"הכה את המומחה/ים"

irisbd

New member
"הכה את המומחה/ים"

אני לא מצליחה להוריד לפאלם מידע תוכן מוואלה 1. בעיה בAvantGo למרות שמחקתי התוכנה מהפאלם והמחשב ונירשמתי מחדש באתר AvantGo לפי היוזר שלי הוואלה הסיכרון נקטע לפני סיום ההורדה. אודה על הצעות לפתרון הבעיה. 2. רכשתי היום כרטיס גבוי בהנדי הגיבוי עבר בשלום אך כעת כרטיס (שומר מקום) לא נתפס במקומו, מה עושים? האם פונים לכלנית? (מדובר ב Palm m505). 3. עדכנתי גירסת DateMate האם יש דרך לאתר את מספר הרישום של הגירסה הקודמת?
 
בעיה מוכרת

1. לא בדקתי לגבי ה-AvantGo, אני בטוח שמישהו שמתמצא בתוכנה יענה לך 2. לצערי, אין מה לעשות. ב-505, מנגנון הוצאת ה-SD/MMC כושל מטבעו. יש ללחוץ על הכרטיס כלפי פנים עם האגודל בעדינות, כדי שהקפיץ ישחרר את הכרטיס והכרטיס יקפוץ מעצמו החוצה. אם זאת, יש אנשים שאינסטינקטיבית מוציאים את הכרטיס החוצה, ללא הלחיצה הקצרה פנימה. הדבר גורם לחריץ ההרחבה של ה-505 להיות בלתי שימושי בעליל ואין על זה אחריות, היות והאשמה היא על הלקוח (שלא שמע על ההוצאה). מעכשיו, תצטרכי להחזיק אותי בפנים על ידי נייר סלוטייפ. 3. לא הבנתי את הבעיה, אבל אם זה מה שאני חושב שזה, אפשר לבנות לקלי ממובימייט בדואל ועל פי ה-יוזר הוא ישלח לך את מספר הרישום. אעביר לך את המייל בדואל, במידה וזו הבעיה.
 

irisbd

New member
תודה על התשובות

ואודה לך אם תעביר לי המייל בדואל
איריס
 

avivgr

New member
אני אישית לא בקטע של מכות

אבל אני מוכן לענות לך: 1. את צריכה לעדכן את תוכנת הHotSync שבעזרתה הסנכרון מתבצע. לחצי כאן. 2. את מדברת על כרטיס הפלסטיק שמגיע עם הפאלם? אז אולי הקפיץ נשבר? שווה בדיקה. הכרטיס שקנית נכנס ויוצא חלק? 3. פשוט מאוד שולחים אי מייל לחברה והם ברצון ישלחו לך את הקוד. אביב
 

irisbd

New member
תודה על העזרה

עדכון התוכנה עזר וסכרון סןף סוף הושלם, תודה לגבי סעיף 2 : כן כרטיס הפלסטיק וכן כנראה שהקפיץ נשבר גם כרטיס הגיבוי לא "נתפס". בכל אופן אני מודה לך מאוד על הסיוע בפתרון הבעיה הראשונה.
איריס
 

talpjcohen

New member
avantgo

לגבי השאלה על אוונטגו הנה התשובות (אני מקווה) 1. לגבי הסנכרון את כנראה צריכה לעדכן את גרסת הHOTSYNC שלך, ניתן לעשות זאת באתר של פאלם (אני אחפש את הקישור המדויק ואחזור אליך). 2. לגבי ערוצי וואלה, השארתי הודעה שמסבירה איך עושים את זה באחד מהדפים הקודמים, תחזרי אלי אם את רוצה הסבר נוסף או חוזר. נ.ב יש תוכנה בשם AVANTAGE שמאפשרת להחזיק את אוונטגו על כרטיס הרחבה ועדיין לסנכרן. בהצלחה!!!!!
 
למעלה