הכדורסל מת

הכדורסל מת

ימים קשים עוברים על חובבי הכדורסל. הליגות בכל העולם הסתיימו ואילו הכדורגל נמצא ברגע הגדול ביותר שלו. אני אישית פריק גם של כדורגל (היום נולדה לנו מועמדת חדשה לתואר- אנגליה- איזה משחק!) אבל עדיין חסר לי המשחק עם הכדור הכתום (או הצהוב). את דעתי על מכבי ומה שהיא עושה לליגה כבר כתבתי אבל מכיוון ששום דבר לא ישתנה נשאר רק להתחיל לדבר על העונה הקרובה של הצהובים. כפי הנראה האפמן, נדב ופארקר לא יחזרו ולכן שכחנו מהם (לא באמת שכחנו, הרי לעולם לא נשכח אותם). דבר ראשון מקדונלנד- לדעתי אין ספק שצריך להשאיר אותו. מדובר באחד הרכזים הטובים באירופה, מנהיד אמיתי, איש מיוחד. לא מאמין שבכסף שהוא יקבל ימצאו מישהו טוב ממנו. הסגל הישראלי ישאר אותו דבר מן הסתם, לא חושב שיש ישראלי ברמה מתאימה כרגע להגיע למכבי. מתוך הסגל הזה אין ספק שספר יעלה מדרגה ויקבל יותר דקות. הוא חייב לשפר את הקליעה מבחוץ שתהיה יציבה שוב. מספיק לנו שלף אחד. גם הלפרין יקבל יותר דקות. אין ספק שמדובר בכישרון אבל אני עדיין לא שותף להתלהבות הכללית. קודם שיקרע את הנעליים הראשונות שלו וישחק טיפה ברמות הגבוהות ואז נדע האם יש לנו קטש חדש. בנוגע לבשוק: הטורקי אמור לשחק הרבה יותר. אני חושב שזו עלולה להיות בעיה. אומנם בשוק הוא סנטר טוב, ריבואנדר ענק וחוסם טוב אבל איפה הוא ואיפה האפמן. אני חושש שאנחנו עוד נתגעגע לנייט למרו הזלזול הקשה בו העונה. לדעתי מכבי לא יכולה לסמוך על בשוק (גם בגלל נטייתו לעבירות) וצריכה להביא סנטר לצידו. דרובניאק הוא השם הראשון שקופץ לי לראש אבל כל סוס חזק שישמור וירביץ יספק אותי (אולי קומג´יס עוד פנוי). וויצ´יץ הוא פוטנציאל גדול אבל לא בתור סנטר. אלוהים יודע איפה נמצא תחליף לפארקר אבל אני סומך על בלאט. בזה הוא הטוב באירופה. לדעתי שלף אמור להיות הנפגע העיקרי העונה ואמור להפוך לאופציה רביעית בעמדה מס 4. שתי הערות אחרונות- 1. אנחנו באמת צריכים את הליגה האדריאטית? למה? 2. לראות את רונלאדו מלהטט ביפן זה כיף אדיר שרק לראות את קטש חוזר להקפיץ כדור יעלה עליו. יאללה עודד מחכים לך. תגיבו!!! אחרת הפורום ימות בחודשים הקרובים.

עטלף77

New member
שמח שמתפתח דיון סופסוף ../images/Emo13.gif

לא יודע למה אבל לי יש הרגשה שפארקר ישאר עוד עונה אחת. אני לא מבסס את זה על שום מידע או שמועה - רגש בלבד. זה בטוח שנדב פורש? או שהוא נשאר לעוד עונה על הספסל? או עובר לרמת השרון? לדעתי מכבי שנה הבאה תלויה בבלאט. אני מאמין שהוא ימצא שחקנים באמה גבוהה כמו שהוא יודע אבל השאלה היא האם הוא יצליח להכניס להם רעב והנאה כמו שהיו למכבי של פיני לבלאט. כמו שאני רואה את זה הסגל של מכבי שנה הבאה הולך להיות פחות טוב (בלי אריאל ונייט) אבל מאמן כמו בלאט יכול להוציא מים מהסלע.

delvecchio

New member
ה"מונדובאסקט"

האם ארה"ב שולחת עוד נבחרת חלומות? לא שמעתי שנבחרת כזו מתארגנת בכלל...

הם שולחים את כל הסופרסטארים הצעירים

כמו אנדרה מילר ברון דיויס ג´רמיין אוניל וכו...

עידו17

New member
סגל נבחרת ארה"ב

הנה סגל הנבחרת האמריקאית לאליפות העולם שתיפתח באוגוסט: גארדים - אנדריי מילר, ג´ייסון קיד, רג´י מילר, ריי אלן, מייקל פינלי, ג´יי וויליאמס (נציג מכללות). פורוורדים - שון מאריון, פול פירס, אלטון בראנד, ג´רמיין או´ניל סנטרים - אנטוניו דייויס, בן וואלאס, רייף לה-פרנץ מאמן - ג´ורג´ קארל

למעלה