הכבוי - תודה

הכבוי - תודה ../images/Emo45.gif

תודה על הסקיצה למפלגת "ייִדישלאֶנד". אני אישית מעדיף את הסגנון המודרני. כאן תוכל לראות מה שאני עשיתי בוורד!

הכבוי

New member
נחמד, כמה הערות:

1: מה הסלוגן שלכם אומר בעברית? אתה תמיד 2: מה ה-י´ הזאת למעלה? זה נראה כמו גרש. לי לקח זמן עד שקלטתי מה זה... 3: תנסה רקע. הסטיקר נראה קצת בודד ומיותם ומסכן בלי רקע. 4: הלוגו קצת קטן, לא רואים אותו מרחוק, והוא לא כל כך מזמין קריאה ככה. 5: לא הבנתי איך לקחת את זה לכיוון של סגנון מודרני. באופן כללי - נחמד, טעון מקצה שיפורים.

הכבוי

New member
4: לוגו = סלוגן.

אגב, הצצתי בעבודות שלך בפורום יידיש. הכי טובה, לדעתי היה הסטיקר השחור, שבאמת משך את העין, אבל מצד שני, הצבעים העבירו מין פחד היצ´קוקי שכזה...

אין לי מושג איך עושים רקעים

אין לי שום תוכנה גרפית. עשיתי את העבודות על תוכנת וורד. היו"ד הגבוה מצביע על עליונות השפה היידית וגם על עוצמה מסוימת. הסלוגן אומר: ייִדישלאַנד - כי כבר הגיע הזמן. ביידי זה נשמע ממש טוב

הכבוי

New member
הממ... עצמה ועליונות משיגים בד"כ

על ידי הדגשה, קו תחתי, צבעי אדום - צהוב - שחור (ראה סטיקרים של שרון ושל הימין הקיצוני משנים עברו), סממנים ויזואליים של כוח כגון יד מאוגרפת (כמו בעבודה שלי שהוספתי ואשמח לשמוע עליה תגובות וביקורת). ה-י´ נראית כמו גרש, והיא לא שונה משאר האותיות. אם אתה רוצה לשמור אותה תוריד אותה מעט, ואולי תבדיל אותה בצבע או בהדגשה מסוימת. וכן, יש לך תכנה גראפית מצויינת. הצייר של ווינדוס, שעד כמה שהוא נראה עלוב, הוא מצויין להתחלה, ועד לפני שנתיים בערך (גיל 14) השתמשתי רק בו.

למעלה