הכה את המדבב

mikeys barking

New member
הכה את המדבב ../images/Emo219.gif

**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנשאלת להפעם: כולם ממכירים אותה, בעלת מלא כינויים ועברה בדיוק לחו"ל- מיה!
(miaBaby) וחסר לכם שלא תשתתפו בשאלות!
ודרך אגב- בפעם הבאה אני בוחרת בן (לשם שינוי), אז בנים תראו פעילות ;] ה-ע-ת-ק-ו-ת [דה]:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)

avi 88

New member
מיה-ג'וניפר שלום=]

היי מיה יש לי כמה שאלות... (*) כשהתחלת את הקורס עוד בפגישה הראשונה..הייתה לך הרגשה שאת הולכת לדבב- והרבה בסיימו?! (*)איזו דמות הכי אהבת לדבב? ואיזו ממש לא? (*)יש סצנה ו\או פרק או אפילו דמות שדיבבת ולא היית מרוצה מהתוצאה הסופית ? (*)במידה והייתה ניתנת לך ההזדמנות לדבב דמות מהסדרות עליהן גדלת באיזו היית בוחרת? (*)מי המדבב שאת הכי אוהבת? (*)מי המדבבת שאת הכי אוהבת? (*)מי המודל לחיקוי שלך בתעשיית הדיבוב? (*)מה החלום שלך? ולסיום... (*) איך עד עכשיו בלימודי המשחק בארה"ב?

miaBaby

New member
../images/Emo66.gifמגניב, חזרתי הבייתה מהעבודה

ישר לשאלות..מגניייב... ממצב אבי? כשהתחלת את הקורס עוד בפגישה הראשונה..הייתה לך הרגשה שאת הולכת לדבב- והרבה בסיימו?! האמת שכן, באתי בהרגשה שאם אני עושה את זה אני חייבת להפציץ ולהוכיח שמגיע לי לדבב... וזה מה שקרה:) (*)איזו דמות הכי אהבת לדבב? ואיזו ממש לא? אממ קשה... הכי אהבתי לדבב נראה לי את מק מבית פוסטר לחברים דימיוניים ואת ג'וניפר לי... כי הם הראשיים הקשים והקטלניים שלי. הכי קשה היה לי לדובב את קוסמו מסוניק X כי היא ממש לא בטייפ-קאסט שלי ולקח לי המון זמן להתרגל לקול, זה גם היה התפקיד הגדול הראשון שלי נראה לי... (*)יש סצנה ו\או פרק או אפילו דמות שדיבבת ולא היית מרוצה מהתוצאה הסופית ? ברור, מלא, בערך כל פעם שצריך לשיר באיזו סדרה אני לא מרוצה מהתוצאה כי אני לא זמרת ואין מה לעשות. בפינקי דינקי דו כשהייתי השרקן היה פרק עם שיר, בליטל פוני גם היה לי שיר, וגם בג'וניפר... אז אני מניחה שמשלושתם לא הייתי מרוצה.. (*)במידה והייתה ניתנת לך ההזדמנות לדבב דמות מהסדרות עליהן גדלת באיזו היית בוחרת? (*)מי המדבב שאת הכי אוהבת? יש הרבה, אי אפשר לבחור אחד... (*)מי המדבבת שאת הכי אוהבת? כנ''ל (*)מי המודל לחיקוי שלך בתעשיית הדיבוב? כל מדבב שיודע לעשות יאמבה סוגים של תפקידים ולהעביר אותם טוב. (*)מה החלום שלך? להיות מאושרת ולסיום... (*) איך עד עכשיו בלימודי המשחק בארה"ב? עוד לא התחלתי... אני עוד עובדת על זה... אבל ארה''ב מגניבה XD אבי, ת'מגניב

avi 88

New member
השבוע ראיתי פוסטר...

ואני חייב לומר שהיית פשוט ענקית שם!

miaBaby

New member
תודה, טוב לשמוע :)

סדרה ענקית, כל מי שעבד על זה בארץ השקיע בטירוף... סדרה ענקית

Takuto

New member
__

1.איזה דמויות היית רוצה לדובב? (היקארי! תחזרי לפה בזמן לדובב אותה!@$# מספיק שהם הרסו את פוצ'אמה ויקראו לו פיפלופ ובגלל זה גם ידובבו אותו T_T לא צריך שיהרסו גם את היקארי) 2.איזה פוקימון את הכי אוהבת? (נראה לי שמאנצ' בגלל אותו פרק אבל אני שואל כי אני לא בטוח =X) 3.איזה דמות בפוקימון את הכי אוהבת? זהו XD אה ובכל הזמן שהייתי בלי מחשב חשבתי על משהו: Haruka (השם היפני של מיי) Hikari שמים לב כמה השמות דומים? בדרך כלל האמריקאים לא מתייחסים לדברים כאלה אבל אם הפעם יחליטו כן להתייחס וגם לעשות שם דומה למיי אז אולי יקראו לה באנגלית מיה?! XD אם כן את חייבת לחזור לדובב אותה!!$%@%

miaBaby

New member
אמצע הלילה אצלכם, אחה''צ אצלי :)

.איזה דמויות היית רוצה לדובב? (היקארי! תחזרי לפה בזמן לדובב אותה!@$# מספיק שהם הרסו את פוצ'אמה ויקראו לו פיפלופ ובגלל זה גם ידובבו אותו T_T לא צריך שיהרסו גם את היקארי) חחחח האמת שהכי הייתי רוצה לדבב משהו באנגלית כי זה שונה לגמרי מכל הדיבובים שעושים בארץ ועבודה שונה... לא אכפת לי מה, רק שיהיה בסרט לפני שיש תמונה, טקסט, במאי, טכנאי נטו. 2.איזה פוקימון את הכי אוהבת? (נראה לי שמאנצ' בגלל אותו פרק אבל אני שואל כי אני לא בטוח =X) צ'רמנדר וטוטודייל כי הם חמודים 3.איזה דמות בפוקימון את הכי אוהבת? ג'יימס כי הוא מתחנגל מצחיק זהו XD אה ובכל הזמן שהייתי בלי מחשב חשבתי על משהו: Haruka (השם היפני של מיי) Hikari שמים לב כמה השמות דומים? בדרך כלל האמריקאים לא מתייחסים לדברים כאלה אבל אם הפעם יחליטו כן להתייחס וגם לעשות שם דומה למיי אז אולי יקראו לה באנגלית מיה?! XD אם כן את חייבת לחזור לדובב אותה!!$%@% חחח אם יקראו לה מיה זה יהיה מגניב, ואני אגיד לך מה- אם יתנו לי לדבב אותה פה, אני אדבב אותה גם בארץ ;) הודגש באמצעות מדגישומטיק

מיה, שאלות קטנות P:

1. מה את חושבת על דיבוב באופן כללי? אוהבת את זה ברמה גבוהה יחסית? 2. איך היה לדבב את הדמות הראשית הראשונה שלך? 3. מי היתה הדמות הראשית הראשונה שדיבבת? 4. איזו דמות באופן כללי דיבבת בפעם הראשונה? XD 5. איך היה לדבב את ליזה בפוקימון? ^__________^ 6. איך הרגשת כשעזבת את תחום הדיבוב בארץ אחרי שנה וחצי נפלאות של עשייה? 7. איך הולך לך בארה"ב? P: 8. ממצב? 9. מתי תחזרי? @!#? ביום שעזבת אני הרגשתי שלא רק איבדתי חברה טובה אלא גם תחום הדיבוב איבד מדבבת מוכשרת ומעולה! 10. אם אילו בימאים בארץ עבדת? 11. באילו אולפנים יצא לך לעבוד? 12. יש סדרה שאהבת במיוחד לעבוד בה? 13. האם תנסי להיכנס לתחום הדיבוב גם בארה"ב? 14. האם ביקרת בארה"ב (עד עכשיו) במקומות ממש מדליקים? צייני אלו, אם כן P: 15. כמה זמן לקחה הטיסה לארה"ב? כי שמעתי שזה ממש מטורףףף XDDD לפחות 14 שעות, לא? XP 16. האם ראית בארה"ב עד עכשיו דברים מגניבים של פוקימון שאפשר למצוא רק שם?
17. אם היו נותנים לך לדבב דמות שכבר דובבה בעבר, במי היית בוחרת? 18. איך הגבת כשרק התחלת לדבב? מבחינת רגשות או תחושות וכאלה P: 19. יצא לך לראות אנשים מגניבים\סלבס\בריטני ספירס עם קרחת ב LA? XDDD 20. מתי אוכל לגרור אותך שוב למקדונאלד'ס? XD על השאלה האחרונה חשבתי כי... נחשי מה? אני בדיוק אוכל פה המבורגר ממש שמן XD

miaBaby

New member
../images/Emo215.gifתשובות לרמי

. מה את חושבת על דיבוב באופן כללי? אוהבת את זה ברמה גבוהה יחסית? דיבוב באופן כללי צריך תמיד להעשות ברמה גבוהה, השחקנים, הטכנאיים והבמאים צריכים לתת 100 אחוז אחרת רואים פאקים בתוצאה. ומדבב בישראל באופן כללי צריך לדעת שחשוב להביא תוצאה שהיא מגניבה בדיוק כמו המקור. 2. איך היה לדבב את הדמות הראשית הראשונה שלך? קשה XD כי דיבבתי גם בפוקימון באותו יום 2 פרקים וישר אחרי זה את הדמות... 5 שעות עבודה ועוד היה לי קורס ישר אחרי XD זו גם הייתה דמות מאד עדינה שהיה לי די קשה להכנס לראש שלה. 3. מי היתה הדמות הראשית הראשונה שדיבבת? דורותי באיזו גרסא של הקוסם מארץ עוץ. 4. איזו דמות באופן כללי דיבבת בפעם הראשונה? XD רוברטה הפאנקיסטית בפרק אחד של בראץ... 5. איך היה לדבב את ליזה בפוקימון? ^__________^ קשה XD כי ישר אחרי זה עשיתי דורותי.. וגם הייתי מאוד לחוצה מכמות הרפליקות XD 6. איך הרגשת כשעזבת את תחום הדיבוב בארץ אחרי שנה וחצי נפלאות של עשייה? חחח.. הרגשתי טוב. כי חוויתי את מה שרציתי בדיבוב אחרי הרבה שנים שרק חשבתי על זה. ועכשיו מגניב לנסות משהו חדש לחוות אחרי שהדיבוב היה כ''כ סבבה. 7. איך הולך לך בארה"ב? P: הולך אחלה, עושה חיים. 8. ממצב? הכל פסיידר גבר מה איתך? 9. מתי תחזרי? @!#? ביום שעזבת אני הרגשתי שלא רק איבדתי חברה טובה אלא גם תחום הדיבוב איבד מדבבת מוכשרת ומעולה! חחח.. IM NOT DEAD DUDE.. אני אבוא לבקר בטוח מתישהו... ועד אז אתה תעשה לי סיור באולפנים כי בטח הכל ישתנה... P: 10. אם אילו בימאים בארץ עבדת? אממ... הרבה. אין טעם שאני אחפור עכשיו בזכרון לרשום... אבל אחד אחד היה צחוקים איתם... 11. באילו אולפנים יצא לך לעבוד? נלס, וידאופילם וקובי אשל 12. יש סדרה שאהבת במיוחד לעבוד בה? כל הראשיים שלי.. נהנתי מסוניק אחרי שהתרגלתי לקוסמו נקשרתי אליה,XD, מפינקי דינקי דו כי השרקן הקטן בקושי פותח ת'פה אבל כשהוא פותח אותו הוא כוכב, מג'וניפר כי פשוט נהייתי היא בזמן ההקלטות וכיף להכנס לזה, וממק כי אין דבר יותר מגניב מאשר לדבב ילד מחורפן בסדרה כזו שנונה. 13. האם תנסי להיכנס לתחום הדיבוב גם בארה"ב? מבחינתי יש כמה דברים שכיף לי לעשות ואני מנסה להכנס פה לאחד מהם, לא משנה מה כל עוד זה ישמח אותי, ובטח שגם דיבוב נכנס לקטגוריה הזו. 14. האם ביקרת בארה"ב (עד עכשיו) במקומות ממש מדליקים? צייני אלו, אם כן P: הייתי בוניס ביץ' ובווגאס ובעוד כמה מקומות אבל עזוב הכל, כי הכי סבבה זה פשוט לטייל באיזור פה מסביב לבית... שכונה... 15. כמה זמן לקחה הטיסה לארה"ב? כי שמעתי שזה ממש מטורףףף XDDD לפחות 14 שעות, לא? XP זה פסיכי וזה היה איזה 20 שעות עם העצירות קונקשן והאימיגריישן וכל השטויות האלה... לקח שעות, היה סיוט, האזניים שלי כמעט התפוצצו, הייתי בטראומה שבועיים אחרי. וכרגע אני לא זוכרת חצי ממה שקרה ביממה הזו. 16. האם ראית בארה"ב עד עכשיו דברים מגניבים של פוקימון שאפשר למצוא רק שם? יש סוכריות פוקימון ב99 CENT STORE אם אתה רוצה... 17. אם היו נותנים לך לדבב דמות שכבר דובבה בעבר, במי היית בוחרת? העיניים שלי לעתיד, אז לא עולה לי שומדבר לראש... 18. איך הגבת כשרק התחלת לדבב? מבחינת רגשות או תחושות וכאלה P: כשנכנסתי רציתי לעשות רושם אז ישר התנדבתי להכנס לדבב ראשונה, אח''כ כשנכנסתי שקשקתי מפחד ולא ידעתי לאיזה סרט נכנסתי.. בסוף יצא סוף טוב:) 19. יצא לך לראות אנשים מגניבים\סלבס\בריטני ספירס עם קרחת ב LA? XDDD לא חיפשתי... 20. מתי אוכל לגרור אותך שוב למקדונאלד'ס? XD בוא, יש פה בפינה... על השאלה האחרונה חשבתי כי... נחשי מה? אני בדיוק אוכל פה המבורגר ממש שמן XD חח בתאבון! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eowyn of Rohan

New member
*נדחפת*

מיה!! מה קורה? מתגעגעת? כי אני מתגעגעת בטירוף
היית מתחפשת איתי לבואי(אני בואי את איגי פופ/בריאן סלייד וקורט ווילד) אם היית בארץ? היית באה איתי עם סטלה ועם ענת למקס ברנר ביומולדת? היינו מחליפים משלוחי מנות? היית באה לישון אצלי? (
) מתי תגמלי מסמולוויל? אמרו לי שסופרמן הסרט החדש מסריח.. מה עוד לא שאלתי שאוכל לשאול.. הממ.. טוב לא יודעת. תחזרי.

miaBaby

New member
דנה! מזמן לא דיברנו...עלק

מיה!! דנה!!! מה קורה? פסדר.. מחכה לדוד שלי מתגעגעת? כי אני מתגעגעת בטירוף ברור.. כבר אמרתי לך שכן... מי יעשה לך בלאגן?!?! היית מתחפשת איתי לבואי(אני בואי את איגי פופ/בריאן סלייד וקורט ווילד) אם היית בארץ? הייתי מתחפשת לגרסא נשית של קורט ווילד נראה לי... זה מגניב... למרות שאני שונאת להתחפש.. FOR YOU הייתי עושה את זה כמו שנה שעברה XD היית באה איתי עם סטלה ועם ענת למקס ברנר ביומולדת? אם היה לי ג'ובה היינו מחליפים משלוחי מנות? לא, בשביל מה? היינו פשוט קונות מינצ'וסים לכולם ומתפננים אצל שי היית באה לישון אצלי? () ברור מתי תגמלי מסמולוויל? אמרו לי שסופרמן הסרט החדש מסריח.. הסרט החדש זוועתי.. אין על סמולוויל... וזהו, אין, נגמר.. צפינו בכל הפרקים אז את יכולה להרגע ;) מה עוד לא שאלתי שאוכל לשאול.. הממ.. טוב לא יודעת. תחזרי. לא בא לי לחזור... אבל קפצי לפה!

Eowyn of Rohan

New member
כן מזמן הא?../images/Emo8.gif

שבוע! איך היה עם הדוד? אבל את כבר גירסה נשית של קורט ווילד! לא? אז זה לא להתחפש
.. טוב הייתי מביאה לך את מלחיית הגליטר שהכנת לי והיינו מסיימים עם זה
.. שנה שעברה היה סופר כיף! למרות שרק אחד זיהה מי היינו
יוווווווווו עלה לי רעיון מטורף!! בואי נתחפש פעם לסיריוס ורמוס(שוב חזרתי לזה.. את כבר סיריוס.. ואני קצת רמוס. טוב נו) אבל מתי לגמרי תגמלי מסמולוויל? כולל השירים והאיילנד והדיבורים האינסופיים
(את יודעת שזה בצחוק ולא אכפת לי לשמוע אותך מכורה למשהו כזה טיהי) לקפוץ לשם? צריך כסף כדי לקפוץ.. משכורת צבאית סאקס
. את יודעת שהייתי באה בשניה אם יכולתי
(גם צריך פז"מ שנה ושטויות כאלה. שונאת בירוקרטיה צבאית) אהה ותזכירי לי לספר לך משהו על הצבא..

miaBaby

New member
האמת ש...

איילנדס זו המסעדה היחידה בLA אין בה אוכל מגעיל שבה לך להקיא ת'נשמה אחרי מרוב שמן... אז אין להגמל משם. אבל מסמולוויל זה הכי לא בעייה בעולם, כי רק לך אני עושה סרט מזה כי זה מצחיק ואני יודעת שתשתפי פעולה ותגלגלי עיניים AND I NEED THAT P: האמת שלא הייתי מתחפשת לסיריוס ורמוס מסיבה אחת, שהם פאקינג GAY ואין לי כוח להמרח עלייך XD I SWING THE OTHER WAY AROUND חחחח ותספרי לי משו על הצבא אם נהיה מחוברות באותו זמן, אני הכי הרבה מחוברת כשאצלך שבע וחצי בערב...

qweenDDD

New member
מיה מיו

במה את עובדת עכשיו? את יודעת כמה אנשים מתגעגעים אליך בארץ? (אני עוד סופרת) מה עם הבעיטות לביצים? יצא מזה משהו?

miaBaby

New member
תשובות לשאלות ההזויות של סיגי

- עבדתי בלעשות בלפקח על בניין דירות שהיה בו OPEN HOUSE לכמה ימים. זה נגמר. יש לי עוד כמה דברים אבל לא עבודה קבועה, טוב לי בחאלטורות בינתיים. - יודעת כמה אנשים XD זה כאילו אני מדברת עם בנאדם אחד בטלפון והוא מדווח לי על כל מי שהוא פגש ומתגעגע, חח מדינה קטנה וכולם מכירים את כולם, קשה ... - לא יצא מזה כלום... מסוכן מידי, מה אם יתבעו אותי?

למעלה