הכה את המומחה

יוהנסבורג - ווינדהוק

טיסות. נמיביה למטייל. ניסיתי למצוא מה המרחק המדויק בין יוהנסבורג לווינדהוק אבל לא הצלחתי. לפי המפה, מרחק אווירי כמעט זהה למרחק בין קייפ טאון - ווינדהוק. הנסיעה הזו לקחה כ - 16 שעות באוטובוס אם אני לא טועה, אבל לא לשכוח שמרחק אווירי שונה מנסיעה בשטח.

natyh

New member
דוז פווה

יש לך כבר 12 נקודות מתוך 3 אפשריות כשמתוכן 5 נקודות ב גרבז טיים ביטוי אמריקאי שמתיחס להמשך המשחק לאחר שקבוצה אחת כבר שוכבת על המגרש ומתחננת לשריקת הסיום ... מכבי תל אביב כדורסל פראיירים לידך אפילו נצן הגדול היה מתרסק פה היום . איזה הופעה . ולעניין עצמו באתר התחזית שנתת יש אופציה להראות תחנות חיזוי קרובות אז לקחתי תחזית מלאה מוולפיס ביי וביקשתי נקודות קרובות : אז מקייפטאון לוולפיס ביי 1300 ק"מ מוולפיס ביי לווינהוק 276 ק"מ או אחרת : מהתחנה אל וולפיס ביי 100 מטר ווינדהוק 276 גנצי 791 טשנה 812 טסבונג 932 קימברלי 1298 קייפטאון 1300 ובקייפטאון יש רוחות מצוינות אז נראה לי שקייפטאון צריכה להיכלל בתוכנית הטיול . בדרך כלל כשאני מגיע לשלב הזה ביכנון אני פותח חוברת של טיולים מאורגנים ורואה את המסלול בשלב הבא אני פותח הנד בוק ומתכנן תחבורה ציבורית בניגוד לשבוע בסלובקיה יש לי הפעם המון זמן כמעט חודש אין בעית שפה , ולכן התיכנון לא חייב להיות קפדני יופי

אלו נקודות זכות

לטיסה? אפשר להמיר אותן במיילים? כי אחרת אין לי ממש מה לעשות איתן, אבל אני אשמח לבקש שתביא לי סראנג כמתנה על עזרתי הצנועה מהגרין מארקט בקייפ טאון. לתשומת ליבך האתר של נמיביה וכמו כן, יש עוד שפע אינפורמציה , רק תגיד מה אתה צריך. לילה טוב בינתיים.

natyh

New member
נקודות זכות לטיסה

על קייטווינג . אין לי כלי טייס אחר נכון לעכשיו . אולי בקרוב . בתמונה הקייטווינג בסקי שלג מעניין איך זה יראה מהדיונה בסקי חולות . תודה נתי

natyh

New member
ותוך כדי חיפוש טיסות

מצאתי טור יבשתי 90 יום לאורך אפריקה טיול מטורף כאן .

natyh

New member
ומחוץ לתחרות

גם לי מגיע נקודה : צלילה בדרום אפריקה בפורט אליזבת , גלישת רוח בפורט אליזבת ובכלל ככל שאני עובר יותר ויותר על התחזית הרוחות מהאתר שללי מצאה , אני רואה כי הרוחות בפורט אליזבת מטורפות: 37 קשרים אתמול 30 קשרים מחר חלומו של כל גולש רוח, שלא לדבר אם הבנתי נכון גם על אתר סקי בסביבה .

natyh

New member
ועכשיו הסתבכתי

פורט אליזבת ג'פריס ביי העליתי מהזכרון את התמונה שללי שמה , תנאי גלישת רוח הכי טובים בדרום אפריקה משם לקייפטאון , משם , לוואלפיס ביי , משם לטיול בנמיביה כל זה בחודש ואווו הסתבכתי, ועכשיו צריך להתחיל לחתוך מתוכנית הטיול ולמצוא כרטיסים במחירים סבירים . עוד קישור להנאתכם .

ג'פריז ביי

המקום היקר לליבי ביותר בדרום אפריקה כנראה. יש לי שם הרבה חברים מקומיים. המקום ידוע דווקא בתור אחד מחופי גלישת הגלים הטובים בעולם - סופר טיוב. בכל שנה ש יולינערכת שם התחרות השנתית של חברת בילבונג. זו עיירה קטנה יחסית שרוב תושביה אפריקאנרים (המתישבים ההולנדים - גרמנים), עיירה שרוב אוכלוסיתה דתיה.יש שם כמה אכסניות נחמדות(בטח המצב קצת השתנה מאז הייתי שם). הייתי שם שישה שבועות שלא ישכחו לעולם. מי שלא גולש, אין לו מה לחפש שם האמת. מי שכן, זה מקום מעולה לקניית ציוד, יש שם כמה בעלי מקצוע שמכינים גלשנים בהזמנה.גלשנים שידועים בכל העולם.אני לא מבינה בזה כלום, אבל למי שמבין, זה נחשב לגן העדן של הגולשים. דרך אגב, לא ראיתי אף אחד עושה גלישת רוח שם, אבל כמובן שזה לא אומר שאין.

למעלה