הכה את המומחה 2

• פותח הנושא D8is
  • פורסם בתאריך

D8is

New member
הכה את המומחה 2

כמה שאלות קטנות מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דבר ראשון הורדתי מהקזה את הקליפ של sandra מריה מגדלנה ואני זוכר את הקליפ משנות השמונים ואני בטוח שזה לא זה ששוחרר לאם.טי.וי מישהו זוכר איך הקליפ הולך (ולא שרואים אותה סתם שרה בהופעה) דבר שני השיר של מודרן טוקינג (דיבור חדיש כמו שאמרו ברשת ג') "האח לואי" הוא מאיזה סרט ? משהו עם גניפר קונלי משנות השמונים? ודבר שלישי ואחרון השיר של אוולנש jhony jhony come home יש לו קליפ בכלל איך נראית הלהקה מישהו יודע עליהם משהו... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... תודה

pimpf

New member
בנוגע לסנדרה

יש לי את הקליפ, תיכף אני אסתכל בוודאות, אבל עד כמה שאני זוכרת, זה לא הופעה חיה או משהו כזה. היא שרה שם עם בגדים צבעוניים כאלה עם סרט על הראש וברקע הנגנים ...

pimpf

New member
תיקונים ../images/Emo13.gif

הבגדים ממש לא צבעוניים- היא לובשת לבן עם צעיף שחור, ברקע יש סלעים כאלה, ואמנם כולם שם עם רמקולים, אבל זה לא אומר שזאת הופעה. בקיצור לא יודעת, זה הקליפ שאני זוכרת ששודר גם בזמנו. לא זוכרת משהו אחר...

Ice machinE

New member
זה מה שמצאתי על אוואלנש ../images/Emo163.gif

תמונה של הסינגל הכי נמכר שלהם.

Ovi Basha

New member
קצת מידע על Avalanche !

טוב, אני מודה שמדובר בצמד שקשה אבל קשה מאוד למצוא עליו אינפורמציה באינטרנט או באמצעים אחרים . אבל..... אני בכל זאת זוכר אותם , אז לבחור שמעוניין לדעת יותר עליהם ( D8is ) קרא את הקטע הבא. השתדלתי לכתוב עליהם כמה שיותר בשבילך, למרות שאני חוזר ואומר שזה היה מאוד קשה
קודם כל תודה לאייס שצרף תמונה שלהם , בכל זאת טוב שיהיה קצת מושג למי ששואל עליהם איך הם נראים. הצמד אוואלנש הוא במקור משבדיה. בשנת 1989 הם הוציאו את הסינגל המצליח ביותר שלהם, כפי שאייס כבר ציין, Johnny Johnny Come Home שהצליח מאוד אצלנו בארץ וגם באירופה. הלהיט הזה לקוח מהאלבום הראשון שלהם ( והיחיד עד כמה שידוע לי ) שנקרא אף הוא Avalanche ויצא בשנת 1989 . באותה השנה הם הוציאו סינגל נוסף מתוך אותו אלבום שנקרא I Will Wait שיר חמוד מאוד. אני בספק אם מישהו כאן זוכר אותו. עלתה כאן השאלה לגבי קליפים שלהם. ובכן, אצלנו שודרו 2 קליפים של 2 הלהיטים שציינתי קודם לכן Johnny Johnny Come Home ו- I Will Wait . זה היה בתחילת השידורים הניסיוניים של ערוץ 2 בהיוולדו. ל- D8is את 2 הוידאוקליפים האלה יש לי בקלטת וידאו. אני מודה ש 2 קליפים אלו הם מיצרך די נדיר יחסית ליתר הקליפים. לא כל יום משדרים אותם כפי שידוע לך.... האלבום היחיד שלהם משנת 1989 הוא מאוד נדיר. לי אישית יש אותו בקלטת טייפ ( כן, עדיין קיים בעולמנו דבר כזה ) הוא מכיל 12 שירים והקלטת עצמה ( אל תזלזל בקלטת טייפ ) היא באיכות מאוד מצויינת וגבוהה ! אם אתה לחוץ להשיג את השירים האלה, תודיע לי במייל. בסך הכל אלבום די נעים להאזנה, אני אוהב את כל 12 השירים שבו. ועד כאן המידע על הצמד Avalanche , מקוה שעזרתי לך לכל מי שמתעניין.

enicegirl

New member
בתור חובבת

מודרן טוקינג, BROHTER LUEI (השיר הכי אהוב עליי שלהם) לא לקוח מאף סרט! זה יצא באלבום רגיל שלהם שזכה לאהדה גדולה.

D8is

New member
קצת באיחור

טוב לא הייתה השבוע בבית ולכן רק עכשיו ראיתי את כל התשובות שנתנו לי אז קודם כל ממש תודה זה עזר לי בדקתי שוב וכנראה שאני לא זוכר נכון כי אני משום מה זוכר את הקליפ של סנרה אחר אבל עוד אנשים אמרו לי שזה אכן הקליפ (דיי גרוע אבל לא משנה) לגביי הצמד אוולנש תודה לOVI על כל הפרטים אבל דבר אחד רק היה חסר לי וזה איך הולך הקליפ הבנתי שיש לך אותו אני סקרן לדעת מה רואים בו ? קליפ יפה או לא... לגביי "דיבור חדיש" עם "האח לואי" גם כאן כולם אמרו לי שזה לא משום סרט אבל פה אני באמת בספק... כל הקליפ רואים את ג'ניפר קונלי מימיי "המבוך" אין מצב שהיא סתם החליטה לפזז לה בקליפ... אני עוד יגלה מאיזה סרט ואחזור עם פרטים...

למעלה