הכאפה המצלצלת - הקליפ

parnar

New member
הכאפה המצלצלת - הקליפ

היה את הקליפ של הכאפה ב20:30 והוא מאוד מצחיק. רואים אותם עושים שטויות באולפן, וקטעי וידאו של הופעות ישנות וחדשות של הדגים, קליפ מאוד יפה. ראו את עידו לשניה מרחוק קצת נראה לי ואולי עוד פעם חצי ממנו חחח, ואת לי ושיר ראו מקרוב גם לאיזה שניה. צפו ב24 ישדרו את זה שוב בטח :)

טיפקסית

New member
דגים שיחקתם אותה יא גנובים

איזה קליפ ענק באמת ענק. וואי איך נהניתי התחלתי לצרוח פה את השיר בטירוף הקלטתי בוידאו אהבתי את הקטע של הצילומים בחזרות באולפן ממש בהתחלה זה כזה ענק. חח גיא שטותניק שכמוך אתם גדולים קליפ גנוב בהתאם לדג אהבתי! וחחח איך כתוב בסוף Dag TV

nap3

New member
בשמתתתתתתתתתתתת

כאילו הראו מניצנים???

nap3

New member
אופס..רציתי לצרף קובץ....

כאילו ככה? כמו שאנחנו כאן? חחח הסתכבתי עם עצמי...

טיפקסית

New member
כן אבל ממבט מקדימה של הפנים

חחחח יא סלבריטי לי [גם את וגם שיר ועידו וגם חן] איזה קליפ

nap3

New member
זה היה ברור...

שיראו אותנו בקליפ! כי גיא אמר שהם מצלמים קליפ ...<כאילו בהופעה> ואז המצלמות היו עלינו בלי הפסקה בערך לא משנה שבערך כל ההופעה המצלמות היו עלינו חחח עידו איך בסוף הצלם תילם ת'חולצה שלך <לבן> ת'חולצה שלי <שחור> עם הלוגו של הדג. חחח אבל אם הם היו מצלמים שם קליפ של מה נעשה ווואוווווו כל השיר צילמו אותי ואת חן...... חחח נו מילא...שוב פעם אני בטלויה..בפריים טייים חחח סתם יאאלה כולה שניה וחצי :) סבבבבה ודגים חי חי תודה :)

shiroo

New member
אנשייייים

ראיתי אותי ואת לילו בקליפ....חיחיחיחי אבל קמצנים.....ז היה לשניה בדיוק......לא פייר !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nap3

New member
Oooooo?????../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

על מה אנחנו מדברים? חח איבדתי קצת...

nap3

New member
חחחחחח

עידו אני עדיין לא מבינה... אל תסבך אותי ב רבע ל 4 בבוקר!!!!

FunkyGiraffe

New member
וואי אני מפורסתםםם

הראו את החולצה של לי בהתרחקות וקלטתי שם גם את חן, ראיתי גם אותי בקטן מאוד..

nap3

New member
יאפ :)

חחח :) זאת אני סתם..נו לפחות אני מקווה שיצא נורמלי <אפילו שזה שניה> בלעע אני עדיין לא ראיתי את הקליפ! כל אחד אומר לי שראו אותי אחרת אבל חפיף :)

FunkyGiraffe

New member
חח שמתי לב גם אני

DAG TV חחח פעם רציתי לשדר בBLOG TV TAPUZ קצת קליפים ושמתי תגית של הילד המשתין וכתבתי הדג נחש TV חחחחחחחחח העתיקו ממני ת'רעיון

oRockGirLr

New member
לא צריך לצפות לכל כך הרבה ../images/Emo105.gif

זמן בערוץ. במילא יטחנו את זה עוד מעט

nap3

New member
אוי נו באמת....

אנשים כבר התלהבתי שרואים אותי בקליפ.. אני אפילו לא זיהיתי את עצמי מרוב שזה היה כ"כ קצר אהההההההה והקליפ חמוד..רץ יותר מידי מהר לא הספקתי להבין מה מי מו וכבר נגמר :( נו טוב...

טיפקסית

New member
בקשר לקליפ מישהו שם לב בקטע של הסינ

שיש את הצילומים בסינגל חליפות שצילמו כל אחד מדגי בנפרד. מישהו שם לב שלשלומי עשו פסים בקרחת וואי זה כזה מגניב ויפה מתאים לו- אהבתי. חח איך אמיר התחיל לרקוד בצילומים שם נקרעתי [טוב זה לא בדיוק לרקוד אבל פחות או יותר] ואיך בתחילת הקליפ גיא כמעט נרדם מול המצלמה חחחח גיא וויק אפפ מאאאאן. קליפ שולט! שולט! היסטוריה במיטבה וההיסטוריה חוזרת. אני כבר מחכה לקליפ הבא יהמאן יהיה קליפ למה נעשה קליפ סטלני בטח

FunkyGiraffe

New member
יש שם תמונות ישנות

אני חייב חייב חייב הקלטות ישנות בוידאו של הדג נחש ואני בטוח שקיימות

למעלה