הכה את הגולש

AndreaCorr ©

New member
הכה את הגולש ../images/Emo88.gif

מה עושים? כל מספר ימים יבחר גולש חדש מהפורום, ואנחנו נשרשר אליו שאלות. השאלות יכולות להיות סתמיות ויכולות להיות גם אישיות, אבל הגולש ישמור לעצמו את הזכות לא לענות על כל שאלה שלא תראה לו במקום. מומלץ לשאול הרבה שאלות ושתשתפו פעולה, כדי שהשרשורים יהיו מעניינים ופורים! הגולשת הנבחרת לשבוע הזה היא RaInYaEl אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלותיכם. שימו
- שאלות בעלת תוכן מעליב או בוטה ימחקו. בהצלחה

K e R e N18

New member
אההה למה אפ'חד לא שואל שאלות?

יעל! מעניינים? משלומך? הכל פסדר? מה עשית היום? מה את עושה מחר? איך החופש עד עכשיו? בעד או נגד: תלבושת אחידה- המבורגר- במבה אדומה-[איכס
] חצילים- ערוץ 24- לק שחור- לק אדום- טוב,זהו להיום
יום נפלא שיהיה לך!

RaInYaEl

New member
הו

יעל! קרן! מעניינים? העניינים טובים. משלומך? טוב, מה איתך? הכל פסדר? הכל מצויין אפילו מה עשית היום?הייתי בנתניה ואז בקופת חולים בפולג ואז עם חברות ואז שבתי הביתה.. ועכשיו אני מחכה שיניחו לי ויתנו לי ללכת לישון מה את עושה מחר?קודם כל ישנה עד מאוחר, אח"כ אני הולכת לאיכילוב, בת דודה שלי ילדה תינוק!!!!!!111 איך החופש עד עכשיו?מתיש
מה שמצחיק שאני לא עושה כלום. בעד או נגד:בעיקרון בעד
תלבושת אחידה-תראי, זה נושא בעייתי, אין לי דעה מגובשת בעניין. מצד אחד בנות שבאות כאילו למסיבה לבצפר זה לא לעניין. וגם הקטע, שיש כאלה שיכולים להרשות לעצמם בגדים יקרים וכאלה שלא וזה יוצר בערך מעמד אחיד. מצד שני זה מבטל ייחודיות ודיעה אישית. לא יודעת
. שורה תחתונה בגד [בעד+נגד] המבורגר-פעם בחודשיים חודשיים זה סבבה, מקרויאל עם תפוזים ופוטטו. תודה. בעד. במבה אדומה-[איכס] חייבים להרוג את מי שהמציא את זה ובייחוד את מי שאוכל את זה. כ"כ נגד. חצילים- תלוי איך ושל מי, לפעמים. בעד. ערוץ 24- מעולה למוזיקה הישראל ולי. כ"כ בעד. לק שחור- היה נחמד עד שזה הפך לטרנד של פריקים /m\. בעד. לק אדום- לא. אדום-בורדו-כהה. כן. טוב,זהו להיום יום נפלא שיהיה לך! תבורכי.

gilgula

New member
../images/Emo39.gif קצת שאלות לפני השינה ../images/Emo13.gif

מה המצב? הכל טוב? בת כמה את? מתי יש לך יומולדת? איזה צבע את הכי אוהבת? מכנס קצר \ ארוך? מגף או סנדל? מה השעה עכשיו? יש לך חבר? היה לך פעם? איזה מקצוע הכי אהבת ללמוד בבצפר? יש לך רישיון? מה צבע השיער שלך? טבעי או צבוע? את יודעת לרכב על אופניים? איזה מידה את בנעליים? את מאמינה באסטרולוגיה? וב- ה'? חלק מהחבר'ה שלך התגייסו כבר? אם כן- כמה? מי הזמר שאת הכי אוהבת? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה ספר קראת לאחרונה? איזה סרט ראית לאחרונה? עם מי דיברת בטלפון פעם אחרונה? יש לך אחים? כמה? בני כמה? דיסקים- צרוב או אמיתי? היית בפולין? היית בחו"ל? כמה פעמים? כמה קיבלת בבגרות האחרונה במתמטיקה? באיזה שעה את כמה בדר"כ בבוקר? את עובדת? אם כן- איפה? אם לא- היית רוצה לעבוד? איזה משחק מהילדות את הכי אוהבת? איזה משחק קופסא את הכי אוהבת? איזה משחק קלפים את הכי אוהבת? MP3 או IPOD ? וידיאו או DVD? שחור או לבן? את ילדה של יום או לילה? שאני אמשיך או אסיים? חח לילה טוב

RaInYaEl

New member
שללההה לה להההה לה

מה המצב? וואלה הכל טוב, מה איתך.. הכל טוב?בהחלט. בת כמה את? 17 מתי יש לך יומולדת?30.8 איזה צבע את הכי אוהבת? כחול מכנס קצר \ ארוך? ארוך או שלושת רבעי מגף או סנדל? סנדל אבל עדיף יחפה. מה השעה עכשיו? 10:54 למה אנשים מצלצלים אלינו נהביתה? הם לא הבינו שלא עונים? למה להעיר אותי? ]; יש לך חבר? כן היה לך פעם? כן איזה מקצוע הכי אהבת ללמוד בבצפר? אממ תולדות המחששה.. סתם, לא היה לי כ"כ מקצוע אהוב. יש לך רישיון? כן מה צבע השיער שלך? חצי שחור חצי בלונדיני. טבעי או צבוע? צבוע. [למרות שהשחור די דהה (מי אמר שאי אפשר להיפטר משחור) אז אני מתקרבת לצבע הטבעי] את יודעת לרכב על אופניים? כן איזה מידה את בנעליים? 41 [אני גבוהה מה ):] את מאמינה באסטרולוגיה? מזמן לא. וב- ה'? כן חלק מהחבר'ה שלך התגייסו כבר? כן
אם כן- כמה? יותר מדי
מי הזמר שאת הכי אוהבת? אין לי אחד כזה, זה נורא משתנה.. בעיקר עברי, אביב ובן ארצי. איזה שיר את הכי אוהבת? כרגע? החידוש של iris איזה ספר קראת לאחרונה? התמימים של הרלן קובן איזה סרט ראית לאחרונה? אפקט הרעם. עם מי דיברת בטלפון פעם אחרונה? עם הרופא של אבא שחיפש אותו והעיר אותי |: יש לך אחים? כן
כמה? 2 בני כמה? אחד עוד כמה ימים 23 והשני בן 23 דיסקים- צרוב או אמיתי? צרובים [ביזבוז כסף], להקות ישראליות שאני באמת מעריכה אני יקנה אמיתי. היית בפולין? לא
היית בחו"ל? כן כמה פעמים? 5 או 6 אם מחשיבים את סיני אז 10 כמה קיבלת בבגרות האחרונה במתמטיקה? נראה לי 90 באיזה שעה את כמה בדר"כ בבוקר? אממ 14:00 את עובדת? רק על אבא
אם כן- איפה? אצל אבא. אם לא- היית רוצה לעבוד?לא [; (סתם לא יודעת, לא אוהבת לעבוד, יותר פשוט לקחת מההורים מצד שני זה לא משהו) איזה משחק מהילדות את הכי אוהבת? אממ פאזל? איזה משחק קופסא את הכי אוהבת? רמיקוב איזה משחק קלפים את הכי אוהבת? טאקי MP3 או IPOD ?IPOD משום מה הו איודע גם לסדר ת'בעיות של עצמו. וידיאו או DVD? DVD הרבה יותר כיף ולא מסורבל וזה בדרך כלל בא עם מערכת קולנוע ביתית שזה שוס שחור או לבן? לבן את ילדה של יום או לילה? לילה שאני אמשיך או אסיים? תמשיכיייייייייייייי חח לילה טוב בוקר טוב :S

לומינגו

New member
יעל!

טוב, עכשיו לסבב השאלות שלי:
אם היית יכולה לאמץ חיה, איזה חיה היית מאמצת?
יש לך אחים/אחיות?
יש מצב לתפוס אותך בחולצה בצבע צהוב זוהר ברחוב?
עם מה את תמיד יוצאת מהבית?
ניו יורק או תל אביב?
ג'וני דפ או אורלנדו בלום?
עוגת גבינה או עוגת שוקולד?
מה היה הרגע הכי מאושר בחיים שלך?
מה השם הכי יפה לבן?
כשתהיי גדולה את רוצה להיות...? ונכון שנהנת לענות לי על כל השאלות(זהירות- יש כאן רק תשובה נכונה אחת!)? שיהיה לך יום מושי מושלם

RaInYaEl

New member
קולולולולוווווו

טוב, עכשיו לסבב השאלות שלי: קדימה. אם היית יכולה לאמץ חיה, איזה חיה היית מאמצת? אממ יש לי חתולים וכלבים, דגים לא אוהבים אותי, חמוסים הסריחו אותי, אוגרים רצחו אחד ת'שני, שפנים ושרקנים שיחררתי לטבע שהייתי קטנה.. ככה שלא נשארו לי הרבה ברירות אבל נורא בא לי להביא לבית של אבא, גור חתולים מגזע מסויים ושני גורי כלבים מגזע מסוים: החתול אנגורה, וכלב אני רוצה צ'יוואוה מעורבת בפינצ'ר ורועה גרמני מעורבב בהאסקי. יש לך אחים/אחיות? כן 2 אחים גדולים. יש מצב לתפוס אותך בחולצה בצבע צהוב זוהר ברחוב? לא נראה לי עם מה את תמיד יוצאת מהבית? התיק שלי.. שיש בו, משקפיים ליום וללילה, ליפגלוס, עיפרון שחור, מסטקים, כסף, סיגריות, מצית וארנק. ניו יורק או תל אביב? לא הייתי בניו יורק למרות שזה ה-חלום שלי אבל אין כמו הארץ. אז תל אביב. ג'וני דפ או אורלנדו בלום? אם אני יגיד שאין לי שמץ איך שניהם נראים מה תגידי? [ראיתי אותם אבל אני לא זוכרת]. אושרי הכי שווה
עוגת גבינה או עוגת שוקולד? אממ התקלה, אני לא אוהבת ת'עוגות גבינה האפויות ואני לא מתה על עוגות אפויות כל כך [חוץ מסופלה] אז עוגת גבינה קרה. מה היה הרגע הכי מאושר בחיים שלך? וואלה היו הרבה כאלה, אבל אני חושבת היום שעברתי טסט זה היה היום המאושר בחיי... בעצם השבועיים. מה השם הכי יפה לבן? אממ דקל כשתהיי גדולה את רוצה להיות...? מעצבת ונכון שנהנת לענות לי על כל השאלות(זהירות- יש כאן רק תשובה נכונה אחת!)? באאא-רור שיהיה לך יום מושי מושלם תודה גם לך [[;

לומינגו

New member
../images/Emo13.gif איזה חומד את!

כמעט ועמדתי להציע לך נישואים....עד שראיתי שאת מעדיפה את אושרי על ג'וני. אבל טוב,נו....נסלח לך :]

RaInYaEl

New member
חחח שיט תמחקי את מה שאמרתי על אושרי

סתם אין על אושרי שלי

RaInYaEl

New member
אני רוצה עוד שאלות

קפיץץץץץץץץץץ קפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה