mikeys barking
New member
הכה את המדבב ../images/Emo219.gif
**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנשאלת להפעם: כולם ממכירים אותה, בעלת מלא כינויים ועברה בדיוק לחו"ל- מיה!
(miaBaby) וחסר לכם שלא תשתתפו בשאלות!
ודרך אגב- בפעם הבאה אני בוחרת בן (לשם שינוי), אז בנים תראו פעילות ;] ה-ע-ת-ק-ו-ת [דה]:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)
**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנשאלת להפעם: כולם ממכירים אותה, בעלת מלא כינויים ועברה בדיוק לחו"ל- מיה!