הכה את המומחה.......

LIRANK

New member
הכה את המומחה.......

שלום לכולם, ובכן אני מבצע מחקר על פאלם וכל "חבריו" כבר שבועיים, ומתלבט מה לקנות - מצד אחד אני, סטודנט בקרוב - צריך את מה שהפאלם מציע - יומן, רשימות - קצת לעשות סדר בראש - נוח ושימושי. מצד שני המחירים הם לא כל כך רחוקים ואפשר לקנות גם POKETPC היום שהוא כמעט מחשב נייד וכך לא להשאר מאחור לתקופה ארוכה יותר - או שאולי זה קצת מעל הפופיק ?! יש את הSONY שמקבלים ביקורות ממש טובות בהרבה מקומות אבל אני חושב שעדיף ללכת עם הזרם ( או לפחות עם רובו ) = PALM ... הM505 - עושה רושם מצוין עם כל החידושים שבות אבל אולי גם זה יותר מדי ואין לי צורך בצבע בכלל וה VX יכול לספק אותי בצורה נהדרת !!! בקיצור אני כבר לגמרי מבולבל, דרושה החלטה רצינית כאן - ויש המון אפשרויות היום בשוק ! דרך אגב - אולי שווה לקנות יד שנייה בכלל ( חישוב כלכלי )??? דבר אחרון - אני טס עוד שבוע לNEW YORK, לתקופה לא מבוטלת - ואשמח לשמוע על חנויות זולות ומהיימנות באזור. תודה רבה מראש לכל המגיבים למיניהם ........ לירן

שתי האופציות נחשבות לטובות

הפאלם והאיפק, איפק מכשיר מדהים רק שהוא עדיין בבתוליו ויקח בין שנה לשנתים לראות כיצד השוק מתפתח. אנו כאן לרוב מכורי פאלם וזאת המלצתי נכון להיום, אם איך זקוק לצבע, וזקוק לישומי הפאלם הרדיקלים לך על ה VX, מכשיר נהדר, אמין ונוח. חדש - ישן ? שיקולי כסף ויש לשקול נושא האחריות. דורון.

qwertyx

New member
לא כ"כ מסכים

אם אתה לא צריך צבע לך על ה Handera ולא ה vx אם אתה הולך על צבעוני, וממילא טס לארה"ב, קנה שם את ה 610 של סוני

אם לא משנה הצבע אז ברור שהאנדרה

אבל שתדע... לאיפאק יש הרבה יותר אופציות והוא הרבה יותר "מקצועי", אבל זמן הבטרייה שלו נמוך בהרבה והוא יותר קשה לשימוש !

hunt

New member
חבל שאתה לא קורא, אבל מחיר טוב ,

ראה מודעה שקראתי ב- PALMBLVRD Go to www.compusavers.net and print the add for the m505 for $356.99 בברכה

למעלה