הכה את המדבב!

mikeys barking

New member
הכה את המדבב! ../images/Emo203.gif

הנשאלת להפעם היא: סיגי!
(sיגי)
כל חברי הפורום!
למרות שבפעם הקודמת עם אלה זה היה מאוד פעיל וכל הכבוד לכם [הוריי
], אני מצפה מכל אחד ואחד מכם לשאול לפחות 5 שאלות! זה לא בסדר שבתחילת המשחק כולם התלהבו מזה ושאלו המון שאלות ועכשיו אנשים מתעצלים. שכל אחד יפנה שתי דקות מזמנו הקצוב והיקר וישאל 5 שאלות בלבד. אני רוצה להמשיך את הפינה, תעזרו לי
*סטגדיש*:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי הפורום ותפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)

yotam2233

New member
שאלות לסיגי המקסימה

מה שלומך ? איך הגעת לעולם הדיבוב ? לפני כמה שנים החלטת שאת רוצה לדבב ? יש לך במאי/ת מועדף/ת שאת אוהבת לעבוד איתו/ה ? מה המאכל האהוב עלייך ? את אוכלת רק כשר ? יש לך משקפיים ? איפה היית מעדיפה לעבוד בארץ או בחול ? עם מי את הכי אוהבת להיות ? יש לך מודל לחיקויי ? אם כן מי ? מתי אזכה לפגוש אותך ? את באה למפגש D: ? ושאלה אחרונה חביבה :) אצל מי את עושה את החג ? שיהיה חנוכה שמייח וכייף ורק אויישר!!!! מתים עלייך סיגי ^_^

sיגי

New member
יותם הקסם(יש ספר כזה)

שלומי טוב, הדיבוב הוא חלום ישן מאוד שלי וההחלטה לעשות את זה נפלה על השנה הראשונה ללימודי ריפוי בעיסוק באוניברסיטה. חברה אמרה שהיא מדבבת בתומיתות ונתנה לי את הטלפון לאודישן. לרוע המזל כשהגעתי לאודשין בדיוק פרצו שם וגנבו המון דברים אז זה נדחה לכמה שנים טובות... לגבי במאי/במאית - התנסתי עם נורית ויפה ושתיהן מקסימות ומצוינות. אני אוהבת הרבה מאכלים....בעיקר מלוחים אני אוכלת כשר ושומרת על כשרות בבית אין לי משקפיים אם כי זה חלום ילדות שלי וכל פעם אני הולכת לבדוק אולי משהו השתנה אני מעדיפה לעבוד בארץ ולהרוויח כמו בחו"ל אני אוהבת להיות עם הילדים שלי ועם בנזוגי וגם עם המשפחה המורחבת וחברים - אנ י ידידותית לסביבה מודל לחיקוי.....רובין ווילאמס אני לא באה למפגש לצערי כי יש לי השתלמות מקצטעית בת 3 ימים... יש לי חנוכה די מטורף ואני נמצאת בכל מיני מקומות... מתה על החג הזה - נר שני יום הולדת... מתה עליכם חזרה ...

מאיוש33

New member
יאיי סיגי :)

1. מתי עברת קורס? 2. מאז הקורס יצא לך לדבב משהו? 3. איזו דמות היית רוצה לדבב? 4. מיהו המדבב האהוב עלייך? 5. מהו סרט דיסני האהוב עלייך? 6. הממ..אף פעם לא ראיתי אותך אז יש מצב לתמונה? 7. את אישה של בוקר או ערב? 8. מהי הסדרה האהובה עלייך? 9. וניל או שוקו? 10. אם היו נותנים לך 1000000 $ , מה היית עושה איתם? 11. אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה הן היו? [ חוץ מלבקש עוד משאלות D: ] 12. איך קוראים לילדים שלך? 13. עם מי היית מתחלפת ליום אחד? 14. איפה היית רוצה להיות זבוב על הקיר? 15. באיזה ארצות היית בחו"ל? 16. איזה אייקון את הכי אוהבת? 17. את עומדת להיות במפגש הבא? 18. גם את מתרגשת לקראת היציאה של הארי פוטר בעברית? 19. מהו הספר האהוב עלייך? 20. את יודעת שאני מתה עלייך? ב-
מאיה.

sיגי

New member
מאיה הדבורה...(יש דמות כזאת)

1.עברתי קורס לפני שנה וחצי בערך 2.דיבבתי פה ושם דמויות קטנות וחמודות רוצה עוד!!!!!!! 3.הייתי רוצה לדבב הרבה דמויות קטנות ושוליות אבל מגוונות כדי להשתמש ביכולות משחק שונות 4.רובין ווילאמס ודרור קרן 5.ממממ....לילו וסטיץ', מלך האריות, אלאדין 6.תמונה יש איפה שהוא בפורום 7.אני ממש של ערב לילה 8.חברים וסיינפלד ברמת התמכרות 9.שוקו וניל 10.נוסעת מסביב לעולם 11. בריאות (כמה נדוש), אולפן הקלטות משלי ולאכול כמה שבא לי בלי להשמין 12. אור, רעות ואיתי 13. 14. הייתי רוצה להיות זבוב בנ.ל.ס כשמחליטים את מי להזמין לדבב 15. בניו זילנד, תאילנד, טורקיה,יוון, צרפת, גרמניה 16. כל האוכל והחיות
וכו' 17. לא לצערי.... ראי תשובה אצל יותם 18. בטח! קראתי את כל הסדרה ואסור לדבר איתי על זה לפני שאני רובצת עם הספר האחרון...ומסיימת אותו תוך יומיים 19.יש הרבה אני בעיקר אוהבת מאיר שלו לילדים ולמבוגרים וכמובן את הארי 20. לא, עכשיו אני יודעת תודה

sיגי

New member
שכחתי לענות על 13

הייתי מתחלפת ליום צילומים אחד עם אחת מבנות חברים...יש עדיפות לפיבי

MorraniChan

New member
סיגי! D:

גם בר פה אז השאלון בשם שתינו P: מתי עברת קורס? מי הדריכה אותך? באילו סדרות דיבבת מאז? מי המדבב האהוב עלייך? מי המדבבת האהובה עלייך? איזה דמות היית רוצה לדבב [שכבר דיבבו]? מה הילדים שלך חושבים על זה שאת מדבבת מאגניבה? P: *** מה את הכי אוהבת לאכול? אילו סוגי מוסיקה את שומעת? כמה שפות את יודעת? תוכנית הטלויזיה אהובה? מה התחביבים שלך [חוץ מדיבוב]? יש לך אובססיה למשהו? מקוות שנהנת

sיגי

New member
מורן ובר החמודות!

עברתי קורס לפני שנה וחצי בהדרכת נורית בנאו קורן המדהימה. דיבבתי בכל מיני דברים קצת בעמי ותמי, שילגיה, ישנים כאלה...ממש קולות רקע וגם את הסגרה הזו ששכחתי איך קוראים לה והייתי ג'יגנטה וגם בבובובו, קצת קולות רקע המדבבת האהובה עלי היא מיה, ראיתי אותה צומחת ועולה ופורחת ואני מתה עליה הייתי רוצה להיות קינג די די די דמות גברית מאוד אבל מטורפת לחלוטין הילדים שלי מאוד מתלהבים מזה.... אני אוהבת לאכול המון דברים בעיקר מלוחים אני שומעת כל מיני - אהוד בנאי, ברוס ספרינגסטין, קווין, בילי ג'ואל, רותי נבון, אפילו את הדיסק הראשון של שרית חדד יש לי. שלמה ארצי בקיצור כל מיני - לכל מצב רוח יש את ערמת הדיסקים שלו אני יודעת טוב אנגלית ועברית, מסתדרת אם חייבים בצרפתית (5 יחידות בתיכון) ומבינה קצת לדינו (שפת ההורים שלי) תכנית אהובה סיינפלד וחברים תחביבים - לשיר עד רמת הפדיחות לילדים, לכתוב (סיפורים, שירים גם שטוטיים כאלה), לבשל ולהתנסות בכל מיני סגנונות וכל מה שקשור ליצירה - קשור גם למקצוע שלי אובססיה - לא חושבת או יותר נכון מקווה שלא מאוד נהנתי זה עשה לי מצב רוח מרומם1 תודה

shirpan

New member
שאלות

מה המילה שאת הכי אוהבת? מה המילה שאצ הכי שונאת? מה רצית להיות כשהיית ילדה? מה היית רוצה להיות עכשיו שאת לא? מה מפחיד אותך? מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגן עדן?

sיגי

New member
שיררררררRRRRRR

הכי אוהבת את המילה - יש הרבה מילים שנעים להגיד: משמושים, קלבוש, אושר, אהוביקו מילה ששונאת - צמד מילים "בא לי" רק שומעת את זה מהילדים ואני נהיית
הייתי רוצה להופיע בערוץ הופ בתכנית שלי, הייתי רוצה להוציא לאור ספר שמתבשל אצלי הרבה זמן, לשיר קולות רקע בדיסק של מישהו מפחיד אותי תאונות דרכים 1. " הקדמת בכמה שנים תחזרי חזרה" 2." הגעת בדיוק בזמן! יש לך תפקיד ראשי במחזמר שכתב אפריים קישון, מביים יוסי בנאי ומשתתפים בו שייקה אופיר, פולי ודודו דותן. את הלחנים והשירים כתבו נעמי שמר, אהוד מנור ועוזי חיטמן - יאללה לחזרות" תודה על השאלות המעניינות

ellapr41

New member
הו סיגי!! ../images/Emo13.gif

קודם כל, מה שלומך? את אוהבת משחקי מחשב? איזה? המדפסת שלך פועלת? יש לך חיית מחמד? כמה טלוויזיות יש לך בבית? ומחשבים? מתי הפעם האחרונה שלקחת ספר המסיפריה? מה הספר האחרון שקראת? באיזה מדינות בעולם ביקרת? מה הכי אהבת מהן? ועכשיו שאלות או או (כי מסיבה לא ברורה אני לא מצליחה להרכיב שאלות שלמות..
) כלבים או חתולים? טושים או עפרונות צבעוניים? תרנגול או תרנגולת? בובות או פסלים? מים או מיץ? אוזני המן או ספוגניות? לילה או יום? טיסה או נסיעה? אממ זהו לעכשיו.. אני לא יודעת לאן נעלמה המקוריות שלי
מקווה שנהינת לענות!

sיגי

New member
אלה!!

שלומי טוב, תודה. אני מאוד אוהבת משחקי מחשב בעיקר הרפתקאות וחשיבה המדפסת שלי פועלת טפו טפו טפו יש לי כלבה (מותק) ודג (קוסקוס) יש לי 2 טלוויזיות בבית אחת לא ממש עובדת... 2 מחשבים אחד לעבודה ואחד לילדים לקחתי ספר לפני חודש בערך ואני קוראת ספר מקסים שנקרא "תשמע סיפור" ביקרתי בניו זילנד, תאילנד, צרפת יוון טורקיה וגרמניה הכי הכי ניוזילנד! גם וגם
עפרונות צבעוניים יותר נעימים לי בעין תרנגולת לביצים בובות רכות ונעימות רצוי פרוותיות מים לבריאות ומיץ לטעם טיסה למרות שאני מפחדת המקוריות לא נעלמה יופי של שאלות תודה!

שאלות! הרבההההה

למה את מכורה?! מה אכלת היום לארוחת הבוקר? מה הארוחה המושלמת לדעתך? איפה הכי ההית רוצה להיות עכשיו? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אם היית צריכה להתחלף עם מישהו/י ליום אחד, מי זה היה?? אם היית צריכה להתחלף עם מישהו לתמיד, מי זה היה?מה השעה האהובה עלייך ביום?? אם היית יכולה לעשות משהו [ שאת לא טובה בו] בצורה מושלמת, מה זה היה? אם היית חיבבת לגור בארץ אחרת, איפה זה היה? מה התכונה הכי רעה שלך? מה התכונה הכי טובה שלך? את אוהבת הארי פוטר? מה הסרט/ים האהוב/ים עליך? מה הספר/ים האהוב/ים עלייך? מה השיר/ סוג מוזיקה האהוב עלייך? מה מעצבן אותך? מה מצחיק אותך? אם היית יכולה להשתתף בסרט כלשהו [בתור שחקנית] איזה סרט זה היה? אם היית יכולה להשתתף בסרט כלשהו [בתור מדובבת] איזה סרט זה היה? את אוהבת קרמבו? את אוהבת את ג'וני דפ? מה עדיף- ים או בריכה? איזה עונה בשנה את הכי אוהבת? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת?

sיגי

New member
יעלולה בלבולה כמה שאלות!

1.מכורה לריח של הילדים שלי - עוד מעט זה יעלם כשהם יתבגרו ויתחילו להסריח...... 2.עוגיות אוראו 3.קודם כל שיהין בה 3 מנות - מרק בחורף סלטים כייפים שאפשר לנשנש עם לחם חם, כל מה שיש בו תפוחי אדמה, בבשרית כבדים על האש בחלבית פסטה וחייב קינוח - כרגע אני בהדלקות על וואפל בלגי 4. הייתי רוצה להיות בפוקט תאילנד (בלי צונאמי בבקשה) 5. הייתי רוצה להיות עם בנזוגי 6. כבר נשאלתי וכייף שאני יכולה לענות שוב כי בא לי משהו אחר - הייתי מתחלפת עם איליין בסיינפלד 7.לא הייתי רוצה להתחלף לתמיד 8.שעות הלילה כשאני לבד ויש שקט 9. לדבב ולשיר 10. בניו זילנד 11. לא יודעת אם הכי רעה אבל לפעמים אין לי מעצורים לפה 12. אני יכולה להסתדר כמעט בכל מקום (לא באזקבן) 13. מאוד אוהבת! 14.שיער, גריז, צ'רלי והשוקולדה (וג'וני דפ), שוקולד(שוב ג'וני דפ), אישה יפה, כשהארי פגש את סאלי, ביקור התזמורת, הקוסם מארץ עוץ, צלילי המוסיקה 15. ספרי מתח, ספרים שיש בהם עלילה מרתקת ואי אפשר לעצור גם אם חייבים - מאיר שלו, הרלן קובן, כל מיני 16.כל סוגי המוסיקה באים בחשבון חוץ מטראנס 17. אלימות מילולית ופיזית 18.קשה להצחיק אותי אבל סינפלד וחברים, הילדים שלי, ואני מאוד אוהבת לצחוק אם מישהו יכול להצחיק אותי אנא שיבוא בא לי שיכאב לי בלחיים מרוב צחוק 19.הייתי רוצה להשתתף בסרט בו הייתי צריכה לגלם מספר דמויות גם מטורפות וגם ראליסטיות 19.כנ"ל 20.מתה על קרמבו - מוקה 21. איזה קטע עם ג'וני דפ, לא קראתי את השאלות קודם אבל כן ציינתי אותו בתור אהוב 22.גם וגם ים בגלל החול והרוגע ובריכה כדי לשחות 23.אוהבת אביב למרות האפצ'י של האלרגיה 24.זה בעיה כי יש לי שני בנים אור ואיתי ובת רעות ורני אוהבת מאוד את השמות שלהם תודה על השאלות!

miaBaby

New member
sigGGGi

יאיי את! 1. ממצב? 2. מה חלק מהתחביבים שלך חוצמה דיבוב? 3. מה מרגיע אותך? 4. מה נותן לך כוח? 5. מה גורם לך להרגיש רע? 6. מה מעצבן אותך? 7. מה משמח אותך? 8. רואה טלויזיה? אם כן, מה? 9. ספר טוב שקראת לאחרונה? 10. ילדה לנצח? מה הדבר הכי ילדותי שעשית לאחרונה? 11. איזה מקום הכי היית רוצה לראות בעולם? 12. את מי הכי היית רוצה לפגוש עכשיו? 12. ספרי משהו מצחיק... 13. בגלל שאני ואת, WE GO WAY BACK, ועשינו קורס ביחד... הרשי לי לשאול: מה השיעור שהכי זכור לך ושנהנת בו? ולמה? 14. מה גורם לך להיות גאה בעצמך? 15. מה היית רוצה לשפר בעצמך? 16. תני שלושה תכונות שאת אוהבת באנשים: 17. ובעצמך.... 18. משהו שהיית רוצה שיהיה לך אומץ לעשות אבל אין לך? 19. מוזיקה אהובה: 20. אם היה לך את הכוח לשנות משהו בעולם, מה זה היה? (כן שאלה כבדה אבל רציתי לעורר מחשבה!!!) את נשמה :) מתה עלייך

sיגי

New member
היי בונבונה!

1. הכל תקין 2. בישול לשיר, לכתוב (כבר כתבתי קודם .....את יכולה לקרוא שם) 3.מרגיע אותי לשכב בערסל ולקרוא או לבהות 4.אהבה נותנת לי כוח, והרגשת סיפוק ממה שאני עושה והילדים שלי 5. הרגשה שאני מבזבזת את כישוריי......
6.מעצבן אותי (הרבה דברים תקראי למעלה אבל אני תמיד יכולה להוסיף עוד) שמזלזלים באנשים, ביכולות שלהם 7. חיבוק ונשיקה מהילדים, סרט/ספר טוב, הופעה/הצגה טובה, יום חופשי לא צפוי שופינגגגגגגג 8. כן רואה, סיינפלד וחברים (שוב) תכניות בישול, ערוץ 8 והחיים הטובים 9. תשמע סיפור של חורחה בוקאי 10.שיחקתי בבצק עם ילד אחד לפני שעה - אבל זה בעבודה... שיחקתי קלאס עם הילדים ולא נתתי להם לנצח! 11. ניו ניורק 12. אותך......ועוד שלושה חברים שנעלמו לי בדרך...(אני מאמינה שדרכנו יצטלבו שוב) 13. כל שיעור שנורית היתה עושה לנו פסיכודרמה וכמובן השיעור שבו עשיתי קינג די די די כי הרגשתי שאני מצליחה להגיע לדמות ולהיפתח ולעבוד נכון 14. פידבקים ממקום העבודה שלי ומילדים שאני עובדת איתם, וכשהילדים שלי אומרים לי שהם אוהבים אותי סתם פתאום. כשאני מצליחה להגיע למשהו שסימנתי אותו. 15. את הפה הגדול לסתום קצת כשצריך 16. יושר, יכולת נתינה כנה ואמיתית בלי לצפות למשהו בחזרה, והומור 17. חוש הומור מפותח, יכולת להסתדר במצבים חברתיים, יכולת אלתור טובה להפליא 18. באנג'י 19. כל מיני סוגים מיה תקראי למעלה 20. שאנשים יוכלו לחיות אחד עם השני בלי לריב על דברים שלכל אחד יהיה את הספייס שלו בלי לכבוש ולפלוש. וגם לבטל את המושג שלי, שלכל אחד תהיה גישה להכל בלי רכושנות יתר על המידה. אני מתה עליך בחזרה יפתי!

sיגי

New member
איזו הפתעעה! פתאום התעוררתי....../images/Emo199.gif

אני אנסה לענות על הכל בהקדם!

למעלה