הכה את המומחה

natyh

New member
הכה את המומחה

והפעם למומחי האינטרנט והטיילים הטובים בינינו ניצן יובל ועוד . התוכנית ווירטואלית לחלוטין היא : טיסה לקראת החג לדרום אפריקה . גלישת רוח וחולות בוואלפיס ביי , נמיביה . צריך תחזית רוח וגלים , טיסות הלוך וחזור ותחבורה יבשתית . מי מארגן לי תוכנית ? נתי

sela v

New member
אתה לא רוצה טיסה לנמיביה?

כלומר זה יהיה עם קונקשיין, אבל עדיין המרחק מיוהנסבורג לנמיביה הוא די גדול.

kogawa

New member
דווקא לווילוויס-ביי?

מה רע בעיר הנאצית סווקפמונד (בה תמצא את האפל-שטרודל הטוב בעולם) וחוף השלדים שמצפונה??

jeshu

New member
בשביל אפפל שטרודל קצת יותר קרוב יש ברובע הנוצרי בירושלים העתיקה הוספיס אוסטרי עם בתי קפה - אני לא זוכר כתובת מדוייקת אבל זה בכיכר לא רחוק מהחומוסיות שאליהן באים הישראלים. יש מהגג גם תצפית מצויינת על העיר העתיקה (זה מבנה גבוה יחסית). כדי להכנס מצלצלים בפעמון ומבקשים להכנס.

בעצם

רצית את כל האינפורמציה על נמיביה? באופן כללי היו הרבה דיונים באזור לאחרונה, כדי לחזור אחורה.

natyh

New member
את גדולה

ומה צפוי לנו היום בואלפיס ביי תחזית מתוך windguru.cz תראו איך הכל משתלב יפה קייטווינג צכיה פראג ונמיביה : עולם קטן . הרוח תהיה דרומית חלשה ותתחזק ב 1300 עד כדי 15 קשרים הגלים בגבה 2 מטרים , 12 שניות בין סוול לסוול או פיק 2 פיק , כיוון הגלים דרום מערב . ואכן אני מעלה קישור לדיונים קודמים בקרוב . אגב לסלע אפרופו אירוח בפורום : חיליק מגנוס הוא ראש יחידת החילוץ של שילוח הראל ומומחה לנמיביה . נתי

natyh

New member
ותנאי הגלישה הטובים כרגע

פורט אליזבת 18 קשרים , דרבן 14 קשרים . ואלפיס ביי רק 7 קשרים . ללי מובילה עם 2 נקודות תשובה מלאה לתחזית , תשובה מלאה לגלישה . יובל וישו חצי נקודה כל אחד : אני אוהב עוגות תפוחים . סלע חייב לי עדיין טיסה , מה שתבחר יתקבל בברכה ויזכה אותך בנודות הראויות . יובל כנ"ל . אורויורם חי בר וניצן איפה אתם ? עזרת המומחים תתקבל בברכה . נתי

kogawa

New member
רק תריץ חיפוש לגבי זרם הבנגואלה

Benguela (והרי את זרם האמבולדט אתה וודאי מכיר) יקפא לך התחת רק מלקרוא עליו, כך לפחות חושבים אריות הים cape-fure-seals והלוויתנים בסביבה. להערכתי לא עובר את השמונה מעלות צפונה לעולם. אחר כך דבר איתי על גלישה שאינה בנט...

natyh

New member
התכונת בודאי

לזרם ההומבולט לא ? לגבי גלישה ידידי : יש לי חדשות בשבילך , יש חליפות גומי שאפילו אני נכנס איתם למיים . וקבל עוד חצי נקודה בשל היזמה : והמצב הוא ללי 2 נקודות יובל 1 ישו 0.5 סלע עדיין בלי נקודות . המנצח הוא הראשון שמגיע ל 3 נקודות . תחזית הודות לללי כבר יש . אתרי גלישה הודות ללי ואור שמצאה את ואלפיס ביי כבר יש . אתרי טבע הודות ליובל ללי ואור כבר יש . עוגות תפוחים הודות ליובל וישו כבר יש . אתרי טרקים " " וללי כבר יש . אתרי קייטווינג ודיונות הודות ליובל ולי כבר יש . אתרי צלילה איפה חי בר ? עדיין אין . טיסות איפה ניצן המדהים ? עוד אין . יעללה קדימה לעבודה . תבורכו . נתי

זו לא תחרות,

זה כיף
תפוז עושה לי בעיות אז סליחה מראש אם יצא כפול. ציוד ל - sand boarding

natyh

New member
אני המום

יש לך 4.5 נקודות מתוך 3 אפשריות . ואאאאאוווו . כן וזו המטרה כיף והרבה כיף . גלישת רוח, גלישת חולות, ריחוף בדיונות עם קייטווינג טרקים , שמורות טבע טיול כיף . התיכנון אוגוסט שלושה שבועות בערך . נשאר לחפש רק טיסות . התחרות לצערי הוכרעה בנוק אאוט , וללי על הפודיום . ועדיין נשאר מקום שני ושלישי , טיסות חברים טיסות . ברכות . מי אמר אתיופיאן אייר ליינס ? נתי

natyh

New member
אתר ענק

מוכר ציוד של נייש יופי של תמונות . בקייפטאון האתר שייך לחנות בקייפטאון עכשיו 14 קשרים וללא ספק זול יותר לשכור שם מאשר להיגרר עם גלשנים . מה גם שניסחב עם עפיפונים וקייטווינגים . את ענקית , קבלי עוד 0.5 נקודה . לללי יש 2.5 נקודות . נשארו רק טיסות ? המתח עולה האם יהיה ספרינט סיום ? האם יובל או סלע יעקפו את ללי על הקיו ? האם חי בר או ניצן יגיעו משום מקום עם אתרי צלילה וטיסות בדקה ה90 ? יעללה לעבודה . תבא על כולכם ברכה . נתי

natyh

New member
יופי

ועכשיו כבר יש לך 6נקודות מתוך 3 אפשריות . אלף תודות . נתי

למעלה