוות המחקר שלו הגיעה למסקנה שקלארק קנט הוא סופרמן. לות'ור לא האמין לכך, פיטר את ראש הצוות של החוקרים ושכח מהעניין. רש"צ החוקרים שלחה את ממצאי המחקר אל קלארק קנט. קנט רצה לדעת מי חקר עליו, אז נתן לבלש הטוב ביותר שהוא מכיר, באטמן את החומר. באטמן הסיק מכך שקלארק קנט הוא סופרמן, ואמר לו (לסופרמן) סופרמן לא נשאר חייב, וניצל את ראיית הרנטגן שלו לראות מתחת למסיכה של באטמן (רמאי!) 6. אחד הדברים שמרגיזים אותי בסרטים ובסדרה המצויירת של ספיידרמן היא התעלמות מגוון סטייסי. גוון, הייתה בחורה שפיטר חיזר אחריה הרבה זמן. בסוף הם נהיו זוג. כשהם נהיו ממש רציניים, הגובלין חטף איזה אטרף וחטף אותה, וזרק אותה מבניין. ספיידרמן תפס אותה לפני שפגעה בקרקע רק כדי לגלות שהיא מתה. אחד הרגעים האכזריים ביותר של מארוול לדעתי. בקרבות הבאים הגובלין מת, ומרי ג'יין, שהייתה חברה של גוון, התקרבה יותר לפיטר. פיטר כמובן, מעולם לא שכח לגובלין את המוות של גוון.

Evil Beast

New member
זה אחד השינויים המשמעותיים

וזה זיעזע את כל קוראי ספיידרמן באותה תקופה. אחד הקטעים היותר קשים ביקום מארוול.

קמגארו

New member
../images/Emo58.gifווואוו זה ממש נורא ....

ביכלל לא ידעתי.... ! אגב קראתם את ספיידרמן דארק אייגיס ? (לא בטוחה בקשר לשם !) או משהוא כזה הבנתם מה הסיפור אחותי אומרת שלפירט יש סרטן
אבל זה ממש נורא ואכזרי זה פשוט עצוב מידי אז מה אתם חושבים ?

DDN

New member
זה לא קשור זה נצל"ש.

והיות ובאמת לא הייתה הודעה טובה יותר לניצלוש, החלטתי לא למחוק. אחרי הכל, היא הייתה מנומסת ולא פתחה פתיל חדש.

DDN

New member
"לא טעים" בלשון המעטה.

אני בכלל לא סובל טונה.

DDN

New member
תזהר ממני

אני אפיל פסנתר במשקל טוׁנה על הטוּנה שלך.

DDN

New member
טעויות כתיב ושרשור.

מה יקרה? תזהר=תזהרו ממני. שלך = שלכם. שרשור התכוונתי לשרשר אל עידו בתגובה אל שניכם.

למעלה