לא תמיד!!!!!!!!!!
ש שוקולד לבן1 New member 5/10/03 #19 כן... כמו הבעל החרדי שיכול להרשות לעצמו שאשתו תשלם עבורו.. אני חושבת שמי שלא יכול לשלם, שלא יזמין. אם שאר החבר'ה רוצים להזמין אותם, אז בכייף, אבל להזמין חופשי חופשי ובסוף להתחמק ולצפות שמישהו אחר כבר יתרום זה סתם גועלי.
כן... כמו הבעל החרדי שיכול להרשות לעצמו שאשתו תשלם עבורו.. אני חושבת שמי שלא יכול לשלם, שלא יזמין. אם שאר החבר'ה רוצים להזמין אותם, אז בכייף, אבל להזמין חופשי חופשי ובסוף להתחמק ולצפות שמישהו אחר כבר יתרום זה סתם גועלי.
ע עדישי56 New member 5/10/03 #16 אצלי בחבר'ה תמיד יש את ה2 הקבועים שאוכלים חינם, והשניים הקבועים שמשלמים על כולם. ואפילו יצא חרוז, מה טוב.
אצלי בחבר'ה תמיד יש את ה2 הקבועים שאוכלים חינם, והשניים הקבועים שמשלמים על כולם. ואפילו יצא חרוז, מה טוב.
ה האיש האחרון New member 5/10/03 #20 פתרון! אני חושב שכדאי שלכל הזמנה יצרפו את שם המזמין וכך כשמגיע החשבון נדע מי הזמין וכמה הוא צריך לשלם.
פתרון! אני חושב שכדאי שלכל הזמנה יצרפו את שם המזמין וכך כשמגיע החשבון נדע מי הזמין וכמה הוא צריך לשלם.
י יעלוש2 New member 7/10/03 #23 עדין לא יצאתם מעולם הישיבות אתם תמיד צריכים שישגיחו עליכם?? מעניין תמיד שאני אוספת כסף ומזיכרה לכולכם כמו שוטרת אני נישארת עוד עם כסף לטיפ אז לבד אתם לא יכולים להיסתדר???
עדין לא יצאתם מעולם הישיבות אתם תמיד צריכים שישגיחו עליכם?? מעניין תמיד שאני אוספת כסף ומזיכרה לכולכם כמו שוטרת אני נישארת עוד עם כסף לטיפ אז לבד אתם לא יכולים להיסתדר???