הכאב............

הכאב............

חזרתי עכשיו מהעיר. אוירת פורים מורגשת בכל מקום.החנויות מלאות. הכל צבעוני ושמח... ואצלי.. אטום!כואב!מנותק... רק אתמול חזרנו כביכול לשגרה אחרי שביום שישי הילדים שוחררו מבית חולים[בדיקות..ובדיקות..] מדברת עם אחותי והיא רק עכשיו מתחילה להבין..רק עכשיו שהיא פותחת 2 מיטות ולא 3..[בחדר הבנים..] רק עכשיו שהיא שולחת רק שנים ולא שלוש לחיידר.. ואני מדברת איתה ונחנקת מדמעות. למה רק עכשיו אני מרגישה כל כך קרובה אלייה.. פתאום הכל שונה.. פתאום קמה ובודקת את הילדים בלילה.. פתאום בודקת בלי בגוגל מחלות ילדים.. אך אין ברירה חייבים להמשיך.. זהו הייתי חייבת לפרוק. תודה..

סאני42

New member
אוך... כ"כ כואב... אין כמו כאב של אמא...

את כאחות חייבת להיות קרובה עכשיו שתשען עליך... עד ש... הזמן קצת יקהה את הכאב.. קבלי

../images/Emo201.gif

"דודי ירד לו לגנו לערוגות הבשם לרעות בגנים וללקוט שושנים..." ואולי צרה בינתינו מלהכיל את ההבנה כי דווקא בעת הזו,שהצורך לזכויות ולמליצי יושר עלינו ועל כל עמו ישראל צריך הקב"ה למשובחים,לעילויים שבבניו, אותם שמונת נערים זכים ואותו ילד טהור ורך בשנים. הם שם במרום לפני רבש"ע, יבואו בכוח תפילתם ובכח תפילות של כל יקיריהם ויבקשו מלפניו יתברך בעד משפחתם ובעד עם ישראל רחמים ישאלו... הם יבואו לפניו יתברך עם כל הכוחות הגלומים אשר לא הספיקו לפרוח,ולהפיץ ריחם בעולם הזה ויאמרו לפניו:"הנה אנחנו לפניך במצוותך,הענק לנו רשות להמשיך משמים,להשפיע ולהרבות שמחה חסד ואמונה" ואנו למטה נסייע בכל כוחינו, שזיכרונם יהא לנגד עינינו. יהי זכרם ברוך.

שבילית

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

משתתפת בכאבך... אכן, זה הזמן להיות לצד אחותך, לתמוך בה ולהיות קרובה אליה. בע"ה שיהיו רק שמחות.

הקב"ה ישלים לך שמחה ....

כנגד כל הצער שאת מצטערת עם עצמך ועם כל העזרה הענקית שעזרת ועוזרת לאחותך. שתדעו רק טוב.

הכאב ... תחילתה של הרפואה ...

הכאב ... זה דבר שמסתובב לו בגוף ובנשמה ומה שנותר לעשות זה , להקשיב , לחוות , ללמוד ... ולנסות להבין , איך היה לפני ה`כאב` ואיך אחר זה ... מי הייתי לפני ומי הייתי אחרי ... ובעיקר `מה` אהייה כשהכאב יחלוף עם הרוח , עם הזמן , עם החברים הטובים ... מה לקחתי `משם` ? איך אפשר לגדול עם זה ולהעצים את אישיותי `האני`, זו הנשמה הטהורה , לנקות אותה ולזככה לקראת היום הגדול ... את זה עושה `הכאב` ! מוקדש לאהובה , שבזכותה התחזקנו באמונה ... בידידות , צביקה

תודה לכם.

הכאב..האובדן..והגעגועים ישארו אתנו לנצח... זה עדין טרי מאוד..זה טעון .. עדין מנסחים את מה שיהיה כתוב על המצבה. אך עם זאת.. זה מכניס אותי לפורפורציות שונות בחיים. אז הפקידה בבנק התקשרה.. אז הילד התעצבן.. אז .. בשבעה באו אליי נשמות טובות ואמרו לי את עוד תחזרי בתשובה.. ואני בליבי אמרתי אחותי שהיא ממש ממש צדקת איבדה בן.. אז למה???? אך היום אני מסתכלת על הכל בצורה שונה. אני שוב מודה לכולכם על התמיכה..... רק טוב.

למעלה